2012-08-27 | 07:20:20

Onyttigaste dagen ever!

Haft en toppenbra söndag!!! Tog en lång och härlig sovmorgon imorse. Skypade sedan med bästa Matilda i över 1.5 timmar - riktigt roligt! Gick sedan ner i köket och skrämde min värdmamma, inte med flit dock, hahaha. Eftersom jag setat uppe o skypat på rummet så länge hade hon tydligen glömt att jag var hemma. Så när jag kom ner till köket för att äta frukost o sa "Hii!" så skrek hon, hahaha, o sa typ "oh sorry, I forgot you were home" hehe, woops! Sedan kom Lina och hämtade upp mig, ingen av oss hade ätit lunch, och Lina kom med den utomordentliga idén att äta lunch på Mags (Frozen yogurt place) sagt och gjort. Herregud vad gott det är alltså, helt galet! Vi åkte sedan till vårat LCC möte (varje månad har man LCC möte! Så kul att Lina o jag har samma LCC!), vi hikade i Tennessee Valley strax utanför Mill Valley. Var en galet fin hike! Blev dock lite besviken då vi kom fram till the Pacific Ocean och man inte kunde se SF därifrån, haha man har börjat bli väldigt bortskämd med fantastiska vyer I guess! Men det var kul med LCC möte! Träffade då de andra au pairerna som är med i samma grupp! Två tyskar o en tjej från Österrike bodde oxå här i Corte Madera och de verkade supernälla så dem lär jag träffa snart igen!! 
 
Efter mötet åkte Lina o jag in till Mill Valley och träffade Maja och Amy,gissa var de var. Jo, på ett Frozen yogurt place i Mill Valley, självklart var vi på och det är så galet yummie!! Frozen yogurt 2 Times today, inte bra asså, men det är så galet gott! De tjejerna var sen tvungna att jobba, jag o Lina åkte då till Safeway o planen var att köpa en sallad, fanns dock inget sådant som föll oss i smaken där, så köpte bara en påse chips där.. Åkte sen till Subway istället , hehe yummie! Tog med oss mackorna, åkte på Highway 1 med musiken på högsta volym och kom fram till Stinson Beach där vi åt vår middag o såg på solnedgången, galet fint! Valde helt klart rätt dag att åka dit, var helt klart ,ingen dimma alls! Så det var verkligen helt amazing! 
 
Så var denna helg över, den har varit superbra verkligen!! Imorgon börjar jobbveckan igen, känns väldigt bra faktiskt! Barnen går ju i skolan o Charlottes taekwandoo börjar imorgon, så det blir nog ganska chill imorgon, det gillar vi! Nu kommer massa fina bilder från dagen! :) 
 
 
Vår lunch på Mag's! Gotta love it!
 
 
 
Thailand, Sverige & Tyskland hikear, wehoo! 
 
 
Tennessee Valley Hike! 
 
 
We made it to the Pacific Ocean, so beautful! 
 
 
Jag & Lina
 
 
Ojojoj vilka tuffingar!
 
 
Jag och Lina! Tennessee Valley Hike to the Pacific Ocean! 
 
 
Frozen Yogurt number 2 today, in Mill Valley! 
 
 
Highway 1, on our way to Stinson Beach! 
 
 
Sunset at Stinson Beach, sjukt beautful!!! 
 
 
Me at Stinson !
 
 
Hejdå solen, see you tomorrow!!

Kommentarer;

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus