2014-05-29 | 08:46:51

Sista dagen

Min sista dag i Cali för denna gången... Tog med Milo på långrunda längs vattnet i Tiburon, alltid lika mys! Efter att jag plockat upp Irma o Leo från skolan åkte vi till ett glassplace i Strawberry dit även Abby o Hailey kom med deras mamma då de ville säga hejdå innan jag åker. Har annars bara hängt med värdfamiljen. Blev middag på Vasco (samma restaurang som vi åt på allra första kvällen jag flyttade in hos dem), så var ju supermysigt!! Jag fick en jättefin kalender med bilder på dem i o jag gav dem en scrapbook med bilder från året vi haft tillsammans i Mill Valley! Mysigt! Har nu sagt hejdå till familjen, men var inte alls sorgligt då vi ju kommer ses SÅ snart igen! Väldigt snart faktiskt, jag bokade nämligen idag även så att jag kommer åka o hälsa på dem över en helg på deras lantställe i Vejby i Skåne i slutet på juli, så det blir supermysigt!! Ska upp om bara några timmar, så ska försöka få lite sömn nu. Sen ska Bengt oxå upp klockan 4 o skjutsa mig till flygplatsen, så snällt! Snart är jag hemma igen, oj vad tiden har gått fort - helt sjukt! Ser verkligen fram emot att träffa er alla igen!! 





2014-05-28 | 08:05:19

Hejdå middag CCF

Varm dag! Håller alla tummar o tår för att solen o värmen hänger med mig hem till Sverige - kommer ju få en smärre chock annars! Idag var jag o Milo på banken o stängde ner mitt Bank of America konto då jag ju inte behöver det längre... Skjutsade Irma o en kompis till henne till fotbollsträning direkt efter skolan. Efter det åkte jag o Leo o tog en sista froyo på Mag's! Cyklade ner o fixade mani gel french på eftermiddagen så förhoppningsvis håller naglarna sig fina till Matildas student nästa vecka! Blev sen hejdåmiddag på Cheesecake Factory med Ania, Tana, Bibi o Bibis kompis. Mysigt, fick en jättefin bildbok från dem! Jobbigaste nånsin att säga hejdå till Ania o Tana, SÅ fina vänner. Känns så sjukt overkligt att jag inte kommer se dem imorgon! Galet. Men vi kommer helt klart träffas i när alla är hemma i Europa igen! 






2014-05-27 | 07:26:38

Vacaville

Idag blev det kvalitetstid med Simon, jättemysigt!! Vi åkte till det stora outletet i Vacaville. Vi var väldigt produktiva o snabba i vårt shoppande, då vi båda redan innan visste exakt vad vi skulle köpa. Superbra bärhjälp o smakråd den där Simon! Jag inhandlade nya snygga Nike springskor, vita converse, snygga Fergie skor, Ralph Lauren strumpor o mysig orange Tommy Hillfigher kofta. Åt självklart även lite lunch o hade party i bilen på dit o hemvägen. Träffade ikväll Lina o sa hejdå, var faktiskt första hejdå't hittills då jag inte brutit ihop, har nog inga tårar kvar.. 

Idag är första dagen hittills som jag faktiskt känner mig helt redo för att åka hem! Ska bli jättekul att komma hem o träffa er alla igen! Å jag har ändå en plan för närmsta tiden vilket gör allt så mycket lättare! Jobb i Stränkan hela sommaren, långweekend med min brödvän till Köpenhamn i slutet på juni o sen flyttar jag till Nacka i augusti. Ser SÅ fram emot Sthlm, har pratat mycket om det med Simon idag och han har berättat om allt han kommer visa o lära mig hitta osv osv. Är så taggad, kommer bli SÅ kul! Känner mig faktiskt redo att lämna Marin nu, trodde aldrig jag skulle bli det. Istället för att vara ledsen över att min Calidröm är över så är jag sjukt tacksam över att jag fick två så fantastiska år här o har fått uppleva så himla mycket o träffat så många underbara människor. Jag är så glad över att alltid ha ett andra hem, jag kommer lätt åka hit många gånger igen o jag vet att SF alltid kommer finnas kvar här för mig. Så nu är jag excited över att komma hem! Fredag är jag på svensk mark, insane! 

2014-05-26 | 07:31:14

Camping tripp

Blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, men det blev bra ändå! Planen var att campa på Wildcats Beach men allt var ju fullbokat såklart. Vi hamnade tillslut på en campingplats i Olima trorrja det hette, tillhörde Point Reyes men låg liksom lite utanför. Hursom så kom vi dit satte upp våra två tält vi hade med oss. Hade inga såna där nålar att sätta fast i marken med dock.. Så medan vi satt o chillade utanför flög det största tältet iväg över halva campingen. Alla rutinerade campare satt bara o skrattade åt oss medan vi sprang o jagade tältet. Vi grillade på kvällen o satt sen o mös o värmde oss runt brasan. Jag sov i tre byxor, två strumpor, fem tröjor och vantar i sovsäcken - frös faktiskt inte alls tack vare alla lagren. Sjukt varmt i tältet då vi vaknade upp. Efter att allt var nedplockat osv. Åkte vi till en jättestor fin strand i Point Reyes, kollade oxå in Point Reyes downtown - var mega litet o kändes som att vi var mitt i Texas vilda västern! Som att gå i en film typ, jättemysigt o coolt! Stannade på ett BBQ ställe o grillade även lunch. Var riktigt mysigt med lite camping faktiskt! Sen bar det av hemåt. Packat lite mer o middagar med familjen. 





2014-05-24 | 21:03:29

Mot Point Reyes

Blir snart upphämtad av mina kompanjoner Ani o Tani sen så ska vi åka till Point Reyes o campa där tills imorgon! Ska bli så mysigt så, men säkert kallt inatt. Kommer nog va mycket folk då detta tydligen är värsta camping helgen (är Memorial weekend). Hörs på söndag! 

2014-05-24 | 08:32:39

Kontorshund

Idag fick Milo vara kontorshund då Anna ville ha sällis på kontoret. Så jag långskypade med Lea, städade, började packa och tog en springtur. Efter att jag skjutsat Irma på träning åkte jag hem till svenska familjen i Kentfield o sa hejdå till dem, de sa att om jag nån gång vill komma tillbaka o hälsa på så är deras extra rum alltid tillgängligt för mig, så gulliga! Blev sen sushidate med Linisen, mumsigt! Blev sen film med mysfamiljen. 


 Mums


Även fast det inte ser ut som det så har jag en struktur

2014-05-23 | 08:26:28

Hemma om en vecka

Igår hade jag ju då min goodbye middag här hemma, orkade inte ens uppdatera efteråt - va så jobbigt! Eller asså det var ju suuupermysigt verkligen! Fina värdfamiljen hjälpte mig att fixa mat, dryck o ja allting som kommer till en tillställning. Min amerikanska värdfamilj kom hit och en drös au pairer! Var mysigt att ha alla här! När folk sen gick blev det väldigt jobbigt o säga hejdå. Vissa var ju allra sista gången igår kväll. Bröt fullständigt ihop då Veronica, Joe och barnen skulle gå. Kommer sakna dem så, mina pluttisar! När Ania gick var tårarna ett faktum för oss båda - trots att vi ses imorgon o hela helgen o nästa vecka haha, men hon insåg hur snart jag åker. Så konstigt, jag har varit på så många goodbye partyn under min tid här men så skumt att gå på sin egna. Tidigare har det varit att säga hejdå till en, nu var det plötsligt alla. 

Har varit en lugn dag, har försökt börja packa - gick inge bra! Har en stor flyttkartong i mitt rum, så långt har jag kommit. Men har inte fyllt upp den ännu då det då verkligen känns på riktigt att jag ska åka. Det är SÅ snart, exakt en vecka idag! Åkte ner till Benefit på eftermiddagen i downtown o fick ögonbrynen fixade. 


God mat

Fick blommor o sött lejon av Eliassons

Kajsa pose med brudsen

2014-05-21 | 06:55:33

Shopping med Leo

Idag fick jag o vovvsis sällis av Lina då vi hikade Ring Mountain, mys! Vi hade SÅ mycket to catch up, hon var i Vegas i helgen o jag var tvungen att berätta om hela min helg med Simons fest o Bay to Breakers o allt, kul! På eftermiddagen åkte jag o Leo in till Union Square då han behövde finkläder till sin graduation. Han köpte jättesnygga kläder o så fikade vi på Starbucks o åkte runt i fina SF kvarter, jättemysig kvalitetstid med Leo!!! Åkte sen o handlade en massa mat tills imorgon då jag har min goodbye dinner här hemma, min värdfamilj kommer vara här såklart o sen så kommer min amerikanska värdfamilj och lite au Pair vänner, de närmsta! Kommer bli SÅ mysigt men får samtidigt lite ont i magen av det. Har varit på så många goodbye grejjer under dessa två år, men nu är det dags att gå på mitt egna, helt sjukt! Under middagen insåg mina värdbarn att det är redan imorgon min goodbye dinner är och att jag åker hem nästa vecka - hur ska de klara sig utan mig o jag utan dem hela sommaren?! 


Mt Tam view

Exalterad shoppingkille

2014-05-20 | 06:47:41

Trötter

Måndag igeen och OMG nästa vecka åker jag hem till Sverige, helt STÖRT! Hikade Tennessee Valley hiken med vovvsis, handlat lite, varit taxi, läst läxor, kollat film. Varit supermegatrött efter sömnbristen denna helg. Jag var inte ensam, Simon gick o sov direkt efter maten, vi andra höll oss uppe till åtta o sen gick vi o sov, SÅ skönt! 





2014-05-19 | 08:19:53

Bay of Breakers

Blev kvar sovandes i gästrummet hos tjejerna igår då föräldrarna blev väldigt sena hem. Smög ut vid åtta och åkte hm o väckte Simon. Han o jag åkte sen in till stan (astidigt ju) för idag var det Bay of Breakers inne i stan (ett race där folk bara var allmänt konstigt utklädda, vissa var spritt språngande nakna o gick från Ferry Building till Ocean Beach). Släppte av Simon som skulle gå i racet med sina polare, stod sen själv o kollade på allt skumt folk ett bra tag. Mina kompisar var så lata så tog sin lilla tid innan de pallrade sig in till stan. Så jag gjorde min allra sista Union Square shopping (snyft). Njöt som bara den av vädret o att bara känna SF luften. Sen kom äntligen Lisann, Ania o Tana o vi åt lunch på Lori's Diner, mums! Sa hejdå till Lisann, mitt första hejdå, kommer inte träffa henne mer innan jag åker. Men hon kommer till Stockholm relativt snart då hennes pojkvän är svenne så då ses vi for sure! Plockade sen upp Simon o hans kompis, som hade haft det minst sagt galet med alla människor. Åkte till In n Out då killarna inte ätit nåt på hela dan.. Kraschade sen här hemma av trötthet. Jag o killarna har sen kollat snyftfilm o haft middag o sånt. Inatt kommer Anna o Irma hem igen!




Juste, BMWn har varit på verkstan hela helgen så Bengt hyrde en bil (en gigantisk truck) så vi skulle kunna ha en bil var under helgen. 


Saaben e typ en tredjedel av trucken

2014-05-18 | 08:25:05

Caesar

Igår hade Simon hejdå fest hemma hos oss och jag var den enda från familjen som fick vara hemma. Var lite som i en film då ryktet spridit sig till typ hela skolan... Jag parkerade bilen o blockerade gaten, så satt jag o Ania där typ hela kvällen o skrek på folk att de inte fick komma in i huset. Vi hade rätt kul faktiskt. Slutade med att polisen var här o kollade läget då grannarna ringt o klagat. Men tycker vi klarade det bra ändå!!

Oproduktiv lördag idag. Lunchade godaste Caesar Salladen från CPK med Ania o Milo idag. Mys! Åkte sen till Novato där vi skulle ha pool bbq . Blev bara bbq dock då värmen sjönk lite. Ikväll är jag hos några kompisar till Anna o Bengt o hänger med småtjejerna en sista gång innan jag åker hem, sorgligt!


2014-05-16 | 08:09:43

Very Berry

Blev Dark park trailet idag igen så att Milo orkade gå en bra runda. Anna o Irma åkte på tjejweekend till New York idag så nu är det jag o grabbarna här hemma! Träffade Linisen en snabbis på Starren i Corte Madera för lite allmän catch up i solen. 





2014-05-15 | 07:44:53

Sol

Min o Simons våning (bottenvåningen) är skönast i hela huset för tillfället, här nere är det svalt o skönt när värmen övertar resten av huset o utsidan. Åkte till ett trail vid Dark Park med Milo o han var så lycklig över att promenera i skuggan hela tiden så han skuttade fram min lilla vän. Har annars sugit upp så mycket av solen och värmen som möjligt, njuter verkligen! På kvällen blev det Mexikanar'n med värdfamiljen, mysmys! Är så underbar temperatur på kvällarna, så underbart! Så medan de andra tog bilen hem så promenerade Anna o jag hem.

2014-05-14 | 08:28:49

Återseende

VÄRME! Å ska bli ännu varmare imorgon. Är det möjlig?? Termometern visade 106 F då jag hämtade Leo idag, omg. Milo tvärvägrar värmen o vill endast ligga i skuggan då jag försöker ta ut honom. Hängde lite med Ani o Tani på Burritoville just like old times. 





2014-05-13 | 08:02:01

Middagspicknick

Blev långhike i hettan med min Miloboy. Har varit en massa folk här idag o kollat in vårat hus o var väldigt många spekulanter som vill hyra nu efter att familjen flyttar hem. Var en liten sväng med Milo i hundparken oxå, men han tyckte det var så varmt så han ville bara vila i skuggan iprincip. Blev en supermysig måndagskväll! Vi packade ner middagspicknick och åkte hela bunten till gungan i Tiburon o hade picknick och åt middag där, jag ville verkligen visa den platsen för Eliassons innan jag åker, och de älskade det såklart! Supermys! Blev en massa knasiga o fina bilder, men med Annas o Simons systemkameror dock! 


Endast en gungande Leo fastnade på min mobil


Trött vovvsing under varm hike

2014-05-12 | 08:11:08

Vilodagen

Blev en kul sista utgång med brudsen igår, Matrix och Eastside West. Sov ganska länge idag, träffade sen Ania o vi gjorde egentligen ingenting? Gick lite i Town Center, åt lunch, åkte till Rodeo Beach en sväng, Golden Gate Overlook en stund o sen åt vi god middag hos Bibi på kvällen. 





2014-05-11 | 01:50:34

Nail Salon

Supermysig lördag med värdfamiljen!!! Vi åkte in till Chestnut St i Marina och strosade runt. Vi gick till en nagelsalong och jag fixade fransk manikyr, Anna mani o pedi, Irma pedi, Bengt o Leo körde fot massage. Lunchade mumsigt i solen. Nu hemma igen. Ikväll står sista utgången i SF för min del på schemat. Vi verkar bli ett bra gäng, så det blir nog roligt! Är rätt taggad - var SÅ längesen!! 





2014-05-10 | 08:45:00

Blåser

Helt vanlig dag i Millanbubblan. Det har skrattats åt och jag har fått medlidande angående gårdagens dejt från värdfamiljen. Åkte på en liten shoppingtur till Northgate med Ani, Tani o Marlene, blev lite nytt smått o gott. Kom sen hem o kraschade ner i soffan framför filmen som de kollade på här hemma. Var endast Leo o Bengt vakna under största delen av filmen, vi andra somnade som små stockar. 





2014-05-09 | 09:51:07

Real American Date

Igår när jag o Milo hikade runt Phoenix Lake så stötte vi på en kille med hunddagis, Milo skulle ju såklart stanna och hälsa på alla hundarna. Så jag o killen stod o pratade en stund och här är ju killarna väldigt snabba med att fråga ut på date (Kajsa brukar dock ge fel nummer då det hittills inte varit några som passat i smaken haha) men han var söt och hade magrutor så han fick mitt nummer. Vi textade hela gårdagen och idag. Min värdfamilj har varit nästan mer exalterade än mig över att jag skulle på date ikväll. Alla tre barnen har varit helt överexalterade och frågat o frågat o frågat. Anna oxå, o vi hade en plan att om det blev riktigt awkward skulle jag smsa henne så skulle hon ringa med en anledning att jag var tvungen att åka. Så himla fina! När han kom och plockade upp mig så låg Leo under en filt i buskarna o skulle spionera på honom, ska tilläggas att han var en halvtimme sen och att det regnade ute! SÅ roligt och gulligt.

Daten var väldigt amerikansk skulle jag vilja säga. Han plockade upp mig, vi åt jättegod middag på en supermysig restaurang med liveband som spelade jazz musik, åt frozen yogurt efterrätt och strosade runt på Farmers Market sen åkte vi till honom o kollade lite film. När han hade släppt av mig hemma hade jag sån tur att Simon var vaken så kunde prata av mig om hela kvällen direkt med honom. Jättehärligt! Kajsa har som vanligt världens bästa tajming o börjar dejta när hon har tre veckor kvar i Cali, men han var inte alls min typ för fem öre men vi hade en trevlig kväll!




2014-05-08 | 09:10:59

Laken

Hikade runt Phoenix Lake i förmiddags, så fint! Vem vet? Kanske var allra sista gången? Buhu. Har annars typ inte gjort någonting?! Irma o Leo slutade tidigt idag så vi åkte till downtown Tiburon för glass i solen. Kortleken vänd tia har spelats i omgångar, kollat roliga klipp med Irmisen o så. 





2014-05-07 | 07:47:03

Grease

När jag väl lyckades somna inatt drömde jag väldigt länge att jag blev jagad av en stor krokodil som ville äta upp mig.. Läste på lite och "jagande drömmar" kan betyda en massa grejer, men en var oro för framtiden och ja är nog så.. Har promenixat med Milo såklart. Köpte en massa mackor o vatten o åkte med det till Sausalito stranden där Anna o hennes gäng hon utbildar nu paddel boardade, så de fick lunch efter det. Ganska småseg dag annars. Runt 6 tog jag o Simon kväll o tog på oss myskläder, poppade popcorn och kollade på Grease. Mysigt! Har gjort lista över vad jag måste shoppa på mig innan Sverige. Jag har tre helger kvar här, TRE, det är sinnessjukt! Har lite ont i huvudet och hoppas nu på att kunna somna fort och att inte få besök av några dumma krokodiler inatt igen. 





2014-05-06 | 08:42:05

Cinco De Mayo

Kändes som att jag o Milo sprang tusen ärenden idag även fast det inte var så många. Först åkte jag på mathandlingsrunda och fyllde upp köket. Tog sen med mig finaste vovvsingen o skulle fixa BMWn hos bildoktorn, efter typ 40 min väntan sa de att de inte kunde hjälpa oss idag för det skulle ta för lång tid o de hade så mycket att göra, bra där! Köpte sen bilvax, åkte igenom mexikanarbiltvätt, jag åt sushilunch i bilen, en snabbis genom hundaffären och sen blev det dags för dagens långprommis som blev runt downtown o massa olika kvarter. Hämtade upp barnen från skolorna. Leo gjorde sina läxor väldigt fort så när han var klar åkte han o jag ner till Simons skola o spelade fotboll ett bra tag. Jag hojjade sen ner till Mexikanar'n där jag mötte upp Emelie, Lina, Marlene, Emma och Malin. Där var det fullt ös då det är Cinco De Mayo, de hade gjort en liten strand mitt på parkeringen med stora högtalare, folk dansade och det fanns hoppborgen för barnen. Jättekul! Åt supermumsig mat och hade en trevlig tjejkväll! Orkade sen inte cykla upp för mitt berg i mörkret så snälla Bengt kom och plockade upp mig! Ganska späckad dag, men det är bara bra! Har bara "sprungit" runt typ o då hinner jag inte tänka på annat. Har haft SÅ problem med att sova senaste dagarna, dröjer in på småtimmarna innan jag kan somna för tänker bara på ALLT angående hemresan och det är allmänt jobbigt. Separationsångesten smyger sig fram som allra mest när man vill sova! 




2014-05-05 | 07:30:45

Welcome to Sweden

Lång, härlig söndagsmorgon med mumsig frulle med vfamiljen. Jag åkte sen och träffade Ania o Tana för lunch i Town Center, såg min första flashmob - av typ 50 barn mitt i mallet, rätt kul! Tana var desperat då hennes väska hade gått sönder o ville ha min o Anias support i att köpa en ny så vi åkte en sväng upp till outleten i Novato. På kvällen kollade jag o vfamiljen på Welcome to Sweden och undrade om vi kommer känna oss lika felplacerade när vi kommer tillbaka till Sverige som Bruce i serien!?





2014-05-04 | 09:40:24

Calm Down

Löördag. Blev underbart fin men blåsig hike med Ania, Tana, Kamila, Edgar o en fransman jag tappade namnet på till Tennessee Beach. Kommer sakna extremt mycket att bara kunna hänga på en så vacker plats när jag är hemma.innan hiken tvingade jag med hela ligan att åka förbi Bayfront Park där Irma o hennes två kompisar stod o hade ett lemonade Stand - SÅ gulligt o väldigt god lemonade hade de gjort! På kvällen hängde Leo med mig över till några grannar där Kajsa hade ett litet dagis om fem barn, fyra helgalna tjejer o så Leo! De tvingade mig hålla i deras ödla, jag hatar ödlor, så äckliga usch!!! 





2014-05-03 | 09:48:00

☀️

Fredag igen, seriöst varför går veckorna så snabbt?? Promenixade i Larkspur/Corte Madera idag, blev en tur till sjukhuset i Terra Linda där Simon hade glömt sin plånbok. Hämtade upp Anna från jobbet o vi åkte och hämtade upp Leo från skolan tillsammans, mysigt! Sen åkte vi en sväng till the Village mall o Anna o Leo shoppade lite, blev inget shoppande för min del dock. Var väldigt mys! På kvällen körde jag, Ania o Tom upp på Ring Mountain o såg solnedgången lite snabbt innan vi åkte till Cheesecake o mötte upp Gosia o några Starbucks kollegor till henne, trevlig kväll! 


Leos kostym till nån skolpjäs

2014-05-02 | 08:08:01

The Other Woman

Fick med Milo en runda på förmiddagen innan hettan blev olidlig för honom. Trader Joe's handlingsrunda blev det oxå. Det är 30 grader här under dagarna nu, underbart!!! Efter att jag hämtat de yngsta från skolan ritade jag och Irma av varandra och OJ vad Irma o Leo har mobbat mig över hur fult jag ritar. "Haha, ser ut som att en treåring har ritat det där!!"... Känns seriöst som att jag fått tre till småsyskon, jättekul! Irma följde sen med mig o Lina (Irma tyckte det var jättecoolt o hänga med oss, sötan!) till Tiburon för movienight. Vi såg "The other Woman" sjukt rolig film ju!! Var bara vi plus två till i salongen o vi alla satt o gapskrattade nästan hela tiden. 





2014-05-01 | 03:02:26

Hot hot hot

Vi smälter nästan bort här i Cali värmen!!! Så himla underbart! Milo tycker värmen är jobbig o vill allra helst inte alls ut och gå, bara vila inne i svala huset. Så blev endast en kortare runda här i the neighbourhood. Jag gjorde lite Itrim ärenden åt Anna och har skjutsat runt på barnen i vanlig ordning. Ska plocka upp Irma från träningen sen ikväll oxå. Har annars bara njutit av solen, suger verkligen upp alla Cali solstrålar som jag kan nu sista tiden, SÅ wonderful!





Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus