2013-05-25 | 06:56:17

3 dagars helg

En dag full av lite olika playdates - bra för mig o vänja mig med fler än 2 barn nu innan sommarlovet o camp Kajsa börjar. Blev sen middag i Mill Valley på en väldigt mysig restaurang med Lea o Tana. Som efterrätt åkte vi till Starbucks i Sausalito o kollade på den stora fullmånen medan mörkret föll in o finaste staden lystes upp framför oss, soooo pretty !!!
 
Fick idag mail om en familj i Connecticut som jättegärna vill prata med mig, CC undrade om jag kunde överväga o flytta dit. 2:a gången de frågar om jag kan tänka mig närheten av NY istället. Jag ska nog tacka nej. Pratade med min LCC o hon tycker att jag ska vara inriktad på Cali i några veckor till, men om det inte går framåt måste jag nog öppna mig för hela USA. Så jaa vi får se hur detta kommer sluta, spännande värre tycker jag iaf! 
 
På måndag är det Memorial Day så nu väntar 3 dagars ledigt, wihooo! 
 
Imorgon ska jag göra något insane! Kan inte fatta att jag verkligen ska göra det!! Hade detta varit för 10 månader sen hade jag aldrig i livet ens övervägt o göra detta, men nu känner jag att jag vill, är sjukt nervös men kommer ångra mig sååå om jag inte gör det! Har växt så mycket sen jag kom hit! Kommer inte säga vad det är ännu, skriver om det imorgon och ni kommer märka på facebook inom kort! En ledtråd: övervinn dina rädslor. Kommer övervinna en av mina stora rädslor big time imorgon, herrejösses! 

Kommentarer;
Pappa

Ska du hoppa fallskärm? Tuff tjej :-)

2013-05-25 kl. 07:06:06

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus