2012-09-29 | 07:53:46

Fredaaaaag!

Planen imorse var att gymma med Lina. Vaknade och kände mig SÅ sjuk! Ont i halsen, hes, ont i magen o ont i huvudet, så gick o la mig igen istället och sov till 11 (längstaste sovmorgonen sen jag kom hit!) efter en Alvedon o frukost kändes det lite bättre, har bara haft extrem huvudvärk hela dagen. 
 
Dagen med kidsen flöt på bra! Skulle hämta upp en av Charlottes kompisar från ett annat klassrum på skolan och när vi kom dit så var hon inte där, fick lite småpanik då läraren sa att hon inte visste var hon var! Visade sig att vi hade gått om varandra, men hittade henne ganska snart så det var skönt! Fredag = ice cream och idag blev det goglass från the Icecream truck! 
 
Efter jobbet hämtade Malin upp mig och jag behöver inte ens skriva var vi åkte, haha. Min vpappa frågade sist jag åkte till Cheesecake Factory vad det var jag hade för problem, (eftersom jag är där alltför ofta) haha han är så rolig! Var asvarm där inne medan Malin frös, så I guess att jag inte mådde toppen då! Men vi hade en väldans trevlig kväll med mycket prat och gott tilltugg kan jag lova er! Är nu hemma o är sjukligt trött, varm, ont i huvudet och magen. Håller tummarna för att må bättre när jag vaknar imorgon, har absolut inte tid med att vara sjuk när jag bara vill ut o njuta av California! Ska jobba imorgon kväll oxå, och vill helst inte må dåligt då, är inte det roligaste vill jag lova! Sorry, orkar inte ladda upp bilder, vill bara sova o må bättre nu! 

Kommentarer;
Mamma o pappa

Krya på dig, du mår säkert snart bättre. Kramar från oss !!!

2012-09-29 kl. 09:53:30
annica

Hur går det med svenskan Kajsa? Längsta heter det väl änd? ;)

2013-05-26 kl. 21:39:08

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus