2013-02-04 | 07:05:12

Superbowl

Idag var det ju då den stora superbowl!! Så coolt att San Francisco's 49'ers var med i finalen, vilket gjorde det ännu intressantare och coolare för oss att titta på matchen.
 
Först kom Malin o hämtade upp mig, sen åkte vi vidare och hämtade Lina & Mel och vi tog en sväng till Target, mest bara för att kolla läget typ. Märtha och Madde anslöt sig sedan och planen var att vi skulle hem till en tysk Au Pair kompis kompis typ, för han skulle ha BBQ och kolla på matchen o så - lät jättebra. När vi kom dit så var det en massa jätteskumt folk där och folk kollade knappt på matchen utan bara satt o drack o sånt. Så vi blev inte kvar länge, utan åkte då hem till vår amerikanska kompis där det var lite folk som kollade matchen. Där satt vi i hans jättemörka vardagsrum och halvsov.. Tillslut bestämde jag, Malin, Märtha & Madde att vi skulle åka till en restaurang o käka middag o se slutet på matchen där. Oj, varför åkte vi inte bara dit från början?! Var superkul!! Var rätt mycket folk, massa tv-apparater, jättebra stämning, folk skrek, hejjade, hammrade i borden, applåderade, hoppade och ja u name it. Så vi blev astaggade och levde oss verkligen in i matchen! Kan ju reglerna bara lite halvt - så applåderade bara när alla andra blev glada och applåderade haha. Blev väldigt spännande där sista halvtimmen och när 49'ers tyvärr i slutändan förlorade med bara några ynka poäng så tömdes restaurangen på bara några minuter, alla bara gick ut fort som bara den i besvikelse. Hahah, var en kul upplevelse! 
 
 
Hamnade på lite villovägar idag. Säger bara: Malin, Märtha, Madde, jag & Malins Honda i branta backar innebär alltid trubbel HAHA!
 
 
Oj vad alla SF-bor var taggade innan matchen! 
 
 
Tacochipsen på restaurangen var såklart i 49'ers färgerna! 
 
 
Go 49'ers, go! 
 
 
49'er fans, haha! 

Kommentarer;

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus