2013-12-31 | 08:43:10

2013

Imorgon är det nyårsafton, HELT sickt! Känns som igår jag var i New York hos Emma och firade in 2013 och imorgon skålar vi in 2014, galet! 

Tänkte försöka summera mitt 2013 lite granna och ja detta är vad jag varit med om under detta fantastiska år: glidit runt i galna Las Vegas, tappat hakan i Grand Canyon, chillat på Miami Beach, sett underbara Key West, hälsat på Musse Pigg o gänget på Disney World Orlando Florida, åkt coolaste attraktionerna på Universal Studios Orlando Florida, spenderat en weekend i San Diego, en weekend i Seattle, bilat Hoghway 1 ner till Los Angeles och sett en MASSA i den stan, Santa Cruz, Monterey, Carmel, Pride festivalen inne i gayhuvudstaden San Francisco, firat 4th of July med parad och fyrverkerier, pink konsert, VIP på Alice konserten, simmat med delfiner, åkt bergochdalbanor på six flags, fått massa finbesök från Sverige, behövt säga hejdå till några av mina finaste au Pair vänner, flyttat från min amerikanska värdfamilj i Corte Madera till min svenska värdfamilj i Mill Valley, fått underbart fin relation med min svenska värdfamilj, gått oräkneligt många promenader o hiker med Milo, levt Cali life till fullo, fått gult bälte i karate, hoppat ur ett flygplan.. Jaa listan kan göras väldigt lång! Tänkte ta ett litet bildregn med lite höjdpunkter från året, utan inbördesordning! 





2013-12-31 | 07:48:43

Dag med killarna

Idag åkte Irma med Anna till jobbet så jag hängde här hemma med killarna. Drog först med Leo ut på en hike med Milo på Ring Mountain, mysigt! Åkte sen efter lunch med Simon o Leo och köpte lite grejjer till Leos experiment, checkade surfbutiken Proof Lab, fikade på Starbucks och badade i badhuset. Rolig dag med boysen! Har nu på kvällen bara hängt här hemma, ätit middag och kollat film med Irmisen i trappan (!!!). Irma o jag tummade på att hon ska få komma på mitt bröllop och att jag ska få komma på hennes, självklart ju! 





2013-12-30 | 07:47:48

Lazy Sunday

Körde sista träningspasset på YMCA med Ania idag, nu är gratisveckorna där över, buhu.. Goshia bjöd sen över mig, Ania o Tana på en liten BBQ på eftermiddagen. Har nu precis kollat på en rolig film med Anna o Irma o nu kallar sängen. 





2013-12-29 | 05:01:10

Sailing

Gick upp med tuppen imorse och åkte och hämtade Ania. Vi spenderade sen hela 6 timmar ute till havs på en segelbåt tillsammans med ett äldre par. Var ingen vind alls haha, tydligen är vintern sämsta segeltiden men vi seglade i typ 5 min, Max, annars har vi bara åkt med motorn. Var lite små awkward med paret och svinkallt men annars så var det mysigt. Vi såg en delfin o en massa sjölejon från båten, stannade och åt picknick på Angel Island, jag fick styra båten vilket till en början inte gick så bra då han inte alls förklarade hur man gjorde men jag fattade sen o jag var ju en naturbegåvning. Nu ska jag titta film o ha myskväll med Simon, Irma, Leo o Milo då Anna o Bengt ska in o se på en musikal/revy show inne i stan som de fick biljetter till av mig i julklapp. Hoppas de får en toppenkväll! 





2013-12-28 | 08:33:22

Tjejdag

Leo åkte med Anna till hennes jobb idag o Simon hängde med en kompis så jag o Irma hade kvalitetstid hela dagen, var så himla mysigt! Hade jättekul! Tvingade först med henne ut på en långpromenad med Milo, och hon överlevde, bra kämpat Irmisen! Vi cyklade ner till downtown Mill Valley och lunchade på mysiga "mittpunkten". Blev varsin salt and Caramel mocka från Peets efteråt. Åkte sen till San Rafael och spelade bowling och hittade på roliga bowlingmoves. Jag åkte på kvällen till YMCA och simmade en massa längder i en hel timma. Kom sen hem till ett hus fyllt av gäster, trevligt!







2013-12-27 | 08:54:52

Six Pack

Idag spenderade jag o Ania alldeles lagom många timmar på gymet. Ashärligt var det! Körde löpband, styrka, six pack övningar och simmade en massa längder. Bra jobbat! På kvällen var planen att åka in till stan o vara lite kulturella och gå på museum of modern art då vi kom dit sa dem att det var stängt just nu och att de öppnade igen 2016 haha.. Så blev lite häng i urmysiga North Beach (Little Italy) istället! 


Vi var tvungna att roa oss med nånting då det tog SÅ lång tid in till stan, jobbig trafik!


North Beach häng

2013-12-26 | 10:22:06

Christmas Day

Har haft en supermysig juldag med finaste värdfamiljen! Vi åt mysig julfrukost och åkte sedan in till stan. Där gick vi först till ett fint hotell för att spana in ett väldigt stort pepparkakshus som fanns där. Åt lite Starbuckslunch och åkte sen skridskor vid Union Square. Åkte runt runt i den lilla rinken i 45 min bland sjukt många japaner som alla såg ut att åka skridskor för första gången, ganska så roande. Blev sen hemåt o fixa iordning middagen, så himla gott med svenskt julbord!!! Är faktiskt väldigt glad att jag bor med en svensk familj nu! Efter middagen blev det julklappsöppning, väldigt mysigt då vi alla satt på filtar kring granen och läste ett rim i taget o öppnade en klapp i taget. Alla klappar jag hade köpt till familjen verkade verkligen uppskattas så det var kul! Jag fick en jättefin bok som de hade gjort själva med bilder på Milo, familjen o från Mill Valley, superfin! Fick oxå ett jättefint armband från Juicy Coutoure och även en Juicy parfym, jättefina presenter! Blev sedan mys i soffan framför "Tomten är far till alla barnen" o sen oxå en valfilm. Riktigt mysig juldag! Hoppas ni där hemma oxå har haft en fin jul! 




2013-12-25 | 08:27:00

Christmas Eve

Har haft en väldigt fin julafton i ett soligt och varmt Mill Valley. Började dagen med att skypa med familjen som är i Romme, mysigt! Sen kom Anna ner o berättade att tomten hade varit här. Vi öppnade två paket var tror jag. Jag fick ett superfint inramat foto på Milo och ett jättefint halsband från Juicy Coutoure, blev så glad! Resten av klapparna ska öppnas imorgon då vi bestämt att fira som amerikanarna och ha juldagen som den största höjdpunkten under julen. Vi promenerade sedan allihopa ner till downtown Mill Valley och tog en Stefanos pizza lunch där. Chillade sedan här hemma och gjorde oss iordning för kvällen. På kvällen åkte vi hem till några kompisar till min värdfamilj, vi var sammanlagt fyra familjer där, var jättetrevligt faktiskt! Åt supergod middag, blev sjukligt mätt! Körde en lek med en Safeway påse och måste säga att jag ägde på det. Var en väldigt trevlig kväll! Imorgon väntar nu juldagen och jag håller nu på att finslipa julklappsrim till mina klappar jag ska ge bort imorgon. Har inte riktigt känts som julafton idag meeen har varit en urmysig dag! 








2013-12-24 | 06:12:37

Dan före dopparedan

Blev faktiskt en väldigt produktiv dag. Jag jobbar på som allra bäst under lite tidspress, så är det bara. Har handlat, städat och promenixat Milo. Vi tog även en utflykt till The hippie Town Fairfax där vi köpte ved, tog en runda och passade på att fikade lite oxå. Vi båda kraschade i min säng redan vid sex nu på kvällen, och har inte orkat göra nåt vettigt efter det. Jag och lurvet har haft några mysiga dagar nu på tu man hand, men ska bli kul att värdfamiljen kommer hem igen nu närsomhelst. Imorgon är det julafton, det är helt sjukt! Tiden bara rinner iväg. Blir andra julen här i USA, blir nog mysigt, även fast det fortfarande inte känns som jul ännu. 





2013-12-23 | 07:57:15

Fjärde Advent

Fjärde advent, helt sjukt att det är julafton på tisdag! Känns verkligen INTE som jul, har inte så mycket christmas feeling alls även fast julgranen är jättefin, julstjärnorna lyser, jullåtar spelas osv. Konstigt det där. Har idag hängt med min bästa fyrbenta vän, vi har långpromenixat, tagit en springtur och gått en kortare promenad med Linisen. Speciellt nu när övriga familjen är borta så tyr sig Milo sjukt mycket till mig hela tiden! Vart jag än går i huset så följer han efter, sätter jag mig i soffan kommer han o antingen sitter i knät eller ligger med huvet i mitt knä, så mysigt så! 

Har även flängt runt och sista minuten shoppat de allra sista klapparna oh slagit in dem fint. Är faktiskt väldigt nöjd med julklapparna. Jag fick idag en känsla som Malcolm en gång beskrev för mig, när vi hade varit och handlat en present till hans kompis som fyllde år sa han när vi gick ut ut affären "Kajsa, u know the feeling when u buy something for someone else that u actually want to have yourself? I just hate that feeling cause u have to give something away that u actually would like to keep!!!". Jag känner att jag själv skulle vilja ha presenterna jag köpt till mina värdföräldrar och även det jag köpte till Irma. Men förhoppningsvis blir de väldigt glada och det är ännu bättre att göra folk glada, så blir nog toppen. På kvällen var jag och Ania på julmiddag hos Bibi, så trevligt så! Imorgon är min plan att gå upp så tidigt som möjligt och försöka vara så produktiv som möjligt! Måste städa huset och inhandla lite mat o sånt innan kvällen då min värdfamilj kommer hem igen. Längtar efter att få hem dem igen, det är riktigt skönt att vara helt själv i huset med Milo i ett par dar såhär, men är ju oxå rätt ensamt. Tur att jag har haft Lina som kommit över rätt ofta under helgen! 





2013-12-22 | 07:16:42

Dan före dan före dan före dopparedan

Blev Muir Beach hike med Milo och Lina, alltid lika fint! Sen fick Milo sova ifred här hemma medan jag o Linisen styrde till Oakland och IKEA. Jag inhandlade lite julmatgrejjer som Anna & Bengt beställt tills julen. Kollade sen även runt lite i närliggande affärer. Åkte sen o lagade middag här hemma o har myst med Milo. Lina har nu åkt hem så nu är det bara jag o Milo här hemma. Idag är det tre dagar kvar till julafton och vi gick och svettades i linne och önskade vi hade valt shorts, gotta love Cali! 




2013-12-21 | 10:10:31

Secret Santa

Åkte idag på en liten sånguppvisning på Leos skola, var mysigt det! Jag o Milo hängde med övriga familjen upp till Petaluma där de skulle hämta upp Anna o därifrån tog jag o Milo hem saaben. Nu har familjen Eliasson åkt upp till Tahoe för en skidhelg. Så nu är lurvet och jag hemma själva i några dagar, så vi ska ta lite mysiga hiker, leka och mysa! Nu ikväll har han varit extremt klängig på mig, mysigt att han vill sitta i knät HELA tiden!! Hade ett au Pair möte nu på kvällen, vi var hemma hos min LCC Jan och vi hade lite mingel och körde Secret Santa, tycker faktiskt att det är kul! Jag kom hem med ett fint doftljus. Lina följde med hem efteråt o ska sova över, vi har kikat lite på film o haft allmän myskväll. Nu ligger hon uppe i soffan då vi inte får plats alla tre i min säng haha. 


Sängen är helt full

2013-12-20 | 09:07:29

Helt klar med college

En sån här skön dag där dock alltför lite händelser har inträffat. Fick min signering från karateläraren så är nu officiellt helt klar med alla college kurser under min tid i USA, SÅ skönt! Måste säga att karate kursen är den som har varit mest givande och rolig av alla jag tog. Har hängt lite hos Linisen på kvällskvisten. Var ner till hundbutiken och duschade min fyrbenta vän. Skjutsade fullastad bil med fotbollskillar till deras träning. Nu är även denna vecka snart slut och  sen så är det jul, helt sjukt vad tiden går! 

2013-12-19 | 07:45:15

Jobbar på att bli biff

Vanlig dag idag såhär mitt i veckan! Leo blev snabbt klar med alla sina läxor så efter att ha skjutsat Irma till fotbollen så åkte han o jag till bowlinghallen. Var riktigt kul det, självklart så vann jag hehe. Åkte sen med Ania till gymmet uppe i Terra Linda, jobbade på bra i lite mer än en timme sen så hade vi lovat att visa Tana galna christmas huset som ligger där i närheten. Så blev ytterligare en sväng dit. 





2013-12-18 | 07:54:09

YMCA

Mindre dramatisk dag idag. Tog en långrunda med lurvet, städat huset, hämtat kidsen från skolan, skjutsat till fotboll, tränat på gym (!!!) med Ania. Vi har fått en fri månad på ett YMCA gymmet uppe i Terra Linda, faktiskt helt okej gym o pool o så har dem oxå. Var extremt skönt att få träna lite ordentligt, var SÅ länge sen! Så jag o Ania kommer förhoppningsvis hänga där en hel del nu denna månad. 

2013-12-17 | 07:36:35

En sån dag då man bara vill gå och lägga sig och vakna upp till en ny bättre dag

Vilken kaosdag detta blev, inte min dag för fem öre. Började iaf bra, jag började jobba tidigt då jag hade i uppgift att väcka alla barnen och sen skjutsa Irma o Leo till skolan. Det gick ju bra det. Sen så åkte jag och Milo och parkade vid bibblan för att sen gå en långrunda där bakom. Utan att tänka efter så tog jag med mig hela plånkan på rundan. När vi kom tillbaka till bilen så märker jag att jag inte har plånboken längre. Ringer till Anna i panik och berättar att jag tappat plånboken med amerikanskt o svenskt bankkort, amerikanskt o svenskt körkort, social security number lapp, försäkringskort och en hel del cash, går sedan tillbaka nästan hela rundan o letar efter den utan att hitta den. Åkte till Bank of America med Milo för att spärra mitt bankkort. Kunde tyvärr först inte få nåt nytt då jag inte hade nåt id, men med lite tårar så löste dem det så att jag får ett kort hemskickat nästa vecka förhoppningsvis. Brummade sen iväg till polisstationen o beskrev min plånbok o allt innehåll o bad dem ringa mig om dem fick in den. Både banken och polisen gjorde en big deal av att jag hade mitt social security nummer i den, för tydligen om det hamnar i fel händer kan dem göra istortsätt vad som helst i en annans identitet. Åkte hem för att lugna ner mig lite. Ska tilläggas att jag ringde Anna o grät minst fyra gånger under dagen, hade även pappa på luren två gånger. Jag såg bara allt jobb, fixa nya körkort, bankkort, försäkringskort o ja allt sånt. När jag sätter mig i bilen för o hämta upp Leo från skolan så ringer polisen och säger "you were very lucky today!" Då hade en äldre dam varit in och lämnat in den till polisen. VILKEN lättnad det var vill jag lova! När jag hämtade Leo sa jag "Leo, vi måste åka till polisstationen på vägen hem!" Han "Va?! Kajsa vad har du nu gjort?!?" Haha.. Damen som hade hittat och lämnat in den hade lämnat sitt telefonnummer så jag ringde och tackade henne så jättemycket, fina människor det finns! ÄLSKAR Marin människorna!! 

När Anna kom hem så hade hon med sig en present till mig för hon förstod att jag hade haft en jobbig dag, ringde som sagt till henne o grät x antal gånger. Så himla gullig hon är! Världens bästa värdmamma! 


Fick en gosig tröja av Anna, hon köpte en rosa till mig och en grön till sig själv så nu går vi runt och matchar här hemma, så himla snäll hon är!  

2013-12-16 | 07:33:21

Bloggfri helg

OJ bloggfri helg, det har inte uppskattats av mina läsare märker jag hehe sorry! 

Fredag
Sprang massa ärenden under dagen bl.a. så åkte jag in till stan och hämtade upp massa kokböcker åt Itrim. På kvällen hade vi finfint luciatåg i Tiburon. Var faktiskt riktigt mysigt! Min fina värdfamilj satt på raden allra längst fram i kyrkan så ni kommer få se bilder sen när Anna skickat dem till mig. 

Lördag
Helt planlös när jag vaknade! Så jag bestämde mig för att jag lika gärna kunde hänga med Leo hela dagen. De andra åkte iväg på Simons fotbollsmatch. Leo o jag åkte o köpte glitter o ljus till julgranen och sen så klädde vi den och den blev superfin!!! Kollade sen lite julfilmer, riktigt mysigt! På kvällen hade jag och barnen myskväll ihop då Anna o Bengt var iväg på nån tillställning. Vi lagade pasta carbonara och såg mer filmer. Mysig kväll! 


Söndag
Julshopping med Lina stod på schemat! Vi åkte först in till Union Square och sen tillbaka till Marin och kollade runt i lite affärer här oxå. Är näääästan klar med alla klapparna, SÅ skönt! Tror nog att alla ska bli nöjda och glada, håller tummarna iaf. 





2013-12-13 | 07:29:50

Heldag hos bildoktorn

Idag har jag och Milo hängt på bilverksta'n HELA dagen, bokstavligen. Eller ja från halv tolv till halv fem iaf! Hela tiden sa dem "din BMW är snart fixad" ja jo tjena hörru.. När jag kom dit sa dem "u will be good to go in 30 min" efter 50 minuter kom han in i väntrummet o sa att de behövde ytterligare 1.5 h. Då promenerade jag o Milo hem o jag åt lunch o Milo tog en nap. När vi var påväg ner igen ringde Anna o sa att de hade ringt dem o sagt att de behövde ytterligare en timme. När jag väl kom dit en timme senare sa han att de väntade på att en speciell kille skulle komma o när han kom så skulle det ta ett tag till. Tur att jag släpade med Milo som sällskap iaf. Han fick massa nya kompisar där i väntrummet, då han ska ju fram o hälsa på alla såklart. När bilen äntligen hade fått sina nya bromsar så brummade jag iväg och hämtade Irmis o Leo från Annas jobb. Jag höll mig sen bara hemma hela kvällen och oj vad skönt det var, SÅ länge sen jag inte var ute o for nånstans på kvällskvisten. Hade det jättemysigt med min fina värdfamilj! 


Milo var en trött vovve i väntrummet, men bara tills en ny kund kom in som han var tvungen att hälsa på! 

2013-12-12 | 07:43:42

Crazy Americans celebrating X-mas

Har idag haft lite olika uppdrag bl.a. varit hos bildoktorn & handlat. Har även kört lite karate med Leo o vi har även spelat monopol. På kvällen träffade jag min efterlängtade Ania! Vi åkte till The Christmas House uppe i Novato. Det är ju bara SÅ galet! Jag var ju där förra året, så visste ju precis hur det skulle va. Men är riktigt imponerande! Only in America säger jag på den asså! 





2013-12-11 | 07:24:18

En dag i mängden

En dag som alla andra.. Fixade lamporna i köket, promenerade Milo, läste läxor med Leo. Har i övrigt inte alls kommit i julstämning ännu, trots att det är julfint överallt! Håller tummarna för att det kommer snart! 

2013-12-10 | 07:17:20

Gult bälte i karate

Rubriken förstör överraskningen.. Idag hade vi test på karaten och jag fick ett gult bälte, stolt tjej! Vitt bälte får ju vem som helst, men nu har jag kämpat och förtjänat ett gult bälte. Själva testet var lite smånervöst men gick ändå bra. Ledarna kallade upp alla en och en och sen så valde de en kata som man skulle visa upp för alla. Var som värsta ceremonin då man blev tilldelat sitt bälte, var faktiskt kul! En tjej tog en MASSA bilder under testet så ska på nåt sett försöka få tag på dem så att ni oxå får se. 

Annars så har jag idag bara varit husfru och fixat o donat här hemma och hängt med Milo såklart. 


Bältet! 



2013-12-09 | 06:41:00

Pensionärerna tillbaka till Sveariket

Nu har pensionärerna påbörjat sin resa hem igen. Har varit så himla kul att ha dem här. Men nu dröjer det inte länge innan vi ses igen, jag måste ju tillbaka hem om bara några månader... Har idag haft sista luciaträningen innan uppvisningen nu på fredag, kommer bli ett riktigt mysigt luciatåg!! Lunchade på Marin Brewery med pengisarna innan det var dags att skjutsa dem till bussen. Ligger nu i min säng med dubbla täcken, strumpor, tjocktröja o elementet på högsta värme. SJUKT kallt i vårt hus, husen här borta är knappt isolerade och inte alls gjorde för kallt väder.. Så nu närdetfaktiskt är riktigt kallt ute (under 10 grader, nollgradigt o lite minus på nätterna) så blir det även väldigt kallt inomhus, burr!! 


2013-12-08 | 10:03:48

Sista dagen med gänget

Idag så visade guiden Kajsa runt pengisarna lite extra här i Marin då det är sista dagen innan de åker tillbaka till Sverige. Vi åkte upp till toppen av Mt. Tam och kikade på den fantastiska utsikten. Blev sedan en sväng i Muir Woods bland alla maffiga Redwoodsträd. Lunchen blev på Boca och så hann vi självklart besöka deras andra hem Macy's en sväng oxå! 





2013-12-07 | 09:20:48

Regnet kommer

Har idag gått Tiburon rundan med Milo och lagat hemmagjorda köttbullar. Eller ja blev såklart fail o det är mer lökbullar än köttbullar då det blev alldeles för mycket lök i dem... Köksmästarn här alltså! Cyklade o hämtade Leo, vi stannade till på Starbucks för lite fredagsfika och när vi var klara så spöregnade det ute så sista biten hem var minst sagt blöt. Jag har oxå umgåtts med mina små (börjar bli riktigt stora nu) amerikanska älsklingspluttar, alltid lika mysigt! Pengisarna tog sig idag in till stan och hittade både till China Town och Union Square, imponerande! Blev burrito middag o såklart kaffe på hotellrummet. När jag körde hem så sken hela himlen upp ordentligt tre gånger, första gången jag ser åska här borta tror jag. Så ja, nu börjar väl vintern här i norra Cali på allvar.. Pengisarna har haft en väldans tur med vädret hittills. 


Grovers första regndag = KAOS i köket och en förstörd soffa


Claude verkar sakna mig, kom upp i knät o mös, jättemys!

2013-12-06 | 08:38:00

Farfar B-day!

Farfars födelsedag idag, grattis grattis!! Pensionärerna har klarat sig helt själva idag och shoppat lite (de bara äter o shoppar under sin resa) och promenerat o träffat Bibi o så. Själv har jag jobbat hela dagen och sen så åkte jag o plockade upp pensionärerna + Bibi o så blev det finmiddag på The Spinnaker i Sausalito. Blev förrätt (spinnaker cocktail, massa skaldjur o så), huvudrätt (svärdfisk MUMS) och Cheesecake till födelsedagsbarnet. Suverän restaurang med fantastisk utsikt över stan, var helt klart o hela stan lyste upp så vackert precis framför oss. 


Härlig bild av servitören...




2013-12-05 | 08:30:01

Fryser!!!

Kaaaaallt här i norra Cali!!!!! Ingenting jämfört med hemma såklart, men usch är faktiskt riktigt kallt nu! Speciellt på mornar o kvällar då, men lyckligtvis har vi ingen regn ännu iaf. Idag tog pensionärerna färjan in till storstan helt själva och gick till Pier 39 och Fisherman's Wrap som farfar sa... Själv jobbade jag på hela dagen med Milo och skjutsande barnen hit och dit. På kvällen visade jag pensionärerna runt i downtown Mill Valley. Har inte varit där nere på kvällen på länge, och de har fixat supermysig julbelysning över hela torget, fantastiskt mysigt verkligen!! 






Å så lite pics från pengisarnas dag:





2013-12-04 | 09:51:55

Bibi middag

Skedade med Milo hela natten. Tog sedan med pensionärerna på finpromenad i Tiburon, supermys! Jag åkte sen hem o handlade mat o lite sånt medan pengisarna shoppade igen. På kvällen var det middag hos Bibi som stod på schemat. Blev verkligen hela kvällen, jag klev innanför dörren här hemma vid midnatt. Bibi kan prata på hon och farfar var bartender, var en trevlig kväll! 





2013-12-03 | 07:34:16

Måndag igen

Fick med pensionärerna på långrunda med Milo imorse, blev en fintur runt Phoenix Lake. Efter det åkte jag hem o röjde lite här hemma medan pensionärerna gick på liten shoppingrunda och även tog en sväng till lekparken och hälsade på Bibi. På kvällen åt vi middag på Cheesecake Factory och sen tittade dem på när jag hade min karate lektion. 





2013-12-02 | 07:27:20

Shopping dag på US

På förmiddagen var jag på luciaträningen, är några tjejer som sjunger sjukt fint så kommer bli ett jättefint tåg! Åkte sedan färjan in med pensionärerna till SF. Vi gick till Union Square så att de fick shoppa lite, de inhandlade en hel del kläder, kulkul. Blev middag på Lori's Diner då farfar ville äta en äkta amerikansk hamburgare. 





2013-12-01 | 07:48:24

Dagstur till Napa Valley

Idag begav vi oss upp till vingårdarna i Napa Valley. Är så himla fint där uppe! Riktigt härligt väder var det oxå, var verkligen höstigt men samtidigt soligt och varmt! Vi stannade till vid tre olika gårdar och pensionärerna fick lite souvenirer inhandlade. Lunch blev det i lilla downtown i St. Helena, supermysigt! En väldigt mysig dag med andra ord! 


Mästerfotografen Majlis var i farten!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus