2013-04-30 | 09:56:27

Lighthouse adventure

Blev klassikern morgoncappuccino på Rustic med Lea & Ania innan jag hämtade prinsen på skolan. Planen var att åka till stranden men istället åkte jag, Ania, Malcolm och Alex till en fyr vid Golden Gate istället (ja den vi nästan kom till pappa o farfar). Det var superkul verkligen!! Blev ett litet äventyr sådär och killarna hade oxå jättekul. Fattar ni att jag kan göra sådana grejjer när jag jobbar? Å ha Golden Gate som utsikt hela tiden, helt amazing - älskar't verkligen!! Efter jobbet träffade jag mina fina au pair vänner, Lea, Ania, Lina, Mel & Matilda, vi körde volleyboll i en park, väldigt kul! När jag och Lea var på H&M för ett tag sen så såg vi en tröja som Ania har, den var på rea så vi båda köpte likadan och idag var Lea hos mig innan vi gick till volleybollen, när Ania kom över så kom vi båda i tröjorna och Ania hade den tröjan på sig oxå (kunde ju inte bli bättre!!) hahah det var sjukt hilarious! Min värdmamma o barnen tyckte det var jättekul och att vi var helknäppa. När vi gick till volleybollen stirrade alla på oss haha, så himla kul. 
 
Fick min andra matchning idag oxå. Denna familj bor oxå i Seattle - vill fortfarande inte till regniga Seattle!! Familjen verkar dock allmänt gullig faktiskt och pappan är svensk. De har två barn, kille på 8 och tjej på 5. Pojken har ADHD och kräver massa tålamod (eeeh nej det orkar jag inte med, "vanliga" barn kräver tillräckligt med tålamod) + att han har lite matallergier. Skulle jobba till 9 på kvällen minst 3 dar i veckan oxå, vilket suuger! Så nääe, kände att efter jag läste att pojken har ADHD plus att de bor i Seattle kände jag ett stort NEJ TACK! Mamman mailade mig o sa att de verkligen gillade min profil och ville hitta en tid för intervju, men jag känner redan nu att de inte är rätt familj för mig så vet inte om det är nån idé att intervjua, men självklart jättekul att de gillade min profil!
 
 
 
 

2013-04-29 | 09:30:42

Gubbarna snart hemma i Sverige igen

Jaha då har gubbarna åkt hem till Sveariket igen då. Var tråkigt att säga hejdå till dem på flygplatsen men vi ses ju snart igen, tiden går sjukt fort. Idag bilade vi tillbaka upp till SF längs Highway 1 och gjorde en massa stopp längs vägen, är verkligen superfint! Såg valar (!!!!) i vattnet där vi stannade till, riktigt coolt var det vill jag lova! Lunchade i Pacifica och blev sen häng på flygplatsen i solen. Otroligt kul att ni kom hit och vi har haft 12 toppenbra dagar tillsammans här i Cali! När dem kom hit började sommarvärmen och det är så härligt, nu i veckan ska det bli uppemot 30 grader varje dag, underbara Cali. 
 
Spenderade kvällen med min fina Malin (min kompis från Sverige då då), jättekul som vanligt. 
 
 

2013-04-28 | 07:42:39

Monterey, Carmel & Santa Cruz

Har hunnit med att se en massa idag! Började med att köra ner till Monterey. Var väldigt fint, inget speciellt att se dock, kollade in deras Fisherman's Wharf o lilla downtown. Nästa stopp blev Carmel, staden som Clint Eastwood har varit borgmästare i. Där var det ännu finare!! Gick runt på en superfin strand, Carmel by The sea, lunchade sen i mysiga downtown innan vi åkte tillbaka upp till Santa Cruz igen. Strosade runt på boardwalken och beachen där. Åkte en träbergochdalbana som var riktigt rolig där. Shoppade lite i downtown, där det finns sjukt skumma människor. Denna stad är en stad full av hippiesar vill jag lova! Middagen blev ute på piren, fint ska det va. Sitter nu på hotellet o "partar" såhär sista kvällen de är här i Cali innan deras hemfärd till Sverige imorgon, tråkigt det! 
 
 
 
 

2013-04-27 | 07:30:48

Santa Cruz

Blev en joggingrunda med Ania i trapporna en bit upp på berget vi bor på innan jobbet. Blev sen fotboll o lite andra lekar i parken tills jag slutade rätt tidigt idag. Sen kom grabbarna o hämtade upp mig i BMW'n som vi hyrt över helgen, riktigt snygg. De spenderade dagen med Bibi som är en svensk nanny, hon tog med dem upp till riktigt fina vingårdar i Alexander Valley, Dry Creek Valley och Sonoma Valley. De hade haft det toppen med henne idag! Vi brummade sen ner längs Highway 1 och är nu i Santa Cruz. Riktigt fint är det här vill jag lova, en riktig surfstad! Vi hittade downtowngatan där vi åt middag och gick sedan och strosade lite i affärerna, mysmys! 
 
Idag fick jag även min första matchning, gick ju riktigt fort måste jag säga! Men tyvärr kände jag direkt att det inte var nån familj för mig. För det första bor dem strax utanför Seattle (vill inte lämna soliga Cali för regniga Seattle!!!!), de är djupt troende judar och går i kyrkan varje söndag, deras nuvarande au Pair valde att gå in i rematch, ena dottern verkar vara allergisk mot en massa grejjer, mamman är allvarligt sjuk (fatta inte i vad dock). Familjen har två tjejer på 9 o 6 år och jag skulle behöva få iväg dem till skolan på morgonen o sen ta hand om dem efter skolan, jag skulle laga frukost, lunch och middag varje dag. Plusen var att det verkar som man skulle ha full tillgång till bil och ledigt på helgerna (om inte mamman blir friskare - då kommer man jobba mer helger för hon vill gå ut). Jag tänker: tack, men nej tack! Funderar på att ringa CC imorgon o be dem ta bort dem så att jag kan matchas med en ny familj istället! 
 
 

2013-04-26 | 07:41:40

Matchningsdax igen

Blev en joggingrunda med pappa imorse, väldigt nice det! Hann även med en snabblunch på favvoplacet Burritoville innan det var dags för mig att åka o hämta kidsen från skolan. Vi har sen på kvällen köpt skor åt dig Martin:))), ätit en sista måltid på CCF och har nu "party" på hotellrummet. Sista kvällen för gubbarna här i Corte Madera för imorgon åker vi ju ner till Santa Cruz över helgen. Jag var även på ett au pair möte på kvällen, polisen snackade om bilkörning o såna viktiga grejjer. 
 
Idag fick jag mail från Cultural Care, och om nån av er inte visste redan så tänkte jag göra det officiellt här på bloggen oxå.. Jag är nu med i matchningsprossessen och CC letar efter en ny värdfamilj till mig så ja från och med nu kan jag bli matchad med nya potentiella värdfamiljer, vilket är riktigt spännande!! Ja, jag har alltså valt att förlänga min tid som au pair med ytterligare 9 månader i en ny familj men jag har önskat att få stanna kvar här i underbara Cali. Blir spännande att se var i Cali det blir och vad för slags familj det blir, ska försöka hålla er uppdaterade! Så närmsta tiden känns väldigt spännande!!
 
 
 

2013-04-25 | 06:31:19

Bra timing grabbar

Medan jag tog en löprunda imorse så tog grabbarna färjan in till SF. Deras plan var att bara kolla läget men de lyckades hamna på en Giants Baseball match, SF Giants - Arizona. Blev väldigt avis, men jag ska gå en annan gång. Så jaa medan jag tog hand om mina barn så roade sig de inne i stan. Farfar shoppar som bara den han, så det är kul! Denna kväll blev det middag på P.F. changs, jättegod kina mat - mumsmums!!


2013-04-24 | 08:18:23

Bilder från senaste dagarna


2013-04-24 | 06:54:10

Party på rummet

Åkte med grabbarna och fixade hyrbil så att allt är klart tills vi drar iväg till Santa Cruz på fredag! Gick så fort så jag körde lite sightseeing här i de små "orterna" och blev lite brunch på woodlands oxå! Medan jag jobbade med barnen så roade sig grabbarna med att hänga vid poolen och tog en sväng förbi en lekpark o hälsade på Bibi som ska ta med dem på utflykt på fredag! Åt sen middag i Susalito på en superfin restaurang precis vid vattnet, åt supergod svärdfisk! 
 

2013-04-23 | 08:08:03

Måndag

Måndag igen då! Blev poolhäng hos grabbarna innan jobb. Grabbarna hängde med mig o Malcolm till trädgungan i Tiburon, mysmys. Blev sen klassikern Cheesecake Factory på kvällen! Om jag inte har sagt det så är det nu sommarvarme, 28-30 grader har det varit varje dag ett tag nu, så det är ju bara så sjukt underbart!!

2013-04-22 | 06:52:57

Napa Valley

Tyvärr är appen fortfarande jättekonstig, så kan bara ladda upp några få bilder. De andra får väl komma sen i efterhand helt enkelt. Synd då de är de finaste, men jaja... 
 
Slutade med att vi idag tog en tur upp till kända vindistriktet Napa Valley idag. Oj vad fint det var!! Pappa o farfar tyckte oxå det var väldigt bra med privat chaufför.. Hahah. Åkte även en linbana upp till en fin vingård på en kulle med utsikt över hela Napa! Jag kommer lätt åka tillbak dit igen, som sagt: superfint!
 
 

2013-04-22 | 06:39:12

Bilder till inlägget under!


2013-04-21 | 20:35:24

App trasig

Appen är trasig så kan inte lägga in bilder, så de får komma i efterhand.. 
 
Igår, lördag, hann vi med en massa! Chillade vid poolen i värmen. Såg mitt värdbarn Malcolms baseball match tillsammans med min värdfamilj, var jättekul och sjukt amerikanskt!! Hann även med: Stinson Beach, Muir Beach Overlook, utsikt vid Golden Gate Bridge, middag inne i SF (Marina) och även utsiktsplatsen Twin Peaks på kvällen. 
 
Ligger nu o chillar vid poolen och funderar på vad vi ska göra idag.

2013-04-20 | 09:45:57

Då var det fredag igen

Idag skjutsade jag pojkarna till färjan och de åkte in och vandrade runt inne i San Francisco på egen hand. Hade gått jättebra, de kom hem med shoppingpåsar och ett glatt humör. Medan de roade sig inne i SF jobbade jag, glass och sen lite poolhäng - synd o klaga! På kvällningen visade jag dem mitt kära Cheesecake Factory där vi åt middag. 
 
 

2013-04-19 | 08:10:40

Sök skugga

Blev morgonkaffe från Starbucks i Sausalito imorse. Så satt o tittade på fina utsikten över San Francisco Skyline, jättemysigt. Sen var det dags för mig och jobba i värmen så höll barnen i skuggan så mycket som möjligt. Medan jag jobbade så gick gubbarna till Larkspur Downtown (ritade en karta till dem) för lunch och sen så har de mest chillat vid poolen på deras hotell. Efter att jag slutat åkte jag o badade lite i poolen där oxå, var jätteskönt att svalka sig i värmen. Följde sedan med på barnens öppet hus på skolan, var supermycket folk. Var riktigt kul att se massa av deras skolprojekt o så faktiskt, de är så duktiga så! Blev sedan middag i Tiburon med gubbarna, trevligttrevligt! 
 
 

2013-04-18 | 06:46:02

Gubbarna här!

Då var pappa o farfar äntligen här! Jättekul att se dem igen!! Trötta och hungriga som de var tog vi en promenix till Town Center och åt pizza på CPK för att sedan gå tillbaka till hotellet så de fick sova. Barnen såg fram emot att de skulle komma idag och har övat på att säga farfars namn - de låter supersöta när de säger det. De har även skrattat mycket åt tanken att farfar inte kan nån engelska. Det bevisades på restaurangen idag, när servitrisen frågade om vi ville ha efterrätt svarade farfar "no, I'm proppmätt!" hhahaha. Förövrigt är det asfint väder här nu! Väntas 26 grader o sol imorgon, och ska hålla i sig hela veckan, amazing!!
 
 

2013-04-17 | 10:04:30

Sooool

Sjukt hur snabbt vardagen kommer tillbaka efter att man varit borta en vecka! Supervarm dag så tog med mina kiddos på en cykeltur och även lite sparkcykel idag. Märks verkligen att de saknat mig och det värmer så i hjärtat! Charlotte sa att hon verkligen har saknat mig och Malcolm skrev ett litet brev där han skrev att han gillar mig och båda har varit allmänt klängiga. Blev middag på BJ's med Lea och Tana, mysmys - mycket o ta igen då vi inte setts på en vecka! 
 
Imorgon kommer pappa o farfar hit på besök, ska bli riktigt roligt att se dem!!! 
 
 

2013-04-16 | 09:24:55

Orlando, Florida

Vi brummade sedan vidare upp till Orlando. På vägen stannade vi vid ett superstort shoppingmall, Sawgrassmills, som Maria (tack så mycket) tipsade oss om, så det var väldigt kul. På hotellet i Orlando fick vi ingen frukost så under dagarna där åt vi frulle på Ihop (pannkaksställe) mums. Vi spenderade en heldag på Disney World där vi kände oss som barn igen. Det är sjukt stort, finns 4 eller 5 olika delar, vi var bara i en del, Magic Kingdom. Allting var superinriktat på barnen, såklart, haha men det var ändå riktigt coolt. Fullt med glada människor och överlyckliga barn. Ska lätt ta mina barn till Disney World i framtiden, barns drömplats verkligen! Åkte i lite gulliga "karuseller", såg parader, piratshow och såg raketer vid slottet.
 
Spenderade den andra heldagen på Universal Studios , det var riktigt coolt! Harry Potter var helt klart coolast, ashäftigt hur de hade gjort så att man fick åka runt som i en bergochdalbana inne i Hogwarts. Även Spiderman, Stunt show, E.T. despicable me, Shrek m.m. Var väldigt coolt!! Så Universal gillade jag starkt, kändes tillochmed större än Universal i L.A. Vi hade ingen aning, men Pitbull hade konsert just när vi var på Universal så det blev en kul överraskning där på kvällen haha. Var sjukt mycket folk och allmänt kaos, men var en riktig partykonsert och hela publiken sjöng med och dansade, superkul! 
 
Lilies plan till New York gick 2 timmar tidigare än mitt och Linas plan gick, så vi var på flygplatsen 4 timmar innan vårt plan gick. Såklart blev sen vårt plan försenat, i 3 timmar pga. Dåligt väder. Var inte kul att lyfta i det vädret sen vill jag lova, usch, asmycket turbulens i starten vilket gjorde mig asrädd, söta tanten som satt på sidan om mig tog min hand och jag typ mosade sönder den medan jag låg i Linas knä. Söta tanten och jag läste även samma bok, Safe Haven (började läsa boken under resan och blev klar på planet hem, bra jobbat där! Övar extra mycket engelska genom att läsa engelska oxå! Jag läste ut boken i samma takt som Lina läste klart en tidning, haha var så komiskt), det var ganska roligt ändå haha. Förseningen gjorde att vi missade sista bussen hem. För att göra en lång historia kort så kan Lina och jag nu checka av att åka bakom galler i en sheriff bil fram och tillbaka över Golden Gate, säger bara som så: gå aldrig över en motorväg, även om taxin släpper av er på fel ställe... 
 
Ja, denna resa har seriöst varit helt fantastisk!! Har haft sömnbrist hela tiden dock, då vi har varit tvungna att ta vara på så många av dygnets timmar som möjligt för att hinna med att se allt vi ville. Men det var det lätt värt, sova kan vi göra när vi är tillbaka i Sverige. 
 
 

2013-04-16 | 08:33:00

Miami Bitch

Tänkte börja med att säga att det var suuuuperkul att se barnen idag igen, har saknat dem och märktes verkligen att de saknat mig oxå. De ville hålla handen och jag fick spontankramar från dem hela dagen, jättemys! 
 
För att återgå till resan då. Vi lämnade coola Vegas för härliga Florida. Landade i Miami och mötte där upp Lilie (Linas Training School kompis) som sen var med oss hela Florida tiden. Hämtade vår hyrbil - en Dodge som Lina la upp i inlägget hon skrev. Brummade sedan iväg till hostlet i South Beach och skyndade oss så fort vi bara kunde ner till stranden som låg 5 min gångavstånd bort. Gud så varmt och skönt det var i vattnet!!! Lite annat från det svinkalla vattnet vi har här. Så blev bada av i vågorna, riktigt härligt. Dagen efter bilade vi ner till Key West och det var som att åka in i paradiset, seriöst sjukt fint var det! Key West var helt klart höjdpunkten i Miami (och i hela Florida skulle jag nog vilja säga). Stannade och tog fina bilder längs vägen. Var supercool väg ner, bara vatten på båda sidor om vägen o sen massa öar man åkte igenom. Åt supergod mat där och chillade på stranden i flera timmar för att sen se solnedgången från stranden med palmträd - magiskt fint var det vill jag lova! Denna kväll blev sen väldigt crazy men tänker inte gå in på detaljer här. Haha. 
 
 


2013-04-15 | 21:06:00

Vegas Baby

 
Hemma i Corte Madera igen och ska snart komma igång med rutinerna igen och hämta grabben från skolan. Skönt att vara hemma faktiskt, men semesterveckan har varit helt underbar! Sett och upplevt så himla mycket och haft det galet kul. Tänkte skriva lite om alla platser vi var på, så att det inte blir ett suuuperlångt inlägg om allt. 
 
Börjar med vår första destination: Vegas. Vet att jag skrev ett inlägg om Vegas så ni vet redan om det mesta som vi gjorde där. Vegas var helt klart den coolaste och galnaste staden vi var i under veckan. Vi satt och fikade och helt plötsligt kommer fyra poliser och binder fast en kille i handklovar (eller vad det nu heter) preeeecis bredvid oss, knappt en meter ifrån oss asså, action in Vegas asså. Hur många promoters som hela kom fram till oss och ville ha in oss på deras klubbar, synd för dem och oss att vi inte är 21 i landet där man vill vara 21... Att vara 2 blondiner själva i Vegas upptäckte vi oxå snabbt var väldigt intressant, haha vi räknade varje dag hur många visslingar, tutningar och kommentarer vi fick - 12 varje dag tror jag det blev! Bra jobbat där, haha. Vegas - staden som vaknar till på kvällen och är som mest vaket på natten, med 2000 casinon vill jag stark rekommendera, riktigt coolt ställe. En helg eller ett par dar är dock väldigt lagom, då det enda som egentligen finns att se är en gata, The Strip, med alla häftiga hotell! Höjdpunkterna i Vegas var: Grand Canyon, landningen (vi landade mitt i natten och Vegas är en riktigt upplyst stad på natten, att se hela The Strip med Eiffeltornet o allt från planet var riktigt coolt), att se alla casinon och hotell - vi visste från filmer att det skulle vara galet, det är precis som i filmerna och ännu lite till, ashäftigMinnena minuset var att vi inte kunde komma in på nån nattklubb, det bhade varit väldigt roligt. Meeen, bara en anledning till att åka tillbaka igen. 
 
 

2013-04-14 | 20:39:00

Snart hemma igen då

Sitter nu på flygplatsen i Orlando, flyget går om sisådär 3 timmar. Då Lilies plan går 2 timmar tidigare än vårat så får vi spendera extra tid här, riktigt kul. Ska bli skönt att komma tillbaka till SF faktiskt, och på onsdag kommer ju pappa o farfar hit och hälsar på! Lovar att uppdatera rejält om veckan när jag är hemma i Corte Madera igen. Vi har verkligen haft en toppensemester!!!

Bildcollage från Vegas

 
 
Bildcollage från Miami/Key West
 
 
Bildcollage från Orlando
 
 
Bilderna blir typ halva, jag vet. Men vet ej hur man ändrar de inställningarna på bloggen :( 

2013-04-10 | 05:37:55

The quote of the day

 
Hej och välkomna, idag har vi en gästbloggare här pa casas oerhört kända blogg-den oerhört kända....wait for it....Liiiiinnnnaaaaaaa!!! It's legendary 
 
 
lina: we'll be home soon
ania: I hope so
Kajsa: tror hon att vi ska dö.
 
alla som känner kajsa vaknar tänka sig hennes blick, oslagbar! 
 
Annars idag gick jag och kajsa upp 0340 for att åka till flygplatsen. Med tre timmars sömn i bagaget plus ett bagage alla andra utom kajsa skulle kunna packa bar vi av mot miami biiiiiatch.
 
när vi kom fram mötte vi upp Lilie och med några om och men fick vi tillslut en hyrbil, aaaaawsoooommmeeee! 
 
detta hostel är en aning bättre än sunket i Vegas tack och lov. Vi åt en supergod sen lunch i south bech och sedan badade kajsa och Lilie, jag, badkrukan själv satt och tröck på stranden medan brudarna lekte att de var 5 år igen. 
 
På kvällen nu åt vi en super mysig och god middag. Ibland behöver man inte va 21 ;) 
 
 
imorgon tar vi dodgen och drar iväg till key West :) myyyyyys! 
 
Nu checkar jag ut, trevligt att ni ville läsa mitt fina inlägg 

2013-04-09 | 14:48:48

Waking up in Vegas

Sitter nu på flygplatsen i Vegas  och väntar på planet till Miami så tänkte passa på att skriva en liten kort summering av vår tid i Vegas. Kan skriva ännu mer om det när jag kommer hem, lovar! 
 
Kan börja med att säga att Vegas är en sjukt cool stad men vi har önskat hela tiden att vi var 21 hahah, men vi har redan bestämt att åka tillbaka då vi är 21! Så jaa vad gör man då i partystaden nummer 1 när man är så unga som vi? Vi har faktiskt gjort en massa coolt!! Spanat in de SJUKASTE hotellen jag någonsin sett (seriöst, de är gigantiska och asfina), åkt rollercoaster på toppen av ett hotell, sett sjukt många casinos (finns ju ändå bara 2000 casinon här), blivit utlåsta i trappuppgången på 36:e våningen - tills securityvakten kom o räddade oss på våning 21, sett Grand Canyon, bott på världens sunkigaste hostel i området där filmen Hangover utspelades, upplevt att vara blond i denna stad, sprungit in i min Training School kompis Marina (som jag inte pratat med sen dess) och hennes värdfamilj - som vi åt middag med på Hard Rock Café och fick även pirat rundvisning på deras topfloor (Emma, hur sjukt är det inte att jag träffade henne mitt på the strip i Vegas?!?! Haha), sett Bellagios vattenshower, Treasure Islands pirat show och en massa mer! Vegas är en sjukt cool stad, rekommenderar alla starkt att åka hit och jag kommer lätt åka tillbaks. Men några dar räcker, känner oss nu rätt mätta på alla galna casinon som är verkligen everywhere! Men jaa, suuupercoolt! Kommer fler bilder då jag är hemma med ett bättre internet! 
 
 

2013-04-06 | 10:58:26

Framme!

Ville bara säga att vi nu har landat i Vegas! Att landa i Vegas på natten var sjukt coolt, hela stan var så himla fint upplyst, hela the strip såg galet ut och vi såg eiffeltornet från planet! Taxichaffisen var helt galen. Hostlet vi bor på är riktigt ofräscht! När vi kom hade de inte vår bokning så vi får nu ett annat rum än vad vi bokade, personalen var full och jaa stället är riktigt ofräscht! Men aja, så fort vi kan imorgon bitti ska vi ut o utforska Las Vegas! Även fast vi just nu bara känner att hostlet är ruttet så är det sjukt coolt att vara i Vegas!!


2013-04-06 | 01:33:54

Nu bär det snart av!!

Jag o Lina shoppade det sista vi behöver imorse. Har sedan hängt med min fina grabb idag. Nu är lite släktingar här och vi ska äta middag och fira mormorn som fyller år. Direkt efter middagen hämtar fina Lea upp mig och sen bär det av till Vegas! Las Vegas, here we come!!!! Wohooo SÅ taggad!!
 
 

2013-04-05 | 03:05:52

Reeeeeeegn

Slaaaapp dag då det regnat hela dagen lång, trööökit! Chillade först hemma framför teven o var sen bara hemma med barnen oxå. En såndär riktig inomhusdag hare varit! Drar om ett tag till gymet en sväng med Lina & Mel sen ska jag hem igen och packa resväskan wohoo. Är galet taggad, ska bli en så sjukt cool resa! Imorgon bär det aaaav! Nevada + Florida, låter väldigt bra i mina öron iaf. 
 
 
 
 

2013-04-04 | 09:09:47

Ania's B-day

Ania fyllde 24 idag så jag, Lea och Lina överraskade henne med att plinga på hennes dörr och hade med oss fin cupcake o lite presenter. Alltid kul att överraska och hon blev så glad så! På kvällen åkte vi ett tjejgäng och bowlade och det var Anias första gång, någonsin, så gullig!
 
I övrigt har jag hunnit med en bikeride med Lea o vi stannade vid froyo placet Mag's, jag hade en gratis froyo (klippkortgrejs) o egentligen får man bara en liten gratis, men han i kassan sa att vi kunde ta en stor om vi ville. Så då tänkte vi att vi kunde dela och fyllde upp den sjukt mycket så när vi kom till kassan sa han "eehm, ska ni ha hela den där gratis?!? Aja, I don't care!" Awesome! Har precis lärt Malcolm att man kan önska sig något när klockan är 1:01, 2.02, 3:03 osv. När jag hämtade upp honom från skolan idag sa han "åhneeej min önskan gick inte i uppfyllelse!! Det var en sak om dig Kajsa, and it's something really bad!!! Should I tell u?? It's really bad... I wished u would become a bird!" Hahah min lillkille är för rolig han! 
 
 

2013-04-03 | 08:42:43

Super Burrito

Blev en tidig lunch med Lina och Ania innan jag hämtade kidsen från skolan. Lina visade oss ett burrito place som hade gigantiska och jättegoda burritos. Orkade bara halv vid lunchen och blev andra halvan till middag, gotta love doggybags! Värsta drömrestaurangen för burritoälskaren Kajsa haha. Så det är inte sista gången där inte! Körde ihop en playdate med Ania, Malin och Märtha i slottsparken så sprang runt o lekte tag med 5 ungar, jag hade lika kul som barnen. Blev efter jobbet nån fotbollslek en stund med the swedish Boy gang och sedan åkte vi hem till deras hus och bara chillade allihopa, väldigt nice! 
 
 

2013-04-02 | 08:05:33

How do u feel? Like a champion!

Scooterride med utsikt över Golden Gate med min fina grabb idag, riktigt mysigt var det! Massa lek i en lekplats där oxå. Provade en boxningsklass på gymet idag med Lina, var helt okej ändå. I övrigt ser jag mest fram emot helgen och ska bli så kul att komma iväg och ha lite semester. Verkar vara riktigt varmt i både Las Vegas o Florida då vi är där och det gillas extremt mycket! Har lovat kidsen att ta en bild när jag pussar Musse pigg och skicka till dem i Mexico, mission accepted. 
 
 
Bild från Six Flags med brudarna! Killen som tog bilden sa "woow u look like a singband from Vegas" hahaha tack så mycket eller nåt... Haha! 

2013-04-01 | 07:48:00

Happy Easter

Sjukt lat söndag! Började med att ligga i sängen alltför länge. Trots regn o trötthet (vikingar från Europa är vad vi är) tog jag, Lina & Lea bussen in till kära SF och klev av i Marina där vi hört att det skulle hållas en Easter Parade, var dock knappt en parad och det hela var mest för barn med lite utklädda kaniner o sånt. Men var mycket folk så det var ändå helt okej. Åt lunch på en väldigt fancy thai restaurang så det var supernice! Blev sedan chill i min stora säng framför teven o då kom även Ania över en sväng. Dagen avslutades med traditionella söndagsmiddagen på Cheesecake Factory. Lazy Sunday. Nu är det endast EN jobbvecka kvar sen drar jag till Las Vegas o Florida wihooo så jag längtar!
 
P.S. Igår firade jag 8 månader i USA, det är helt galet att jag varit hemifrån så länge, time really flies!
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus