2013-03-31 | 10:20:18

Tröttisdagen

Blev väldigt lite sömn denna natt så har inte orkat göra mycket alls idag... Blev en tur till IKEA (påskmust mmmmmums) och sedan så hade vi en surprise middag (eller jaa surprise och surprise vet jag inte riktigt...) för Dennis som nu är tillbaka i Cali för o jobba några månader, kul att se honom igen. Var dock som en zombie då jag var så himla trött, haha. 
 
 

2013-03-30 | 06:15:04

Långfredagen

Tänkte börja med att tacka för Malins fina gästinlägg nedan!! Sitter just nu hemma hos henne och vi gör oss redo inför kvällen då det väntas utgång inne i SF med ett gäng andra au pairer, ska bli riktigt kul då det var ett tag sen sist. 
 
Fick denna fredagen ledigt då mormorn ville umgås med sina barnbarn så jag tog en lång sovmorgon och har sedan hunnit med gymmet, mysit runt i Corte Maderas mysiga mall, ätit middag med Lea på mumsigaste kinarestaurangen och även froyo på bäsa Mag´s. En lugn, härlig ledig fredag helt enkelt-är ju ändå vilodagen typ eller nåt sånt!
 
Hoppas alla ni där hemma får en underbar påsk!! Här märks påsken inte av ett dugg, inga små påskkärringar här inte.
 
 

2013-03-29 | 06:44:14

IDAG ÄR DET TORSDAG!!!!

Hej strängnäs! Malmöööö hääär! 
 
jag har fått äran att blogga här på Kajsas bloggis! Jaaao hidder malin... Japp, det där var skånska och det betyder jag heter Malin :) kajsa och jag har varit vänner sen jag kom hit för sex månader sen. Utan henne så hade jag åkt hem för lääängesen. Vi har också exakt samma humor, konstig sådan eftersom ingen annan fattar våra skämt. Kajsa är min trygghet här, man blir som varandras mammor. Som den gången när kajsa kom hem till mig och bad mig städa mitt rum för det såg ut som ett bombanfall!! Tur att jag har henne! 
 
vad ska jag mer berätta då? Hmm... Jo kan väl berätta att ett av mina värdbarn är nog kär i kajsa. Han är fem år ochvarje gång jag nämner Kajsas namn så blir han knallröd i ansiktet och fnittrar... Finns ingen som inte gillar kajsa..  Hon är bäst helt enkelt.
 
till kajsa från Malin the King:
 
"du är min bästa mänskliga kompis" 
 
puss o kram ses på stan
 
/ Malin 

2013-03-28 | 07:55:48

Outfit

Mina barn har båda börjat på schack, vilket innebär att varannan onsdag kommer jag börja jobba 2 timmar senare än vanligt! Idag hann jag då med cappuccino date med Lea på Rustic, tripp till Northgate mall och Skype. Halvregnig dag så blev lite bibliotekstid, städning av rum och sparkcykel med kidsen.  I en affär på Northgate var det en tjej som brast ut och sa "I love your outfit!!!!" Och jag hade helt vanliga vardagskläder på mig, då blir man glad, dessa amerikanare alltså. 
 
 

2013-03-27 | 06:44:48

En såndär vardag ni vet

En dag fylld av sparkcyklande avslutades på Starbucks med pinglorna Malin, Lina & Märtha! 
 
 

2013-03-26 | 07:21:57

Då var det måndag igen

Lekpark och fancy gym (sista guest passet idag buhu) - helt vanlig måndag för mig här borta i Marin med andra ord.
 
 

2013-03-25 | 05:27:28

Charlottes Birthday Party

Tänker sammanfatta dagen i några ord bara då jag är väldigt trött o bör sova då jag ska upp med tuppen imorgon. 
 
8 års kalas. Charlotte & Maddie tillsammans. Arcadespel. Massa ungar överallt. Dansspeletvarlättroligast. Pizza. Tårta. Presenter. Lycklig 8åring. (Fast hon fyller 8 i början av april, men typ 8 e hon ju). Kul party måste jag säga! 
 
 

2013-03-24 | 07:31:45

Walking Highway 1

Denna lördag bjöd på en grymt fin heldags hike med mina fina vänner Lea och Ania. Köpte först en massa matsäck och begav oss sen iväg. Hikade Tennessee Valley - Muir Beach. Var en riktigt fin hike, gick upp och ner på en liten stig som kringlade sig runt bergen och hade hela tiden Stilla Havet vid sidan och där en massa klippor o så såklart, påminde väldigt mycket om Highway 1, fast gångväg hehe. Var riktigt coolt. Hittade en pytteliten Beach precis innan Muir Beach som var helt folktom men galet mysig o fin, var inte en enkel match att ta sig ner till den beachen och sen upp igen, men det var SÅ värt det! Superhärlig hiking dag!! Kände oss som äkta California bor som hikade hela dagen, riktiga Cali girls haha älskar't! Har sen jobbat kväll och när barnen somnat kom Lea över o vi kollade film, myys! 
 
Bilder från dagens fina hike:
 
 

2013-03-23 | 07:46:04

Poppis

Blev som vanligt varannan fredag utskickad av städerskorna och drog då till gymet o tränade med Märtha (körde passet Lina gjort åt oss). Köpte sen ny borste o vattenflaska, hehe... 
 
Hade under eftermiddagen 4 ungar, blev simning, pizza o film. Gick bättre än väntat att hålla koll på alla fyra som var överallt o ingenstans. Tjejerna frågade idag varför jag ville bo hos familjen jag bor i och inte i deras familj. Haha så söta!
 
 
 
 
 
 
 
 

2013-03-22 | 07:29:46

Pancakes

Gjorde svenska pannkakor idag, oj vad gott! Åt lite för mycket och blev massa över så har till lunch även imorgon, yummie! Blev fancygymet ikväll igen, väldigt kul. Blev gym o simning som vanligt. Även en massa prat om helgens planer, inga stora planer men kommer ändå bli grymt som vanligt! Kände mig väldigt dålig då jag gick till lost and found o frågade efter min borste och vattenflaska han frågade när o jag sa den ena igår o den andra idag, han bara skrattade. Jag börjar bli en riktig virrpanna asså, seriöst! 
 
 
 

2013-03-21 | 06:48:17

Rainy Day

Regnat hela dagen, så stannade i sängen så länge som möjligt och åt inte frukost förrän halv tolv, älskar att jag aldrig behöver jobba på mornarna!! Killarna var med Ania i deras hus och jag hade tjejerna här hemma hos oss. Så lekte inne och byggde bl.a. ett fort i mitt rum där vi sen satt o lyste med en ficklampa och läste i en massa böcker, kul faktiskt! På kvällen åkte jag, Lea o Ania till superfancy gymet o gymade o simmade. Jag o Ania fick en bra deal med dem o får nu gå dit 2 ggr till som gäster. Så blir förmodligen iväg dit imorgon kväll igen. 
 
 

2013-03-20 | 06:44:58

Fluffy

Haft en heldag med min lilla prins! Hann med slottsparken, bibblan och åka sparkcykel med hans nya kompis vi hitta i parken för ett tag sen! Skjutsade prinsessan till simningen och hon undrade varför hon inte ser mig så ofta längre och sa att vi borde ha Charlotte and Kajsa time oftare, tyckte jag var en toppenidé, får ta o prata med min vmamma om det. 
 
 

2013-03-19 | 07:14:53

Creepy lizard

Tränandets just keeps on going vilket är superbra! Innan jobb drog jag med min polska och min österrikiska vän o sprang i trapporna. Efter jobbet blev det gymmet med Lea, Märtha och Lina. Åt sedan middag från Skinny menyn på Cheesecake med Lea - megagod sallad! Under jobbdagen så tog jag och Ania med killarna på en hike till Tennessee beach! När vi besteg ett berg så såg jag en stor ödla precis framför fötterna och började skrika och oj vad småkillarna tyckte det var kul haha. Har även märkt att Malcolm gillar att göra miner på foton...
 
 

2013-03-18 | 05:25:03

St Patricks Day

Blev en heldag inne i San Francisco där det kryllade med folk iklädd minst ett grönt klädesplagg dagen till ära. Så kul att amerikanarna verkligen går in för en tradition som ju egentligen är irländsk. Jag körde in med Lea och vi mötte upp Lisann, min fina tyska vän från Training School (som jag inte sett på minst 6 mån, så var superkul!). Vi strosade runt på mysiga Union Street och åt fin lunch, froyo och kollade på alla människor där - var himlans mycket folk och en massa bar roliga hattar o gröna kostymer o sånt. Väldigt roande! Mötte sen upp Lina o Mel o åkte och chillade en stund i Golden Gate Park. Planen var sen att dra oss ner längs Highway 1 o se solnedgången från klipporna, men åkte aldrig hela vägen då det blev väldigt molnigt och dimmigt så hade inte blivit en speciellt fin solnedgång, så får ta det en annan gång. 
 
 

2013-03-17 | 08:54:41

Feel this moment

Fredagen spenderades med Lea och Ania. Vi åt middag på BJ's - typ som Cheesecake Factory, riktigt coolt o amerikanskt! Vi bestämde att vi bör ha årligt Au Pair möte (haha nu har vi ju månadsmöten) och varje år ta ett nytt land o träffas där, måste åka runt till Sverige, Österrike, Tyskland, Polen osv. Skulle vara så awesome! Har hittat så fina vänner runtom i Europa så det är galet! Kollade sen skräckfilm hemma hos Ania om en tjej som satt barnvakt, inte så lämpligt för Au pairer o kolla på men det var kul.
 
 
 
 
 
 
Idag har jag varit på nöjesfältet Six Flags som är känt för sina crazy bergochdalbanor tillsammans med Lea, Lina och Mel. Var en sjukt awesome dag! Var öppningshelgen och då halva priset och på vissa rides fick man åka två gånger i rad om man ville. Det var superkul, dock var två bergochdalbanor helt hemska, blundade, skrek o grät genom hela, tjejerna bara skrattade åt mig. Men var ju tvungen att prova alla (hann med alla utom 2) när man väl var där!! Min favorit var en med 5 loopingar o jag vet inte hur många tvistar. Tog inte supermycket kort, då mobilen mestadels låg I ett skåp då man inte kunde ha några lösa prylar alls. Men jaa, en superkul dag! 
 
 
Detta är en rätt dålig bild, men detta var den värsta av alla. Ni ser att den liksom bara tar slut, o samma åt andra hållet?! (Observera att den där borta är lika rak som stolpen...) När vi spänner fast oss o det inte fanns nån väg ut säger Lea "ok, now I can tell u, this one is really scary!" Sen rivstartade den rakt upp till toppen närmast kameran, sen åker BAKLÄNGES till andra toppen, 2 gånger. Jag blundade och grät genom hela, var inte kul haha, de andra hade dock väldigt kul åt det.. Haha
 
 
Min mardröm nr 2 hahah. Började med att man drogs baklänges upp för den första backen, då säger Mel "Kajsa, sorry but this one is scary!" Fick panik då vi var vid toppen och såg rakt ner o sen åkte i lite loopingar o sånt till andra sidan, sen åkte man BAKLÄNGES tillbaka genom loopingarna och det. Grät sjukt mycket i denna och blundade, jätteläskig och inte rolig. 
 
 
Men resten av banorna var riktigt roliga!! Kände där ett tag att de kunde vara nästan hur höga som helst (även fast de höga var väldigt läskiga för höjdrädda) bara de gick framåt o inte bakåt!! Fanns lite djur o sånt där oxå som delfiner, tigrar, pingviner o lite sånt! Lite bilder från dagen:
 
 
Den gröna i bakgrunden var min favvo! 

2013-03-15 | 07:09:00

Synd o klaga

Idag var en sån dag då jag gjort så lite som möjligt. Klev inte upp förrens jag verkligen var tvungen, fram till dess hölls jag sällskap av några (läs: många) sex and the city avsnitt. Jobbat på med barnen och även solbrännan! Har även haft lite babygos idag, mys! Jaa, som ni hör har inget speciellt hänt idag, rätt tråkig dag faktiskt men jag klagar då inte, imorgon är det fredag, snart kommer jag ha en sjukt bra semestervecka och jag bor ju i bästa California! 
 
 
 
 
 

2013-03-14 | 06:02:39

Poooolhäng!

Onsdaaag, halvvägs på denna vecka. Äre nåt jag lärt mig på dessa 7.5 (!!!) månaderna så är det att tiden bara flyger iväg! Tänker väldigt mycket på det nu, känns seriöst väldigt jobbigt att tänka på att jag har mindre än halvvägs kvar här nu! Framtidsplaner är inte lätt asså! Plugga? Jobba? Resa? Förlänga och stanna i staterna ytterligare några månader? Känns olika från dag till dag, just nu är det sistnämnda mest lockande dock! 
 
Blev trackwednesday idag, mötte upp Lina, Malin & Märtha och vi sprang 100 m, 200 m, 300 m, 400 m. Två gånger. Så himlans tur att vi har Lina som visar oss en massa olika träningsformer vilket gör det både roligare och mer motiverande. Min vmamma hade även en riktigt bra överraskning, att hon gjort en överenskommelse med en riktigt bra och fin club så jag kan gå dit med barnen närsomhelst o använda poolerna, toppen! Så när denna dag bjöd på 26 grader och strålande sol (jaa California är FÖR bra) var min plan för dagen given: poolen! Jag och min supersöta kille hängde där hela dagen! Jobbigt liv man har asså! Jättekul hade vi det! Man blir så glad när han spontant vill sitta i knät eller kommer o vill hålla handen och sånt, värmer i hela kroppen! Har nu jobbat kväll ikväll och båda barnen ville inte sluta prata meeen nu sover de på sötörat och jag gör snart detsamma. 
 
 

2013-03-13 | 06:35:46

Let's go to the Beach

Blev trapporna i förmiddags med Malinaaaaaaa. Sedan en jobbdag som till mestadels bestod av att jag tog med Charlotte till stranden, Ania och gänget var oxå med. Jag är nu rööööd - solbränd redan i mars, bra jobbat där! Malcolm hade sin första baseball träning idag, kollade lite i slutet på den och det var riktigt kul faktiskt! Alla småkillarna var så himla söta där de sprang runt i sina baseballdräkter, supersött! Åkte sedan med Lea och snikade in mig med henne på det superfina gymmet, hehe. Blev gymmet + simning i poolen, väldigt najs! 
 
 
När tjejerna insåg att deras taekwandoobälten tillsammans bildade de svenska färgerna blev de överlyckliga! Haha märks att de har influerats av alla deras svenska Au pairer de har haft, så söta! 

2013-03-12 | 04:04:16

Grown Ups

Kunde verkligen inte kliva upp ur sängen imorse, galet! För lite sömn i lördagsnatt slog rätt hårt haha. Härlig dag, var typ 23 grader och ska bara bli varmare i veckan, onsdagen ska bjuda på 26 grader, wehoo! Promenerade till skolan med två stora väskor, 2 hjälmar o barnens scootrar - kände mig som superwoman. Så de har scootrat runt överallt idag, bra dag för det så det var najs! Klockan är nu 8pm o jag ligger i sängen o ser en film som går på teven, hahaha. Tänkte pallra mig iväg till gymet men ögonlocken slår samman så får bli en väldigt tidig kväll istället. 
 
 

2013-03-11 | 06:41:12

Vilodagen

Varm o härlig dag här i underbara Cali! Åkte med Lina & Mel hem till Zacks föräldrar där Dennis bror hyr ett rum typ. Hängde vid poolen i deras väldigt fina trädgård. Åkte en snabbis med Lina & Malin till Northgate mall och inköpte en superfin klänning - blir toppen sen i Floridaa! Vi har numera infört söndagsmiddag varje vecka! Vi träffas ett rätt stort gäng au pairer, idag var vi typ 7 svenskar och Ania, är ett väldigt trevligt sätt att avsluta veckan på! Jag och Lina måste dock spara pengar inför apriiil, så vi åkte hem till mig och åt på Cheesecake Factory A la Lina & Kajsa at Kajsas place istället. Jordgubbar, sallad, Mac and cheese - supergott och helt gratis! Åkte sen o mötte upp de andra o var bara med som sällskap när de andra åt middag.  
 
 

2013-03-10 | 20:39:38

Frissan

Igår åkte jag med Linas värdfamilj upp till Santa Rosa för att fira Annika som hade sitt kalas i en ishall, så åkte skridskor, åt pizza o jaa sånt man gör på födelsedagar. Åkte sen och klippte mig tillsammans med Lea, riktigt skönt faktiskt, var ändå en helt okej salong o frisör. Blev sedan utgång på kvällen och mina Oakland friends hängde med hem o sov här, galna brudar som skulle med första färjan imorse tillbax in till stan - kul när vi kom hem runt 5 på morgonen... Hahah men var riktigt kul, som vanligt! 
 
Bokade precis sista flyget, så ja nu är iaf alla flyg bokade inför april, bara allt annat kvar! Ooh längtaaaar! 
 
 
Före:
 
 
Efter:

2013-03-09 | 10:24:00

Härliga lediga fredag!

Freeeedag och jag har varit ledig heeela dagen då familjen inte är hemma. Har haft en supermysig dag! Städerskorna kom väldigt tidigt som vanligt så åkte då hem till Lina och planerade lite mer inför aprilresan, bokade flyg Vegas-Miami och vi vet lite mer vad vi vill göra i Vegas nu! En heldag kommer gå åt att se Grand Canyon, sen vill vi även se en show, kolla in hela the strip (downtown) se nån cool fontänshow, kolla in crazy hotell, åka en bergochdalbana som är på toppen av ett högt hotell så jaa göra sånt man gör i crazy Vegas! Vi har även bestämt att vi ska se både Miami o Orlando när vi är i Florida! Börjar med Miamis stränder och bilar sen upp till Orlando och Disney World. Behöver jag ens säga att veckan kommer bli sjukt awesome?! 
 
Körde sen och mötte upp Lea för en cappuccino på Woodlands, riktigt mys! Blev sen gymmet och mördarpasset med Lina och Mel, var längesen jag var på det så var faktiskt kul. Eller ja kul o kul dog rätt så mycket men är så sjukt bra träning! Åkte sen och chillade runt lite i mallen här i Corte Madera, köpte present till Linas värdbarn som bjöd mig på hennes födelsedagskalas imorgon, sötis! Åkte hem då städerskorna var klara och bara chillade. Efter ett tag åkte jag med Lea till ett gym som heter Bay Club, det är där alla superrika människor går o tränar. Hennes värdfamilj är medlemmar så hon får oxå gå dit och jag kunde gå som hennes gäst. Seriöst, var helt galet! Stället var sjukt stort, galet fint, fanns hur många träningsrum som helst, när vi kom in i lobbyn såg det ut som en lobby på ett riktigt lyxhotell, var bara en massa hemmafruar och rikemansfolk där! Vi simmade bara i poolen som man var tvungen att åka hiss till (ja var riktigt stort). Var jättekul att simma lite!! Var riktigt kul att se det gymmet måste jag säga!
 
Blev efter det en superhärlig girlsnight hemma hos mig! Pizza, chokladfondue, massa frukt, hot tub och dans! Var Lina, Lea, Mel & Matilda som kom över. Sjukt mysig kväll! Älskar att detta år har gett mig så många nya underbara vänner runtomkring i Sverige och från andra delar runtom i världen! Vet inte hur det ska gå att komma tillbaka till Sverige och inte träffa dem varje dag, kommer vara jättejobbigt.
 
 

2013-03-08 | 08:21:11

Denna torsdag känns som fredag

Började denna torsdag med att möta upp ett härligt gäng morgonpigga Au pairer - Malin, Ania, Lina, Märtha & Mel vid College of Marin. Där finns en friidrottsplats typ, vi sprang 3 km på en sånhär rödbana runt en gräsmatta ni vet!? 7.5 varv = 3 km. Tog tid och sen ska vi nu försöka åka dit en gång i veckan och försöka slå våra egna rekord.  Superbra verkligen! På vägen till college stötte vi på 7 fula kalkoner promenerandes mitt på gatan, inget konstigt alls då man bor i Marin. Försökte fota, gick sådär kan man ju säga...
 
Härlig dag med barnen idag! Min värdfamilj åkte iväg till Tahoe nu ikväll så nu har jag tre dagars ledighet och har huset för mig själv, inte illa!! Så efter boxningen kom Lina och Lea över och vi åt burritos från Burritoville, sjukt gott! 
 
 
Maddie lekte med mitt hår.. Kolla mamma så långt hår jag fått!! 
 
 

2013-03-07 | 08:01:42

Skön dag!

Bara varit hemma med barnen idag. Så kallt ute idag och så hade Charlotte en playdate så jag och Malcolm byggde en jättecool ninjago bil - vi blev klara med den och det verkade vara det coolaste som någonsin hänt i hans liv. Blev ett corepass med Märtha på kvällskvisten, ojojoj vad vi tränade rumpan, kommer inte kunna sitta ner imorgon! Råkade visst prata lite för mycket under passet så en man blev irriterad och sa till oss, ooops pinsamt... Efter passet åkte vi till Starbucks för en kvällskaffe, dit kom sen även Malin och Madde, mys! 
 
 

2013-03-06 | 07:31:36

Resplaner!

Kroppen har värkt som bara den hela dagen, kom knappt upp ur sängen imorse, men härligt med träningsvärk. Var väldigt kallt idag faktiskt, blåsigt och mulet. Det gillas inte!! Var jättesvårt att komma på nåt o göra med barnen då vi oftast hittar på utomhusaktiviteter. Slutade med att vi åkte till Toys R us och sen mallet här i Corte Madera o kollade i lite leksaksaffärer och Charlotte visade mig o Malcolm vad hon gillade. Super, så nu vet jag exakt vad jag ska köpa till hennes födelsedag som är relativt snart. Var boxningsklassen som gällde nu på kvällen, efter det hängde Lina med hem till mig och vi skypade med Lillie i New Jersey och planerade inför vår semestervecka vi ska ha tillsammans i början av april (riktigt snart ju!!!). 
 
Kommer bli en sjukt awesome vecka!!! Lina och jag bokade flygbiljetter till Las Vegas, så nu är vi på g att få allt bokat o så. Måste bara kolla upp hostel, lite fler flyg o exakt vad vi vill hinna med att göra o lite sånt men nu har vi en riktigt bra plan iaf. Vi kommer möta upp Lillie i Vegas, sen spendera de första dagarna av veckan där och en av de dagarna ska vi spendera i Grand Canyon. Vi flyger sedan vidare till Miami och spenderar slutet av veckan där. Kommer då eventuellt även hyra bil så att vi kan se så mycket av Florida som möjligt! Åh vad jag längtar! Kommer bli galet bra!!! Om ungefär en månad får ni se mina egna bilder härifrån, hahah: 
 
 

2013-03-05 | 07:46:00

Taggad på träning

En måndag fylld med träning, härligt! Är astaggad på att gå ner mina USAkilon plus att spara pengar (träna istället för att köpa olika grejjer)! Började dagen med att springa trapporna i Larkspur med Malin, Lina & Mel - sjukt jobbigt, sjukt bra träning. Efter jobbet åkte jag till gymet o mötte upp Märtha, Lina & Mel. Vi var där i lite över 2 h, Lina gjorde ett schema i gymet till mig o Märtha så nu kan vi äntligen gå till gymet själva utan att känna oss jätteförvirrade (så skönt att vi e lika dåliga på gymet!), vi jobbade på utmärkt och fick ett riktigt bra schema av vår coach Lina! Var i slottsparken i San Anselmo med Malcolm idag och vi körde kull i typ 1.5 timmar (nej jag skojar inte) men är jättekul att köra kull där faktiskt! Kände att det var bra träning det oxå, seriöst var helt slut efter att ha sprungit runt där så länge. 
 
 

2013-03-04 | 08:26:22

Helgen

Lördag
 
Jag och Malin, min kompis från Sverige dårå, körde över en sväng till Oakland för att äta en riktigt mumsig svensk lunch och gå runt o kolla lite. Blev sen utgång på vår favoritklubb på kvällen. Alltid lika kul!
 
 
 
 
Söndag
 

Efter alldeles för få timmars sömn tvingade jag mig upp ur sängen och mötte upp Lina och Mel på cykeln. Vi cyklade hemifrån ända in till San Francisco, tog ca 1.5 h för oss att komma in, bra jobbat! Vi cyklade 45 km idag, väldigt duktiga va vi, riktigt awesome! Var superkul verkligen! Var lite backigt emellanåt men vi jobbade på bra och det var faktiskt riktigt härligt att svischa runt på cykeln! Blåste som bara den när vi cyklade över bron men oj vad underbart det var, påmindes om att jag verkligen lever min dröm just nu och blev avundsjuk på mig själv att jag fått möjligheten att vara just här! Cykla över Golden Gate Bridge - check! Vi åt picknick lunch i en park i Marina, när vi var klara var det så himla dimmigt vid bron, man såg den inte ens så vi skulle ha frusit ihjäl om vi hade cyklat hem igen! Så vi bestämde att cykla genom stan till Ferry Building och tog färjan hem till Marin igen och cyklade sen från färjan. Hade verkligen en toppendag!! På kvällen blev det middag på Cheesecake Factory med ett gäng svenskar, alltid lika trevligt. 
 
Bjuder på denna haha...
 


2013-03-02 | 09:04:20

Då var det mars då!

Härliga fredag med soliga 23 grader sådär 1:a mars! Mötte upp Lea över en cappuccino i solen i förmiddags, awesome start på dagen! Hade sen en mycket bättre dag med barnen idag än igår! Kvällen har spenderats tillsammans med en 16 månaders baby - väldigt mys! 
 
 

2013-03-01 | 08:01:00

Där Palmerna Bor

Blev en snabbis till trappan för lite morgonträning med Malinaaaa och Ania imorse. Tror inte barnen vaknade på rätt sida idag... Att ta hand om barn innebär milt sagt att alla dagar är inte en dans på rosor. Men vi hade ett riktigt härligt moment! Vi hade swedish party i bilen, hade 3 ungar i baksätet, "Där palmerna bor" på högsta volym och vi alla dansade och sjöng med som bara den, var verkligen superkul! Glömde även min handväska i en park, kom på det efter sisådär en timme, åkte dit med barnen i panik för att se om den var kvar, barnen underlättade ju inte heller när de sa "du kommer få ta om ditt körkort!" "Tänk om nån tagit alla dina pengar?!" När väskan låg kvar på samma plats jag lämnat den, var en masa folk i parken och minst 3 pers sa när jag sprang till den o kolla så allt var kvar i den "åh bra att du hitta din väska, vi undrade vems det var!!", Var jag så himla glad o lättad över att bo i säkra Marin, seriöst! Hade sedan min boxingclass på kvällen och efter det åkte jag bara hem och chillade, väldigt skönt! 
 
Måste även säga att idag har jag haft shorts och linne och sprang runt och svettades i lekparken! Ja, jag älskar Cali!
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus