2014-04-30 | 08:30:52

BUMP

Idag var min officiella SISTA jobbdag som au pair, imorgon börjar min resemånad (jag har en fjuttig liten månad kvar i mitt älskade Cali, helt sjukt!), men eftersom jag har världens bästa värdfamilj och sjukt fina vänner här i Marin har jag beslutat att stanna här med dem nu sista månaden! 

Jag o Milo hittade en ny hike i Marin Headlands (precis vid GGB) o vi hikade nästan hela vägen till Rodeo Beach, svettigt i hettan vill jag lova. Vi åkte även på en supermumsig och mysig lunch med Emma i Tiburon på favvo lunchplacet där. Jag skulle skjutsa hem Emma o sen hämta upp Irma o Leo från skolan. I en trafikljuskorsning råkar Kajsa bumpa in i bilen framför - första gången nånsin!! Såklart när jag gör nåt sånt ska det bli i nån konstig person.. Killen jag åkte in i (man kände det knappt var bara en liten bump liksom, Milo reagerade inte ens) kom ut lite skakis o sa "u hit my car" jag sa hur ledsen jag var och att det absolut inte var med meningen. Vi konstaterar att ingenting alls syns på hans bil o lite på min (men det gör ju absolut inget på gamla Saaben). Så bryter killen fullständigt ihop och gråter floder. Kände mig som världens hemskaste människa. Å det var ju absolut ingen big deal. Blev så till mig att jag säkert gav honom fel mobilnummer. Kände att jag behövde lite spänning i vardagen... 

Annars har det varit en grymt härlig dag i solen. Varit taxiKajsa, läxKajsa och tvättKajsa. Vi hade ett gäng kineser över på middag nu ikväll, några kineser som flugit in som Anna utbildar just nu. De var faktiskt gulliga.


Hike pics


Tiburon lunch


Milo lunchade oxå


Min värdfamilj retar mig alltid för mina små fötter - Simons e ju nästan dubbelt så stora! 


Helt sjukt, men om exakt en månad är jag hemma igen!

Kommentarer;
Mamma

Vi ser fram emot att träffa dig på Svensk mark <3 kramar till dig <3

2014-04-30 kl. 13:17:35
Maria

Vi ser också fram emot att du kommer hem då vi inte sett dig på snart 2 år:)

2014-04-30 kl. 15:59:55
Maria

Vi ser också fram emot att du kommer hem då vi inte sett dig på snart 2 år:)

2014-04-30 kl. 15:59:56

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus