2012-07-31 | 12:38:44

Jag överlevde!!!

Orkade inte skriva igår kväll när vi kom fram, men nu är jag i New York, awesome! Överlevde flygresan gjorde jag oxå! Blev ett gråtande avsked med mamma, pappa och Molly igår på Arlanda! Mötte upp Emma sen de andra tjejerna som åkte från Arlanda. Bokade plats bredvid Emma på planet till London, så det var asskönt!! Flygningen till London gick i stort sett smärtfritt, bara landningen som var den sämsta jag varit med om! När vi landade blev planet typ baktungt eller något så att det lutade typ bakåt (!!!) sen blev det. "normalt" igen! De var medvetna om att landningen inte blev så bra, så när vi gick ut sa de sorry for the landing!. Väntan på Heathrow innebar lite mat och att få se allmänt annorlunda människor, haha! Å alla de människorna skulle med samma flyg som oss! Ganska roande att sitta o titta på människor i stråhatt, trållkarlshattar, "hundpolisonger" osv. Haha. Men kändes som att flygningen slulle bli säker efter att "trollkarlsmönnen" (kan det ha varit amish??) bugade och bad i typ en halvtimme innan de gick på planet! På flygplatsen lyckades jag och Emma byta till oss platserna bredvid varandra, trots att planet var fullbokat, STORT tack för det! Fattar inte hur jag ska kunna flyga UTAN dig på fredag?!?!?! Det gick som smort när vi sa att jag var flygrädd och behövde sitta bredvid henne! Så fixade han vi pratade med det och sa okey, now you can hold hands! Väldigt snällt! Den flygresan var rätt lång, men gick bra! Kunde ju se på både filmer och serier o så! Å slumrade emellanåt o så blev det ju mat där oxå! Märkte direkt att amerikanare är väldigt trevliga på flygvärdinnorna! Hörde hela tiden "Thank you" "I be right over, honey". Skulle fylla i ett papper på planet, lite krångligt men gick bra - vi kom ju igenom tullen så! Vissa fick lite frågor, mig frågade de bara "are you going as an au pair?" haha. Vi möttes upp av en liten man på JFK då vi alla fått väskorna! Bussresan ut till Long Island tog ett bra tag och då var man inte lite trött heller..
 
 
Vi är typ 220 au pairer på skolan samtidigt nu!! Så vi är uppdelade i tre olika byggnader! Alla vi svenska blev tyvärr uppdelade... När jag kom in i mitt rum låg det tre tjejer här inne och sov! Haha, å de suckade när jag kom in o sa inte ens hej! Så jag satte mig i korridoren ett tag och stötte ihop med en polsk tjej som hade samma problem, hennes roommates sov oxå! Haha. Så det var lite jobbigt, vågade inte ens gå in i mitt rumigen för de verkade så tjuriga!! Haha. Så skrev desperat till Emma som sa att det fanns ledig säng i hennes rum. Så ska eventuellt fråga om jag får byta rum, haha! Om de inte är snälla idag då.. Har pratat lite med dem idag. Det är två tyskar (som mestpratar med varandra på tyska, trevliga!) o en tjej från Sydkorea! Vaknade långt innan klocan ringde idag! Haha, så jobbigt med jetlag! Sängarna är hårdare än sten så har inte sovit mycket alls inatt! Ska nu börja göra mig iordning! Har bestämt träff med de andra svenskarna vid halv åtta då vi ska äta frukost tillsammans och sen börjar första lektionen 08.15! 

2012-07-29 | 22:09:52

Sista inlägget på svensk mark

Sista dagen i Strängnäs på 13 månader... Började som sagt med lyxig hotellfrukost med grannarna! Lunchade sedan med Molly och Edarna kom sen över på middag! Däremellan har jag packat klart väskan!! Var ännu svårare än jag trodde kan jag lova.. Menmen, alla viktiga papper o passet e i handbagaget, och det är det viktigaste! Räknar med att köpa en hel del nytt i staterna! Nu har jag och brorsan en sista friends-kväll! Undrans hur mycket jag kommer kunna sova inatt...?!? Blir att gå upp hyfsat tidigt imorgon bitti och åka mot Arlanda vid 08.00! Där ska jag möta upp de andra tjejerna, så det blir bra! Vi ska ju mellanlanda i London innan vi anländer till New York, och det lär ju vara rätt lite folk där med tanke på OS... Aja, vi har ju 3 timmar på oss att hitta rätt där!

 

Vill bara påminna alla om att: DETTA ÄR MITT SISTA INLÄGG PÅ SVENSK MARK! Nästa gång jag skriver är jag på andra sidan Atlanten, i New York! Måste ju medge att det är galet coolt!!


2012-07-29 | 10:41:19

Massa hejdå'n

Igår var dagen fullspäckad (liksom hela veckan har varit, men då hinner man inte bli så nervös, så de e bra)! På dagen kom Ina, Lovisa och Elli på hejdå fika, jättemysigt! Efter det åkte vi till farfar och Majlis och grillade, väldigt trevligt! Vi ses på skype farfar! Så när vi kom hem möttes vi av att den amerikanska nationalsången spelades väldigt högt, då hade grannarna fixat en surprise go away party med amerikanskt tema, var väldigt roligt! Så då satt vi ute hela kvällen och hade det väldigt trevligt! Så sista lördagen i Strängnäs på ett år blev otroligt lyckad!!

 

Nu på morgonen har vi grannar varit nere på Rogge och käkat hotellfrukost, väldigt gott och mysigt! Kan inte förstå att detta är sista heldagen i Strängnäs på väääldigt länge! Jag åker imorgon, kanske bäst att börja packa resväskan nu då?!


2012-07-28 | 10:24:52

Skype

Skypade med min värdfamilj tillsammans med mamma och pappa igår! Nämnde i ett mail till min värdmamma för ett tag sen att mina föräldrar tyckte att det började bli lite jobbigt att jag snart åker, så då sa hon att de kunde prata med dem och se ifall det hjälpte, supergulligt! Jag måste säga att jag längtar tills på fredag då jag får träffa familjen, för de är verkligen hur gulliga som helst! Föräldrarna säger att de ska ta hand om mig som deras egna dotter, vilket känns väldigt bra! De hade fixat iordning mitt rum sa de och så visste de inte riktigt hur många eller vilka från familjen som skulle hämta mig på flygplatsen, men minst en av dem och de skulle ha med sig en skylt! Så det blir toppen! Barnen var oxå med igår, eller ja mest tjejen! Lillkillen sa hej o sen så vågade han inte vara med längre, haha! Men tjejen var med hela samtalet o hon var jätteglad! Barnen är lite ledsna nu eftersom au pairen innan mig precis åkt hem, men både föräldrarna och barnen verkade ändå väldigt exalterade över att jag kommer nästa vecka, så det känns bra det!! Känner mig så himla glad över att jag ska bo hos just denna familj och jag tror att vi kommer trivas med varandra som fisken i vattnet! 

2012-07-27 | 08:47:03

Blandade känslor

Nu står jag inför allra sista helgen hemma i Sverige på hela 13 månader! Det innebär en väldans mycket blandade känslor och tankar! Börjar kännas galet nervöst, smått separationsångest från familj o vänner, tanken på den långa flygningen innebär dödsångest, resfeber, 13 månader är väldigt långt hemifrån, kommer snart bo på andra sidan jordklotet "tänk om barnen inte gillar mig?", "tänk om jag får hemlängtan direkt?" "tänk om det inte alls blir som man tänkt sig?" osv. Samtidigt är jag så sjukt glad och längtar tills på måndag! Måndag är en dag som jag har väntat på, jaa jag vet inte hur länge! Det känns som att på måndag är det en dröm jag haft i flera år som går i uppfyllelse! Familjen jag ska till verkar supergulliga och jag ser så mycket fram emot att träffa dem! Jag har aldrig varit i USA och nu ska jag få lära mig ALLT om amerikanskt liv, deras kultur och traditioner + få resa runt en massa o se så mycket av landet som möjligt! Can't wait! Så jaa, väldigt blandade känslor! Men det positiva väger upp det negativa med hästlängder! Känner på mig att detta år kommer bli ett av de bästa någonsin!
 
Nej nu ska jag försöka rensa huvudet genom att åka till Gröna Lund med två kompanjoner från McDonalds! Sen ikväll ska jag skypa med mina hostparents! 

2012-07-25 | 23:03:46

Hejdå <3

Supermysig kväll med de finaste vännerna man kan ha! Summerar kvällen i bilder och säger bara: hur ska jag klara mig utan att träffa er på ett helt år??


2012-07-25 | 10:50:50

En hand kvar!!!

Idag kan jag räkna hur många dagar det är kvar på bara en hand, helt sjukt! Jag har vetat att jag ska åka till SF o denna familj sen i april, men det har hela tiden känts som att det är så lång tid kvar tills dess ändå, som att det är något som kommer ske i framtiden. Nu är det som sagt fem dagar kvar, kan inte fatta att det är så nära! Har fått mail ifrån CC med alla som åker samma datum från Sverige och vi är 12 tjejer som reser samma dag, så vi håller nu på o försöker fixa så att vi alla möts upp på Arlanda (och dig Martine i London, haha). Känns väldigt bra att jag o Emma redan har träffats en gång, så vi får gråta ut på Arlanda tillsammans - håller verkligen tummarna för att vi sitter bredvid varandra på planet Emma!! Vill inte hålla nån främling i handen i starten och landningen! 
 
Har nu på morgonen varit på gymet med pappa (sista gången på väldigt länge..haha). Å ikväll kommer några av brudarna förbi för att säga hejdå/vi ses om ett år för sista gången! Hoppas på att det inte blir alltför sorgligt!

2012-07-24 | 18:05:28

Effektiv dag

Lunchade med Matilda på prinsen idag, väldigt mysigt! Blev dock lite småsorgligt för kändes som att jag skulle åka bort och vara borta föralltid, haha. "detta är sista gången du är på det här fiket" "det här är sista gången du går på den här toan" osv. Jag kommer ju faktiskt tillbaka om ett år!

 

Gick sedan till frissan och klippte lite kortare hår, nu kommer det förmodligen hålla sig fräscht i minst ett halvår. Skönt att slippa gå till frissan det första man gör i USA! Svängde efter det förbi hos familjen jag har varit barnvakt åt ganska länge nu för att säga hejdå. Jag håller verkligen tummarna för att mina amerikanska kids gillar mig lika mycket som tjejerna här, då blir året toppen! De ville verkligen inte släppa mig och ville definitivt följa med till USA.. Så söta!

 

Har även hunnit med att skriva ut flygbiljetterna och tagit kopior på passet, visumet och DS-2019 formuläret. Skönt att det är avklarat! Har nu precis fikat på stan med mamma & pappa, mys!


2012-07-24 | 00:19:59

Bilder

Här kommer lite bilder ifrån när mina vänner fixade en överraskningsavskedsfest för mig :
 
 
 
 
 
 
 
 

2012-07-23 | 16:03:21

Sista veckan i Sverige

Helt sjukt att det endast återstår en liten vecka i Sverige!! Kan inte säga mer än: GALET!

 

Idag inhandlade jag presenter till hela värdfamiljen, håller tummarna för att de kommer att gilla dem!!


2012-07-22 | 21:07:11

Internationellt körkort

När vi kom hem idag såg jag att jag hade fått brev från Motormännen o mitt internationella körkort låg där i. Måste ju även ta ett Kaliforniskt körkort när jag väl är på plats för att få köra familjens bil, har med försäkringar o göra. Men känns väldigt bra att ha allting som ska med nu! Har även skrivit tre packlistor, haha herregud hur ska det gå att packa ner ett helt år i en resväska?!?


2012-07-21 | 23:38:16

På väg hem

Åkt bil i 11 timmar idag!! Men har gått riktigt bra faktiskt! Var väldigt fin väg i några timmar efter Stavanger, sen var det rätt tråkig väg menmen inte mycket o göra åt det. Jag körde ungefär en timme idag, körde över gränsen!! Haha. Bor över natten på hotell i Karlstad och vårt rum ligger längst bort i byggnaden och det är typ sjukt många korridorer att gå igenom innan man kommer fram!

 

Idag är det bara 9 dagar kvar, 9 det är ju typ ingenting!! När jag kommer hem ska jag skriva packlistor och köpa presenter till familjen så fort som möjligt!


2012-07-20 | 17:54:49

Stavanger

Haft en väldigt mysig dag med familjen i Stavanger idag! Vi har åkt på en 3 timmar lång båttur i lysefjørden, det var otroligt fint med berg, vattenfall (åkte typ in i ett vattenfall o kapten hämtade vatten därifrån som vi fick dricka, riktigt häftigt!) grottor, sälar, getter m.m. Lunchade i solen och strosade runt i gamla stan, riktigt fint! Åkte sen på en liten biltur i utkanten av stan och stannade på massa fina platser, hamnade bland annat på en fin sandstrand, var dock väldigt blåsigt och kallt i vattnet, men själva stranden var väldigt fin! Imorgon börjar hemresan mot Sverige. Längtar redan till morgondagens frukost! Haha, hotellfrukost brukar vara gott, men på detta hotell var det verkligen supergott! Här kommer lite bilder för att summera dagen:

 

Idag är det 10 (!!!!!!!!!!!!!!!!) dagar tills jag befinner mig i New York på au pair skolan och äventyret har börjat! Helt sjukt! När vi kommer hem till Sverige är det endast en vecka kvar, GALET!


2012-07-19 | 18:46:49

Norge

Gårdagen spenderades i krageø, var en supermysig liten stad! Å så åt vi middag med Cathrine o hennes mamma! Vi har mailat i 2-3 år och igår var första gången vi träffades! Så visade deoss runt i staden i så, väldigt mysigt!

 

Efter en ganska lång men fin biltur är vi nu i Stavanger, och det är galet fint här! Har strosat runt i stan idag och det har varit jättefint väder, verkar som att det är i Norge solen har gömt sig hela sommaren...


2012-07-17 | 21:13:56

Uppdatering från Arvika

Övernattning på ett spahotell i Arvika idag! Åt en väldigt god middag på en fin restaurang nere vid vattnet och kollat runt lite i stan (vilket gjordes ganska snabbt). Har sedan hela kvällen legat i bubbelpoolen, badat en hel del i poolen och bastat - riktigt mysigt!!! Imorgon blir det Norge, ska bli väldigt roligt för ska träffa min "norska mailvän" vi har mailat i ca 2 år tror jag, o ska nu träffas på riktigt för första gången, så himla roligt! 

2012-07-17 | 11:36:19

Hejdåmiddag

Mina fina vänner Annica, Carolina och jimmy kom till mig på hejdåmiddag igår. Sista gången jag såg dem innan jag åker, sorgligt men sant. Kvällen bjöd på väldigt god mat, efterrätt, snacks, skratt och gråt (ingen hemlighet att jag gråter när jag skrattar). Sen begav vinnas ner till hamnen och fick de allra bästa platserna på flotten, var en superhärlig kväll, så vi hade det toppen! Nu dröjer det hela 13 månader tills vi ses igen, hur ska det gå...?!?

 

Nu ska jag snart åka iväg på en sista familjesemester innan jag åker (känns som att mycket man gör nu börjar bli "sista gången på väldigt länge"!!). Efter mycket om och men går resan till Norge, det blir nog mysigt det!


2012-07-16 | 14:12:07

2 veckor kvar!!!

2 veckor kvar innan jag blir en California-bo!! Heeelt sjukt! Postade ansökan om internationellt körkort idag. Så nu återstår bara att köpa presenter till familjen (har inte köpt någon ännu, men har fått lite tips av den nuvarande au pairen, så det känns skönt!) å så måste jag börja tänka lite på packningen, herregud hur packar man ner sitt liv för ett år fram i en resväska?! Men, får försöka packa smart, finns förmodligen galet mycket att shoppa där borta, haha! 

2012-07-15 | 12:17:37

Överraskningsfest

Igår hade jag och Lovisa bestämt att träffas och ha en myskväll hemma hos henne. Hon hämtade upp mig på kvällen och sen så sa hon att vi var tvungna att åka förbi Elin för att hon hade glömt sin laddare där. När vi kom till Elin var hon hos grannen, för hon var husvakt åt dem. Så när vi kommer in dit, så hoppar alla tjejerna fram ur ett rum! Gud vad chockad jag blev, hahah! Så himla roligt att de hade planerat en översskningsavskedsfest!! Så himla gulliga vänner jag har! De hade fixat med middag, efterrätt och snacks! Fick även en superfin present som jag ska ta med till USA! Vi hade en jättetrevlig kväll och jag kommer sakna er sååå!! Så roligt med överraskningsfest, jag anade verkligen INGENTING!! Haha! Jag hade dock inte med mig någon kamera, eftersom jag inte visste att kvällen skulle bli som den blev, men de andra lovade att skicka bilder, så bilder kommer upp här när jag har fått några! Så länge får ni se min finfina present!! Ni är för underbara mina vänner!!


2012-07-13 | 15:03:00

Tummen upp

 
Om några dagar är det bara 2 veckor kvar som återstår i Sverige!! Hittade den här videon och började längta bort till denna stad! Killen i vänstra hörnet är lite ivägen ibland dock, men aja han håller ju tummen upp iaf så det är ingen fara!

2012-07-13 | 10:22:47

Farliga djur

Klev precis på en humla som tydligen låg på vardagsrumsgolvet, AAAJ! Fick mig att tänka på alla äckliga djur jag kan komma att stöta på i Kalifornien! Finns ju en del mindre söta djur där om man säger så.. Svarta änkan, fågelspindlar, skallerormar, hajar, skorpioner, tusenfotingar m.m. Herregud.. Håller tummarna för att jag inte stöter på något av de djuren jag nyss nämnde! Om jag någon gång badar i det iskalla vattnet ska jag vara så nära stranden som möjligt för att inte riskera att stöta på en haj! Å om jag ser en sån där baoutastor, hårig spindel kommer jag förmodligen få panik, är ju rädd för de "små" äckliga som finns här i Sverige. För att inte ens prata om ormar.. Nej, USCH! Nej, kan ju i alla fall försöka intala mig att jag inte kommer se några äckliga/farliga djur! 
 
Jag lovar att lägga in mer bilder här på bloggen, tycker själv att det blir mycket roligare att läsa bloggar med bilder! Men jag kan garantera er alla att när jag väl är på plats i USA så kommer det ploppa upp en massa bilder här!! 

2012-07-09 | 13:03:18

3 weeks

3 veckor kvar!! Helt otroligt hur snabbt tiden går! Nu börjar jag fasa inför alla hejdå'n som ska göras inom en snar framtid, men det är ju inte hejdå för alltid som gäller, utan mer "vi ses igen om ett år"! Men kommer kännas jobbigt att lämna allt och alla! Men samtidigt kan jag inte vänta tills jag är i USA med allt vad det innebär! Just nu är Maja och Lina på au pair skolan i New York, hoppas ni har det super där och lycka till på fredag då ni träffar era familjer! Om exakt tre veckor är det min tur, och vid den här tiden sitter jag på planet påväg mot the Big Apple, kommer bli sjukt häftigt att få se NY! 
 
Jag har ju inte skrivit så mycket om familjen jag ska bo hos, så här kommer en liten sammanfattning, haha. Familjen består av mamma, pappa & två barn. Barnen består av en tjej som är 7 år och en kille som är 5 år. De har även 2 söta katter. Hela familjen gillar att vara aktiva och barnen går på lite olika sporter. De verkar verkligen supergulliga och jättetrevliga! Kände direkt att denna familj var den rätta för mig! De bor i en förort, 20 minuter norr om San Francisco, som heter Corte Madera. För att komma downtown SF måste man åka över Golden Gate Bridge, eller ta färjan om man hellre vill det. På de bilder jag har sett från området verkar det galet fint - bara jättevillor, palmträd, berg, kullar och nära till vattnet, där kommer jag nog att trivas utmärkt! 
 
 

2012-07-08 | 19:23:32

Röjning

Har röjt i rummet idag, fyllde 2 hela sopsäckar med grejer som ska till tippen imorgon! Ganska roligt ändå, man blir alltid överraskad när man verkligen tittar igenom alla lådor och gömmor som man har, haha. Känns ändå lite småskumt att tänka "vilka av dessa grejer vill jag ta med till USA, vilka grejer vill jag ha om ett år och vad kommer jag inte vilja ha om ett år". Min lillebrorsa kommer överta mitt rum när jag har åkt, vilket jag inte är superförtjust i, men å andra sidan kommer jag bo i ett rum, 20 minuters bilfärd från San Francisco, så jag ska inte klaga!! 

2012-07-07 | 18:37:41

Flights

Fick flyginformationen idag! Som jag har väntat och varit nervös över dessa... Jag som är väldigt flygrädd har fasat inför en massa jobbiga mellanlandningar, konstiga flygbolag m.m. Men känns ganska bra nu måste jag ändå medge (dock har jag en väldans resfeber redan nu och känner redan nu hur jobbig dagen kommer vara då jag lämnar Arlanda för den långa flygturen till andra sidan Atlanten). Men känns skönt att nu äntligen i allafall veta hur vi kommer att åka! Blir Arlanda - London - New York! Med hela tre timmars väntetid på flygplatsen i London, jippie... Å jag är såååå glad över att Emma o jag kom på samma flyg! Känns som en väldig lättnad att vi åker samma, eftersom vi träffats en gång innan redan! Efter dagarna på au pair training school i NY flyger jag vidare mot västkusten! Då blir det New York - Los Angeles - San Francisco! När jag nu har insett hur många timmar alla flygresorna är har jag verkligen börjat inse att jag ju faktiskt inom en snar framtid kommer bo på andra sidan jorden... Är väldigt blandade känslor! Jag tycker att det känns sjukt läskigt och nervöst samtidigt som jag ser fram emot det så mycket och jag känner på mig att det kommer bli ett av de bästa åren i mitt liv! 

2012-07-05 | 17:30:15

25

Exakt 25 dagar kvar tills jag åker!!! Helt sjukt vad tiden går fort! Kommer bara säga svish sen kommer jag helt plötsligt befinna mig i California! Ska bli sjukt roligt, är så taggad inför året! Ska bli så roligt att träffa familjen på riktigt! Å även att träffa alla andra au pairer i området o speciellt vår svenska lilla kvartett som kommer ungefär samtidigt till SF, två av dem åker redan nu på söndag sen kommer jag typ tre veckor efter sen kommer den sista några veckor efter mig! Kommer bli awesome! 

2012-07-04 | 13:50:23

Amerikanskt visum

Idag kom mitt visum!!! Snabba puckar här, visumintervju igår o visumet kom dagen efter! Så har ringt CC och bekräftat att jag fått det. Niiice! 

2012-07-03 | 22:36:55

Amerikanska ambassaden

Visumintervjun - check! 
 
Varning för långt inlägg om mitt besök på ambassaden, haha. 
 
Morgonen var minst sagt kaotisk! Sov över hos en vän i Stockholm för att jag skulle ha gott om tid till ambassaden, som jag skulle vara på 08.00! Klockan ringde 05.40 för att jag skulle ha gott om tid tills tunnelbanan som gick 06.50 (tar 25 min med tuben) o sen skulle jag hoppa på bussen direkt som skulle ta 8 min, så då skulle jag alltså vara vid ambassaden i god tid. Men, det går inte alltid som man har planerat... När klockan ringde så stängde jag av den och måste ha somnat i samma sekund. Fem över sju kommer min kompis mamma in i rummet o väcker oss. Snacka panik jag fick när jag insåg vad klockan var!!! Drog på mig kläderna snabbt som attans tog väskan o sprang mot tuben. När jag kommer fram och ska köpa biljett så inser jag - jag har glömt plånboken!!! Förmodligen är den kvar hos min kompis, annars är den borttappad.. Panik återigen. Köper en sms biljett istället, får panik igen när jag inser att tuben kommer 20 över sju, vilket innebär att jag kommer vara vid centralen strax efter kvart i. Ringer pappa smått (mycket) hysterisk, då jag tror att jag aldrig kommer hinna i tid, och därmed inte få nåt visum! Väl på tuben försökte jag sansa mig lite och lyckades kleta på lite mascara, frågade de runt mig var busskuren till bussen till ambassaderna låg, en kille var snäll o kollade upp det på datan. Hade även pappa i luren som oxå kollade på datorn o försökte guidea genom telefonen. Sprang asfort och hittade busskuren direkt - pheew! Bussen kom 1 min senare, snacka tur! Var utanför ambassaden 08.02 typ. Ringde Emma, som ska åka samma datum som mig och det visade sig att hon oxå var lite sen, hon kom typ två minuter efter mig. Sen såg vi kön, sjukt lång!
 
Stod och köade i 2.5 timmar!!!! All stress i onödan... Haha, men på ett vis tur, då gjorde det inget att vi var några minuter sena! Var väldigt skönt att vi hade bestämt att köa tillsammans, hade varit ännu jobbigare om man stått helt själv! Så det var riktigt bra! Efter 2.5 timmar i kön så blev det äntligen vår tur! Då kom nervositeten krypandes, alla papper var tvungna att vara rätt!!! Man var tvungen att gå in en och en in till en typ kontroll som på en flygplats.. Först fick man visa fötterna (fattade inte vad det var bra för, ska man ha nåt vapen där eller så?) sen gick man igenom den lilla säkerhetskontrollen, och såklart pep det när jag gick igenom. Då skrek en av männen "WHAT ARE YOU DOING???" haha, jag blev asskraj o svarade "nothing.." haha! Så frågade de vad jag hade i fickan, så var det nycklarna som hade pipit, såklart.. Haha. 
 
De beslagtog mobilerna så hade ingen koll på tiden när man väl kom in till självaste ambassaden. Såg inte ut som jag trodde, kändes typ som väntrummet på en vårdcentral... Så fick man en nummerlapp, så var det bara att slå sig ner o invänta sin tur. När ens nummer kom gick man fram till en lucka där man gav alla papper till en man, allting var helt rätt - kände en så sjuk lättnad då! Så var det att sätta sig o vänta lite till, tills man blev uppropad, då skulle man ta fingeravtryck. Sen sätta sig o vänta igen tills man blev uppropad igen, å då var det själva "intervjun". Kvinnan frågade "vad har du för barnerfarenhet?" och "vad vet du om familjen du ska bo hos?" När hon hörde att jag skulle bo i Kalifornien sa hon "California climate is wonderful, you are gonna love it there!!"  
 
Var ute ur ambassaden strax före tolv. Då såg jag på sms att plånboken fanns hemma hos min kompis, tur att den inte var borttappad! Så gick vi mot CC kontoret där förberedelsemötet var i full gång. Vi hade typ missat hela, men var ju inget vi kunde göra åt det när det gick så långsamt på ambassaden! Men rätt skönt att bara vara med på frågestunden på slutet ändå, haha. 
 
Så nu kommer visumet om ca fem dagar! Känns så skönt att detta är över nu! Å att allting gick bra tillslut!! 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus