2013-06-15 | 10:48:09

20 år!

Då var jag hela 20 år nu då!!! (I landet där man vill va 21, haha...) Riktigt bra födelsedag här i Staterna, väldigt lång jobbdag men var bra ändå! Så tror klockan var halv sju när barnen kom in i mitt rum första gången imorse för o se om jag var vaken, låtsades självklart att jag sov trots att jag vaknade av det, de är ju inte världsmästare på att smyga direkt. Efter x antal gånger de kikade in i mitt rum steg jag äntligen upp, barnen var så mycket mer exalterade än mig haha. Jag öppnade mina presenter från barnen som de faktiskt hade varit o valt ut i affären helt själva o betalat med sina egna pengar så de var så stolta så! Av Malcs fick jag en jättecool tallrik typ och av Charlotte fick jag en jättefin t-shirt med usaflaggor på som hon tyckte jag kunde ha i Sverige o tänka tillbaka på USA. Sötnosarna nummer 1.
 
Barnen som kom över på playdates idag hade ritat födelsedagsteckningar till mig, såå söta! Hade ingen bil idag o fem barn på camp Kajsa. Eftersom det var min födelsedag så hade vi lite extra mycket treats idag. Promenerade till Donut Alley - en upplevelse i sig att gå på restaurang helt själv med fem barn, haha. Gick oxå till Frozen yogurt stället Mag's! Hängde i två olika lekparker, spelade en massa two square, gick på en minihike, tittade på filmen Mary Poppins och ja det var väl det vi roade oss med på elva timmar denna fredag. 
 
När jag slutat sprang jag direkt ut till PF, min favoritkinarestaurang och mötte upp en massa vänner och vi hade en trevlig födelsedagsmiddag tillsammans! Vi var nio pers, riktigt skoj! Fick ett presentkort på en av mina favoritbutiker ,Forever 21, av bästa Lea, Ania o Tana! Efter middagen åkte en del av oss hem till Ania o bara umgicks o tittade på Pretty Woman. 
 
Idag blev det oxå helt klart och bestämt med allt. Så nu är det officiellt på riktigt! Sista juli kommer jag flytta in hos den svenska familjen i Mill Valley och jobba hos dem i 9 månader innan jag kommer tillbaka till Sverige igen, lagom till nästa sommar. Jag är SÅ glad! Känns hur bra som helst! Det kommer bli kanon att stanna med dem i 9 månader är jag säker på, jättebra familj! Å känns verkligen bra att jag redan har träffat dem in real life o sett huset o allt sånt, så vet vad som väntar! Wihooo, så kommer spendera 22 månader i underbara Cali! 
 
 
20 ååår!
 
 
Flodhike o fånga insekter
 
 
 
 
 
 
 
 
Crazy friends!
 
 

Kommentarer;

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus