2012-08-28 | 08:03:29

Halvvägs till Kaliforniskt körkort!

Imorse tog jag min vmammas coola cykel utan att berätta för någon (förutom Lina) var jag skulle. Mötte upp Lina vid rödljuskorsningen och vi cyklade till DMV (körskolan här i CM). Kändes sjukt oorganiserat om man jämför med Sverige. Vi fick göra syntest och killen sa att min syn inte är den bästa, men att det ändå var lugnt. Men han tyckte jag skulle gå till en optiker snart och kolla upp synen ännu mer där, weho liksom.. Skrev sen teoriprovet! Var 36 frågor, man fick max ha 6 fel, skulle kryssa i rätt alternativ av tre. När jag satt där kändes det dock svårare än jag förväntat mig. Men när jag gick fram för att rätta provet så hade jag bara 2 fel, så skönt att klara det direkt!! Så nu är uppkörningen oxå bokad, ska inte säga när men inom en snar framtid har jag Californian Driver's License! När jag klarat provet skickade jag iväg sms till båda mina vföräldrar (som inte hade nån aning om att jag skulle skriva det idag) så de blev jätteglada att jag klarat det och tyckte att det var en bra överraskning! 
 
Cyklade hem, fixade lunch åt Malcolm som jag tog med till hans skola. Plockade upp honom. Träffade Dennis & Alex, vi åt lunchen i parken utanför skolan. Spelade sedan fotboll där tills det var dags att plocka upp tjejerna. Är så roligt att tjejerna typ tjafsar om vem av dem som gillar mig mest, haha. Åkte sedan till en liten hike plats, barnen älskade det! Sedan splittrades vi och jag åkte med mina barn till Charlottes taekwandoo träning. Jag o Malcolm satt o tittade på hennes träning, såg ut att vara roligt faktiskt! Åkte sedan hem där min vmamma väntade på oss och jag slutade jobba för dagen. Fixade snabbt iordning en burrito, cyklade sedan till gymet för 3 timmars träning. Performance passet + Latino dansen + styrketräningsrummet. Lina fick prova på gratis på gymet, så det var roligt det! 
 
Imorgon jobbar jag min första morgon. Det hör inte till vanligheterna att jag jobbar morgon nu när barnen är i skolan. Men imorgon är pappan bortrest o mamman har ett tidigt möte. Ska se till så att de kommer till skolan i tid och har allt med sig och ätit frukost jaa sådant! Direkt efter morgonjobbningen så drar jag, Dennis o Lina till Stinson Beach för surfing innan det är jobbdax igen. Synd att klaga liksom. 
 
 
 
Lina på min vmammas fina cykel efter att vi båda klarat teoriprovet! 
 
 
4 lyckliga små barn på hiken! 

Kommentarer;
Pappa

Jag pratade med min jobbarkompis som bott i SF i 8 år, han rekommenderar inte att du surfar vid Stinson beach. Det är tydligen ökänt för vithajar och under åren han bodde där skedde fler hajattacker mot surfare där...

Svar: Japp vet, finns massa vittjar där... Men håller mig på väldigt grunt vatten, så risken att en haj är så grunt är ganska liten!!
mylifeincortemadera.blogg.se

2012-08-28 kl. 10:30:17
Maria

Bra jobbat med körkortet Kajsa!

2012-08-28 kl. 16:38:10
Mamma

Grattis till teoriprovet o lycka till med uppkörningen...

Svar: Tack så mycket!!
mylifeincortemadera.blogg.se

2012-08-28 kl. 17:52:17
Mamma

Snälla Kajsa, surfing verkar farligt över huvudtaget, kan ni inte göra något annat? På land... Tex virkning ?!? Var rädd om dig :)

2012-08-28 kl. 18:16:19
nine

bra jobbat hörru!!! :D

2012-08-28 kl. 22:52:34
Molly

Grattis till teoriprovet :) lycka till med uppkörningen stumpan!

Svar: Thanks honey!
mylifeincortemadera.blogg.se

2012-08-29 kl. 21:47:25

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus