2012-06-30 | 12:24:22

1 månad kvar

Exakt 1 månad kvar tills jag åker!!! Kan inte fatta att det är så snart, helt sjukt! Jobbar allra sista dagen på McDonalds idag, så efter idag väntar massa förberedelser så som visumintervju, förberedelsemöte, packning, hejdåfester och kvalitetstid med vänner o familj! Återigen, San Francisco verkar vara en grym stad, och jag längtar tills jag får se den! 
 
Enligt denna bok finns det en massa att se o göra i san Francisco o de verkar otroligt fint! :) 

2012-06-26 | 14:30:04

Pappersarbeten - check

Jag är så glad för jag är helt klar med alla papper som skulle in till Stockholmskontoret, dvs. Polisregisterutdrag, hälsoundersökning, slutbetyg, kopia på körkort o agreement form, galet skönt att allt sånt är färdigfixat nu!! Bara det internationella körkortet kvar, som ska skickas efter om ett tag. Även alla de papper som ska med till ambassaden nästa vecka är jag klar med. Otroligt skönt! Visumintervjun på amerikanska ambassaden är om exakt en vecka! Håller tummarna för att allt går som det ska där! Är även ett förberedelsemöte efter ambassaden, ska bli kul att träffa andra som ska åka runt samma tid! 
 
Såhär glad är jag över att vara klar med i stort sett allt pappersarbete! : 
 
 
 
 

2012-06-18 | 18:43:40

Snart bär det av!

Nu är det inte länge kvar tills jag åker! Har inte fattat det fullt ut ännu,känns inte som att jag inom en snar framtid kommer att befinna mig i Kalifornien i ett helt år! Är galet förväntansfull inför året! Längtar så mycket samtidigt som nervositeten börjar komma krypandes. Skypade med barnen o den nuvarande au pairen på min födelsedag, de sjöng Happy Birthday och var supergulliga, riktigt roligt! Om 42 dagar har jag påbörjat min resa som jag så länge drömt om! Å jag fick turen att bo hos en familj i San Francisco, staden verkar väldigt fin!!! 


2012-06-11 | 14:29:07

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus