2012-07-25 | 10:50:50

En hand kvar!!!

Idag kan jag räkna hur många dagar det är kvar på bara en hand, helt sjukt! Jag har vetat att jag ska åka till SF o denna familj sen i april, men det har hela tiden känts som att det är så lång tid kvar tills dess ändå, som att det är något som kommer ske i framtiden. Nu är det som sagt fem dagar kvar, kan inte fatta att det är så nära! Har fått mail ifrån CC med alla som åker samma datum från Sverige och vi är 12 tjejer som reser samma dag, så vi håller nu på o försöker fixa så att vi alla möts upp på Arlanda (och dig Martine i London, haha). Känns väldigt bra att jag o Emma redan har träffats en gång, så vi får gråta ut på Arlanda tillsammans - håller verkligen tummarna för att vi sitter bredvid varandra på planet Emma!! Vill inte hålla nån främling i handen i starten och landningen! 
 
Har nu på morgonen varit på gymet med pappa (sista gången på väldigt länge..haha). Å ikväll kommer några av brudarna förbi för att säga hejdå/vi ses om ett år för sista gången! Hoppas på att det inte blir alltför sorgligt!

Kommentarer;
Martine

Haha ja tur det!! Dåligt av er att åka från Arlanda allihopa tycker jag... ;) men tänk att de är så lite kvaaaar!!! UNDERBAAAART :D

2012-07-25 kl. 13:16:18
http://mmartine.blogg.se
Mona Markström

Tänk bara goda tankar vid start och landning! Jag tror på dig!!!! Kramar... Mona

Svar: Naw, jag ska försöka med det så gott jag kan!! :) kramar!
mylifeincortemadera.blogg.se

2012-07-26 kl. 15:29:16
Emma

Haha jag håller med tummarna, stenhårt!! :D

2012-07-28 kl. 15:55:55
http://bullens.blogg.se

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus