2013-10-08 | 08:39:00

Roadtrip to Los Angeles

Bästa roadtripen på länge hade jag o Linis nu i helgen! Har cruisat runt i drömmarnas stad och bara haft det toppen! Lina hämtade upp hyrbilen och kom sedan och plockade upp mig, var en så grymt ful bil (Mazda 5) så när vi åkte in till SF för att skriva in mig som förare oxå så övertalade vi med hjälp av att vara svenska blondiner snubben där att byta bil åt oss så att vi fick en finare. Så slutade med att vi gled runt i en Toyota Corolla istället. Vi åkte fina Highway 1 ner, planen var att stanna i Santa Barbara o spendera natten där, då GPS'en ballade ur missade vi Santa Barbara o när vi insåg att vi åkt förbi det var vi redan i L.A. Haha, var så sent så vi svängde av o blev att sova i bilen några timmar utanför ett college i Ventura. 
 
Vaknade tidigt, blev Starbucks frulle i bilen (ja, bilen var vårt hem under resan) o sen körde vi upp till Santa Barbara. Kikade in beachen o Santa Barbara City College, Gud vad jag skulle vilja plugga där! Var sjukt fint college med värdens finaste location precis vid havet, superfint! Vi brummade sedan ner mot Malibu där det inte fanns ett fnatt att göra, men vi stannade iaf på en strand för lite fina bilder. Nästa stopp blev Santa Monica, kollade in beachen och strosade runt på Third Street Promenade, var supermys! Gillade verkligen Santa Monica! Venice Beach blev det sen, ascool strand! Lite "tuffare" människor än i typ Santa Monica, men en väldans massa underhållning längs stranden, träningsgrejjer, skatepark, basketplan, cykelvägar o jaa fanns en massa skoj där, jättecoolt var det! Körde sedan runt i Beverly Hills och dreglade över drömvillorna. Poserade sen på kvällen med massa stjärnor på Walk of Fame i Hollywood. Slutligen körde vi ner till Orange County och craschade hos Linas kompis över natten. Asbra att vi båda körde så vi delade upp körningen o byttes av rätt ofta, var jätteskönt o allt gick då väldigt smidigt! Hann se sjukt mycket under lördagen som ni hör, och vi stressade inte igenom alla platser, utan tog den tid vi behövde och ändå hann vi allt, var kanon!
 
Söndagen blev chill och grym! Linas kompis föräldrar bor i Newport (alla ni som sett tv serien O.C vet exakt vart detta är, jag kan lova er att det var ännu finare än vad man tror, sjuka hus o allmänt awesome!) så vi åkte till dem en sväng (galet hus precis vid vattnet), vi paddle boardade lite utanför huset. Såg även Newport Beach och åkte sedan en sväng bort till Laguna Beach. Innan vi begav oss tillbaka till SF så tog vi en sväng förbi Hollywood igen för att få lite bilder med den berömda skylten, på vägen upp till skylten stannade vi på en husvisning. Haha, kom på en liten historia om hur vi hjälpte våra föräldrar hitta nytt hus, var riktigt coolt hus o sjuka walk in closets!! Askul o se! 
 
Helt enkelt, en toppenhelg!! Å vädret har levererat som bara den! Har varit supervarmt o soligt hela tiden, så jaa jättehärligt med en liten minisemester! 
 
Okej, med risk för att bli lite för internt kommer här
vår lista med saker som levererat/inte levererat under helgen! 
 
 
Levererat
Anna
Ali
Highway 1 
Toyota Corolla
Hertz kille #2
Ventura
Venice Beach
Santa Barbara
Third Street Promenade, Santa Monica
Walk of Fame
Kajsas telefon GPS
Beverly Hills
Snacks
Burrito i Venice
Ramsey
Bensinen
Vädret
Våra driving skills
LA traffic
AUX
Newport
Paddle Boarding 
Laguna Beach
Hollywood skylten - söndag
Husvisning i Hollywood
McFlurry
 
 
Inte levererat
Mazda 5
Beverly Hills skylten
Hollywood skylten - lördag
Hertz kille #1 
Merika
Kajsas phones battery
Linas GPS
Vårt lokalsinne
Irriterande id*ot på hwy 1 mitt i natten
Trafik i SF
Maria Montazamis adress
LA radio
Fönsterlisten i bilen 
 
 
Tänkte att jag lägger in alla bilder sen när jag har alla samlade, så ni får vänta några dar eventuellt. Så länge kommer en bild på mig på Pieren vid Newport Beach!
 
 



Kommentarer;
Anonym

Ni verkar ha haft det trevligt. Vad snällt att ni letar hus åt oss i Hollywood... Puss o kram

2013-10-08 kl. 16:12:37

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus