2012-09-02 | 06:44:11

Lördag!

Vaknade upp o skypade direkt med Molly en stund, roligt att se dig!!! Efter frukosten åkte jag till Mill Valley och hämtade upp Maja för att sedan åka vidare hem till Lina i San Anselmo. Vår plan var att överraska Jennifer som kom hit igår, genom att åka hem till henne och kidnappa henne till U top it. Gick sådär, hon var inte hemma då vi kom dit. Satt utanför hennes hus o väntade i typ 1 timme sen blev vi så hungriga så vi åkte till en bagel restaurang, super yummie! Åkte sen hem till Lina o såg film. Sedan åkte vi till U top it och åt asgod Frozen yogurt! Åkte sedan till Mill Valley och hämtade upp Majas packning inför morgondagen. Sen åkte vi hem till mig.
 
Mina vföräldrar är så himla bäst! Mamman hade sökt mer info om mössen med virusen där borta, så hon informerade oss om det. Jag hade inte fått nån bekräftelse på tältplatsen vi bokat, så pappan ringde till dem o kollade upp så att allt stod rätt till och fixade så att vi fick bokningsnumret, supersnällt. Jag jobbar ju kväll idag, då föräldrarna skulle ut på date. De var snälla o gav barnen mat innan de åkte och satte på en film som slutade lagom tills det var läggdags. Medan de satt förtrollade framför filmen så beställde jag och brudarna hem pizza, mums. Gick sedan o la barnen, sagostunden bestod av Nils Karlsson Pyssling, Prinsessan på ärten och en snabbis om då jag var i Kina.  
 
Gick ner o då hade brudsen fixat varm choklad, gottgott! Nu sitter vi o degar i soffan o kollar på vänner på teven. Snart kallar sängen, ska ju åka iväg 5 am imorgon bitti... Vet ej om det kommer finnas internet där borta, annars hörs vi på måndag! Kommer bli awesome att se Yosemite!!! Ha det braaa! 
 
 
 

Efter att jag hämtat upp Maja åkte vi förbi och tvättade bilen. Å Gud vilken rolig upplevelse det var, inte alls som i Sverige, hahaha! 
 
 
Var hur många mexikaner som helst som HANDTTVÄTTADE bilarna, haha. Var typ 5 mexikanare per bil.. Såg så roligt ut! 
 
 
Yummie Frozen Yogurt på U top it!
 
 
Maja gossar med Claude! Världens mysigaste kattbröder bor i detta hus! 

Kommentarer;

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus