2012-08-17 | 07:18:00

I'm the Hero of the Day!

Fram till lunch var jag bara hemma med kidsen. Jag tvättade (mamma, det är faktiskt riktigt lätt att tvätta här behöver inte tänka på vilka grader kläderna ska tvättas i o man sorterar bara i två högar - vitt och inte vitt! Haha. Å detta kommer kanske låta lite konstigt, men älskar doften från tvättmedlet familjen har!!! Haha). Vi lekte i kojan som fortfarande är kvar i vardagsrummet (ser helt kaotiskt ut där nere vid kojan, haha), lekte lite i barnens rum o badade i jaccuzzin på baksidan, riktigt mysigt! Efter lunch så åkte vi till en leksaksaffär nere i Town Center, Charlotte var tvungen att köpa en present tills på lördag då hon ska gå på kalas. Spenderade ganska lång tid i leksaksaffären, barnen tog även med sig sina egna plånböcker ifall de skulle vilja köpa något. Hittade present + att barnen köpte varsitt gosedjur! Vi åkte efter det direkt till Malcolms simträning! Är så stolt över att jag börjar hitta mycket bättre häromkring! Medan han hade sin simträning så simmade även jag o Charlotte i poolen. Så himla skönt när det är så varmt!

 

Jag räddade faktiskt en liten kille från att drunkna, helt sjukt var det faktiskt! Charlotte träffade två kompisar där som hon lekte med, o jag var ganska nära trappan som ledde ner i poolen. Då en liten kille som enbart plaskat lite på trappan ramlar ner från trappan o kommer ju då till där det är lite djupare vatten, detta hände ju då precis framför mig. Hans mamma börjar skrika och peka på pojken, som var kanske 2 år (mamman var aldrig i poolen men hon stod precis vid kanten). Så jag drog upp lillkillen från vattnet, han var ju helt under vattnen och bara sprattlade.. O drog upp honom till mamman, efter det skrek han i typ minst en halvtimme! Livvakten, som kom springandes medan jag drog upp honom sa "wow, thank you!!!" en äldre man kom fram till mig o sa "nice saved!!" o Veronicas (min vmamma) väninna kom fram till mig o sa "wow, you totally saved that boy's life!!" (när vi kom hem sa min vmamma direkt att hon fått sms från sin väninna om att jag var poolens hjälte idag, så hon var väldigt impad oxå, haha). Så kände verkligen att jag gjorde en god gärning idag! Kunde ha gått riktigt illa!!! Efter Malcolms simning slutat så stannade vi kvar vid poolen i nästan två timmar o badade. Barnen älskar verkligen att simma o båda är verkligen jätteduktiga, simmar typ bättre än mig, haha. När vi kom hem så hade min vmamma redan kommit hem, så bara efter en liten stund så åt vi en god middag.

 

Ser fram emot helgen, kommer bli awesome! Ett tag såg det ut som att det inte skulle bli av, eftersom vi inte kunde ta oss dit. Men eftersom att jag har de bästa värdföräldrarna så har det löst sig. Under dagen fixade min vmamma så att jag är täckt av deras bilförsäkring, även fast jag ännu inte tagit kaliforniskt körkort, vilket i sin tur innebar att jag fick ta bilen i helgen. Sååå, på lördag åker jag, Maja & Lina till Clear Lake som ligger ca 2.5 timmar härifrån. Martine och Christian åker dit redan imorgon. Blir då alltså en miniroadtrip, awesome! Å jag som precis har kommit på hur man öppnar takluckan i min bil, haha awesome! Så ja, jag blir chauffören då! Men Clear Lake, verkar vara ett superfint ställe verkligen! Å det är nån typ förening som anordnar lite helgaktiviteter där. Denna helg är sista för det här året. Vi får mat där, kommer finnas DJ, vi ska sova i sovsäckar under stjärnorna, bada, så kommer de nog fixa en massa olika aktiviteter där oxå! Ska bli grymt roligt!! Ska sova typ nu, har börjat bli så trött om mornarna, glad att jetlagen är borta!

Glada tjejer efter leksaksaffären ! 


Kommentarer;
Mamma

Förstår ärligt talat inte det där med tvätt sorteringen men det verkar ju enkelt. Bra att du reagerade snabbt och kunde hjälpa till. Du är våran hjälte varje dag, kramar från oss :)

2012-08-17 kl. 18:01:42

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus