2013-04-16 | 09:24:55

Orlando, Florida

Vi brummade sedan vidare upp till Orlando. På vägen stannade vi vid ett superstort shoppingmall, Sawgrassmills, som Maria (tack så mycket) tipsade oss om, så det var väldigt kul. På hotellet i Orlando fick vi ingen frukost så under dagarna där åt vi frulle på Ihop (pannkaksställe) mums. Vi spenderade en heldag på Disney World där vi kände oss som barn igen. Det är sjukt stort, finns 4 eller 5 olika delar, vi var bara i en del, Magic Kingdom. Allting var superinriktat på barnen, såklart, haha men det var ändå riktigt coolt. Fullt med glada människor och överlyckliga barn. Ska lätt ta mina barn till Disney World i framtiden, barns drömplats verkligen! Åkte i lite gulliga "karuseller", såg parader, piratshow och såg raketer vid slottet.
 
Spenderade den andra heldagen på Universal Studios , det var riktigt coolt! Harry Potter var helt klart coolast, ashäftigt hur de hade gjort så att man fick åka runt som i en bergochdalbana inne i Hogwarts. Även Spiderman, Stunt show, E.T. despicable me, Shrek m.m. Var väldigt coolt!! Så Universal gillade jag starkt, kändes tillochmed större än Universal i L.A. Vi hade ingen aning, men Pitbull hade konsert just när vi var på Universal så det blev en kul överraskning där på kvällen haha. Var sjukt mycket folk och allmänt kaos, men var en riktig partykonsert och hela publiken sjöng med och dansade, superkul! 
 
Lilies plan till New York gick 2 timmar tidigare än mitt och Linas plan gick, så vi var på flygplatsen 4 timmar innan vårt plan gick. Såklart blev sen vårt plan försenat, i 3 timmar pga. Dåligt väder. Var inte kul att lyfta i det vädret sen vill jag lova, usch, asmycket turbulens i starten vilket gjorde mig asrädd, söta tanten som satt på sidan om mig tog min hand och jag typ mosade sönder den medan jag låg i Linas knä. Söta tanten och jag läste även samma bok, Safe Haven (började läsa boken under resan och blev klar på planet hem, bra jobbat där! Övar extra mycket engelska genom att läsa engelska oxå! Jag läste ut boken i samma takt som Lina läste klart en tidning, haha var så komiskt), det var ganska roligt ändå haha. Förseningen gjorde att vi missade sista bussen hem. För att göra en lång historia kort så kan Lina och jag nu checka av att åka bakom galler i en sheriff bil fram och tillbaka över Golden Gate, säger bara som så: gå aldrig över en motorväg, även om taxin släpper av er på fel ställe... 
 
Ja, denna resa har seriöst varit helt fantastisk!! Har haft sömnbrist hela tiden dock, då vi har varit tvungna att ta vara på så många av dygnets timmar som möjligt för att hinna med att se allt vi ville. Men det var det lätt värt, sova kan vi göra när vi är tillbaka i Sverige. 
 
 

Kommentarer;

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus