2012-09-18 | 17:52:59

Weekend in Los Angeles

Fredag. På färjan in till SF fick jag visitkort från två äldre män (båda minst 45+) varav den ena var kaptenen på båten, översociala amerikanare alltså, haha. Barten (tunnelbana) till Oakland där Martine hämtade upp mig, hängde i hennes hus tills hon jobbat klart, åkte o hämtade upp Anna, åkte mot L..A. Bilresan ner tog oss 5 timmar (åkte ej Highway 1, utan den kortare vägen eftersom vi kom iväg så sent) och det är så roligt med roadtrip. Kändes inte alls som 5 timmar i bilen,kändes som mycket snabbare. Dunkade musik (San Franciscos radiokanaler spelar sjukt mycket bättre musik än L.A.!!), åt färdkost, snackade och taggade inför helgen. Var framme i L.A. runt 1 am. Lämnade först av Anna hos hennes kompis i Santa Monica där hon skulle sova, jag o Martine åkte vidare till hotellet som var mycket finare än vad vi hade förväntat oss. Fick tyvärr inte dela rum, utan blev placerade med varsin annan tjej. När jag kom upp i mitt rum var inte min roomie där, dock hade hon lämnat en lapp på sängen "Welcome home" haha, visste inte om jag skulle bli glad eller rädd.. Hon brakade in i rummet runt tre och började prata en massa.. Men hon var en trevlig fransk tjej.
 
Lördag. Tidig morgon. Frukosten var den sämsta någonsin, var typ fika - muffins, typ wienerbröd o juice. Lektioner (dessa hölls på hotellet i typ konferenssalar) från 9-18.30. Satt mest o bara lyssnade hela dagen, så rätt chill ändå, men har nu lärt mig dricka kaffe för blev några koppar för att hålla sig vaken haha. Lektionerna jag gick på var bl.a. American Holidays, Womens Health och Resumé Writing. Varje lektion var 2 h med ett litet break i mitten. Så ja, var väldigt chill men inte speciellt jättekul att bara sitta o lyssna hela tiden. Var väldigt kul att träffa en massa andra au pairer!! Träffade lite svenskar som inte bodde alltför långt ifrån mig, så de ska jag lätt träffa här oxå! Träffade oxå en superrolig finsk tjej som bor i Seattle, så blir förmodligen en weekend dit inom en snar framtid. Återsåg lite folk från NY oxå, Emma som bor i LA och mina två tyska rumsskompisar som den ena bor i LA o den andra i Sacramento, kulkul. Efter skolan sprang jag, Martine och Maike (tysk brud) till bilen o åkte mot Hollywood genom downtown L.A. Säger som så att jag hatar L.A.'s trafik! Det gick jättebra att köra o så, men så jobbigt att stå still i bilköer! Ascoolt att åka förbi downtown verkligen, och vi var lyckliga av att bara känna "L.A. Känsla". Villorna i Hollywood - sånt man bara sett på tv innan. Pga. Trafiken o att skolan slutade sent kom vi fram till Hollywoodskylten då solen precis hade gått ner, så var mörkt. Det var sjukligt coolt att vara där, men bilderna sög eftersom det var mörkt. Emma, vi måste åka dit o ta fina bilder i november! Åkte efter det till Santa Barbara för middag och kika runt där lite. Supermysigt place, vill lätt tillbaka dit! 
 
Söndag. Frukosten var riktigt bra! Skola 9-17, chillare lektioner! Satt o ritade i tre timmar på första lektionen, på de två sista lektionerna så masserade vi varandra typ hela tiden, haha. Sedan bar det av hemåt mot kära San Francisco. Bilresan hem tog något längre tid, då det var ganska tät trafik då vi lämnade L.A. men det rullade på rätt bra ändå! Roadtrips är så roligt!! Naturen här är så annorlunda mot Sverige, så fint att köra runt bland en massa kullar.
 
Älskade klimatet i Los Angeles!! Det var sjukt varmt och även när solen hade gått ner var det riktigt varmt! Till skillnad mot här i San Francisco, så fort solen går ner blir det kallt! 
 
 

 
 
 
 
 

Kommentarer;
Johanna

Åh, Los Angels! Hoppas på att kunna åka dit någon gång! :)

Du verkar ha kul där borta, går allt bra tycker du? :D

Svar: Los Angeles var SÅ coolt!
Jag har det underbart varje dag och allt går toppen so far :D
mylifeincortemadera.blogg.se

2012-09-18 kl. 20:19:45
http://pandoransbox.blogspot.com
Anonym

Alltså kajsa du bara lever. Du ser så solbränd ut också!! Längtar till november! <3

Svar: Jag lever Cali life som bara den!!!! Haha. Kan inte vänta tills november, kommer bli så sjukt awesome!! <3
mylifeincortemadera.blogg.se

2012-09-18 kl. 22:48:13
http://bullens.blogg.se

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus