2012-08-08 | 07:42:45

Dag två avklarad!

 
Blev ytterligare en väldigt lugn morgon, tog god tid på oss med att äta frukost o göra oss iordning! Sen så bestämde jag att barnen skulle visa mig en annan park än den vi var vid igår. Så då tog vi en promenad till Dark Park, mysig lekpark som mestadels skymdes av skugga så det var skönt! Efter lite lek i parken så kom min värdmamma och plockade upp Charlotte som skulle till tandläkaren o få sin retainer, som ungen har längtat, haha! Stannade i parken med Malcolm en liten stund sen kom en nanny och plockade upp honom, han skulle på en playdate (en playdate som varade i 7 timmar!! Haha min värdmamma blev lite chockad när hon hörde hur länge playdaten varade) Detta innebar att jag fick lite egen tid innan Charlotte kom tillbaka från tandläkaren. Så gick promenad hemåt, med lite omvägar för att bekanta mig ännu mer med området, och jag hittar faktiskt mycket bättre nu än för några dagar sen, så det e skönt! Corte Madera är så fantastiskt fint! Är så glad att jag ska bo här i ett helt år!!
 
När jag kom hem igen så kom Charlotte nästan direkt, and guess who som var överlycklig över sin retainer? Haha, bra att hon gillar den! Hon kunde dock knappt äta något. Så jag fixade bara en väldigt god smoothie som lunch! Så bestämde vi oss för att ta en cykeltur. Finns en superfin cykelväg här som vi cyklade på! Så åt vi lite picknick på en bänk, supermysigt! När vi var påväg hem efter cykelturen ringde Dennis o frågade om vi ville hänga med honom, hans flickvän och hans värdbarn till en club med utomhuspool i Larkspur (ligger precis bredvid Corte Madera). Så det gjorde vi. Så badade med barnen, och Charlotte älskar verkligen att bada och hon är proffs på att simma! Så spenderade hela eftermiddagen vid poolen. Dennis var sen tvungen att rusa iväg med sina ungar på taekwandoo, så jag o Charlotte stannade lite längre. Vilket betydde att vi fick gå hem. Var en bit ändå, så är impad att hon inte klagade det minsta över att gå så långt! Har faktiskt varit riktigt skönt att spendera största delen med enbart Charlotte, kvalitetstid med ett barn i taget är riktigt bra då lär man känna dem ännu bättre! Charlotte är en så himla rolig liten tjej, galet! Å idag vid middagen så frågade hon om inte jag kunde förlänga mitt år, haha så söt! Så dagen har varit helt awesome!!
 
Efter jobbdagen slutade så kom min LCC (kontaktperson här i USA) för att prata med mig o min värdmamma. Hon kom med massa info och papper. Men det e bra! Så nu funderar jag starkt på att ta en weekend course i LA, då blir man av med 4 credits, vilket är nääästan allt, så det vore ju sjukt skönt! Min värdmamma verkade tycka det lät som en bra ide oxå! Men, vi får se vad det blir! Var en hel massa grejer som jag bör fixa inom kort, så får ta tag i lite nödvändigheter snart! 
 

Charlotte & Oliver vid frukosten! Familjens två tvillingbröder till katter Oliver & Claude är typ sjukt söta å så himla keliga!! 
 

Söta Malcolm i Dark Park innan hans låånga playdate
 
Gatan vi bor på! Kan inte annat än älska stället!! 
 
Picknick på bänken! Charlotte tyckte det var så kul eftersom hon inte kunde prata så bra med retainern, så söt o rolig tjej! 
 
Hårt jobb man har alltså - hänga vid en pool hela eftermiddagen! Haha jag klagar då absolut inte! 

Kommentarer;
Anonym

Ser härligt ut, hur varmt är det?

Svar: Senaste dagarna har det varit runt 28-30 grader! Sjukt härligt :D
mylifeincortemadera.blogg.se

2012-08-08 kl. 09:08:38
Mamma

Här regnar det... Det är så trevligt att läsa om allt ni gör.

2012-08-08 kl. 21:07:40
Mamma

Så Goa barn och mysiga katter !!!

2012-08-08 kl. 22:12:16

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus