2013-12-16 | 07:33:21

Bloggfri helg

OJ bloggfri helg, det har inte uppskattats av mina läsare märker jag hehe sorry! 

Fredag
Sprang massa ärenden under dagen bl.a. så åkte jag in till stan och hämtade upp massa kokböcker åt Itrim. På kvällen hade vi finfint luciatåg i Tiburon. Var faktiskt riktigt mysigt! Min fina värdfamilj satt på raden allra längst fram i kyrkan så ni kommer få se bilder sen när Anna skickat dem till mig. 

Lördag
Helt planlös när jag vaknade! Så jag bestämde mig för att jag lika gärna kunde hänga med Leo hela dagen. De andra åkte iväg på Simons fotbollsmatch. Leo o jag åkte o köpte glitter o ljus till julgranen och sen så klädde vi den och den blev superfin!!! Kollade sen lite julfilmer, riktigt mysigt! På kvällen hade jag och barnen myskväll ihop då Anna o Bengt var iväg på nån tillställning. Vi lagade pasta carbonara och såg mer filmer. Mysig kväll! 


Söndag
Julshopping med Lina stod på schemat! Vi åkte först in till Union Square och sen tillbaka till Marin och kollade runt i lite affärer här oxå. Är näääästan klar med alla klapparna, SÅ skönt! Tror nog att alla ska bli nöjda och glada, håller tummarna iaf. 





Kommentarer;

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus