2013-05-27 | 08:16:05

SKYDIVE

Igår, 25 Maj 2013, gjorde jag något som jag aldrig trodde jag skulle våga göra - hoppa från ett flygplan. Jag tänker ta den låååånga historien om min skydive upplevelse, så var beredda på det! 
 
Jag, Lea, Tana, Damien och Anna brummade iväg tidigt på morgonen för att vara i god tid till skydiveing placet som låg ca 2 timmar härifrån (oj skrev först från här, sen märkte jag att det lät lite konstigt, översatte från svenska till engelska direkt, from here - från här. Hahhaha craazy, har jag varit i USA förlänge nu? Nä tror inte det va!) åt Sacramento hållet, vi var alla superexcited. Vi hade inte bokat tid eller nåt, det är typ "öppet hus". När vi kom fram så fick vi skriva under en maaaassa grejjer på ett papper, bl.a. Att om man dör eller blir skadad på något sätt så är det ditt egna fel. När vi satt o skrev under det så blev jag sjuuuukt nervös. Efter bara en liten stund fick vi gå in i ett rum där vi fick träffa personen vi skulle hoppa med och kamerakillen. De satte på oss säkerhetsgrejjerna och pratade om allt möjligt. Killen jag hoppade med kändes väldigt bra så han fick mig o känna mig lite säkrare. När vi gick in i planet gick jag o min hoppkille in i planet sist o jag frågade honom om vi skulle hoppa först o han svarade "Maybe, men det är den allra bästa platsen!!". Å han hade rätt! Visst, vi var först ut o hoppa o jag vet inte varför men vi fick sitta i dörrhålet o dingla med benen mycket längre än de andra av nån anledning - vilket gjorde mig supernervös! Det var ju SÅ högt (4 km rakt upp i luften)!!! Men är tacksam över att jag var först, och slapp se de andra hoppa! De andra sa att det var rätt obehagligt o se personen innan hoppa, för det var sjukt hur fort de bara försvann från planet! Å ja Gud vad snabbt vi föll, jag menar helt fritt fall i 45 sek från 4 km höjd - undrar hur snabbt det var vi föll egentligen! 
 
Tog 15 minuter att åka upp till rätt höjd med planet. Jag satt precis vid dörren (som var gjord av glas) så såg bäst av alla på planet, vilket var riktigt coolt men samtidigt sjukt läskigt. När vi var halvvägs upp frågade jag honom om vi skulle hoppa snart haha men han svarade bara "ju högre det är desto bättre, då har vi mer tid på oss så allt går rätt till". Jag kan verkligen inte förklara känslan när dörren öppnades o vi satt och dinglade med benen 4 km uppe i luften, och skulle snart hoppa från flygplanet. Jag var så sjukt rädd/nervös/exalterad/undrade vad tusan jag gett mig in på/tyckte jag var världens coolaste - allt på samma gång. Jag skrek oh my gooood sjukt högt i hela planet innan vi ens hoppade! Jag frågade honom när vi satt med öppen dörr innan hoppet "We're gonna survive, right?!?!?" Hans svar var "jag hoppas det, jag har saker o göra senare hahahh". Hahah, han skulle ha svarat Såklart vi kommer!! Hahha, men alla var så sarkastiska där! 
 
Känslan när jag hoppade från planet... Oh my god, det är obeskrivligt! Det var fritt fall i 45 sekunder. De första 10 sekunderna var jag bara så sjukt rädd samtidigt som jag tänkte shit, jag hoppade precis ut ur ett flygplan fan vad jag är cool och tusen tankar till på samma gång! Efter ca 10 sek så började jag verkligen njuta av det och verkligen fånga upplevelsen. Var det roligaste och läskigaste jag nånsin gjort, helt klart! När sen fallskärmen väcklades ut o vi bara gled runt i luften innan vi landade var allt så sjukt fridfullt och man kunde verkligen bara glida runt o njuta av den fantastiska utsikten. Landningen gick väldigt bra oxå, han sa till i god tid när jag skulle dra upp benen. När vi satt på marken igen hade jag en så sjuk adrenalin kick och kände bara att jag kunde göra precis vad som helst efter det! Det var en sjukt amazing och obeskrivlig känsla. När alla mina vänner var nere på marken igen, alla levande utan skador kände vi oss sjukt coola! 
 
Det är svårt och beskriva skydiveing. Det är helt klart det läskigaste/roligaste/coolaste/galnaste/modigaste/underbaraste jag nånsin gjort! Jag är så himla stolt över mig själv för att jag vågade göra det!!!!
 
Ni alla MÅSTE se min video som finns på min Facebook sida! Den är riktigt cool, kan kolla på den hur många gånger som helst och varje gång tänker jag "kan inte fatta att jag gjorde det, shit vad cool jag äääär!" Gillar musiken i den oxå skydiveing babyyy! Vet ej hur man laddar upp video här, så ni får nöja er med en stor bildbomb med bilder! Var så awesoooooome!!!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer;
Anonym

Vilken Tuffing man som Barnbarn.Kram Farfar

2013-05-27 kl. 18:54:54
nine

gud va häftigt!! bra jobbat hörru :D kraam

2013-05-27 kl. 21:47:22

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus