2012-09-10 | 08:51:50

Expensive Sunday

Skickade in L.A. Läxan igår, can't believe I'm going to L.A. Next weekend, awesome! Missade nästan färjan in till City men när jag kom springandes väntade den in mig. Var ingen dimma alls och då är det så galet fint att från båten se San Francisco Skyline och Golden Gate, love it! Mötte upp min tyska vän, Lisann, som jag träffade på skolan i New York, superkul att träffa henne igen hon är en så asgullig tjej! Vi kollade lite affärer och åt middag på Cheesecake Factory. Tog sedan färjan back to my place. Badade i hot tuben och hade det allmänt mys. Sen kom Lina och Dennis över och kollade film och åt glass och chips (I'm gonna be so fat this year). Så sov Lina och Lisann över, mysipysigt!! 
 
Imorse hade jag en trevlig skypedate med Matilda, sen åkte jag och girlsen och mötte upp Elin och Isabelle på ett supermysigt breakfastplace där vi åt frukost, asgott och mysigt! Elin och Isabelle åker till Miami på tisdag då de har varit här i ett år och ska sen åka hem, de har skrivit en lista till oss på grejer vi måste se och göra under året, asgullig och supersnällt verkligen. Sen åkte vi till en outlet i San Rafael, asnajs place! Köpte en Michael Kors plånbok där, den dyraste plånboken jag någonsin köpt - men SÅ värt, I love it! Åkte sen vidare till ett outletplace in Nevato, supernajs too. Köpte där två superfina linnen, asgulliga ballerinaskor, smink och trosor. Känner att bankkontot har använts lite väl mycket idag, så bra gick det med att spara pengar till semesterveckan i november liksom haha. Aja, är iallafall supernöjd med dagens inköp och jag behövde faktiskt allt jag köpte, så var toppen! Kanske visar bilder på inköpen imorgon!
 
Efter shoppingen åkte vi och lämnade av Lisann vid färjan. Synd att hon bor söder om SF och jag bor norr om SF.. Men får försöka ses så ofta det går! Så hade Elin sitt go away party, så jag och Lina åkte till mig och changeade clothes och drog dit. Jättetrevlig och jättegod mat. Elin grät, hennes familj grät, vi (vännerna) grät nästan för att de grät och jaa var väldigt känslosamt. Kändes väldigt konstigt att vara på ett go away party, känns så långt borta nu när man inte har varit här så länge. Men jag är rädd för att det bara kommer säga svish så har man snart sitt eget go away part, usch jag vill inte! Ska bli tråkigt att Elin och Isabelle åker på tisdag, de är båda så himla sköna!! 
 
Vanligtvis så svarar jag på era kommentarer i kommentarsfältet, så ni får gå tillbaka till er kommentar och se om det står nåt svar där, men fick en bra fråga från Bella, så tänkte publicera svaret här! 
 
 
"Hejsan. Jag tänkte höra om grej för jag är nämligen sugen på att åka och jobba som Au pair, men när du går och äter glass med vbarnen varje fredag, frozen och allt vad dom heter, betalar du då? Eller dina vföräldrar? Och om du går ut med barnen och köper lunch/middag vem betalar då? Får du pengar eller betalar du eller hur går sånt till? Och om du äter ute med hela vfamiljen bjuder dom dig då osv? :)"
 

Svar:  Kul att du är sugen på att åka iväg, tycker jag verkligen att du ska göra du kommer inte ångra dig! Är det bästa jag har gjort!! När jag går och äter lunch/middag och Frozen Yogurt och glass eller gör andra aktiviteter med barnen som kostar pengar (typ bergsklättringen) så betalar föräldrarna för både mig och barnen! Jag får pengar av min vmamma till dessa saker, och om jag planerar att vi ska göra något "utöver det vanliga" så får jag bara lite mer pengar. Så det är aldrig jag som betalar då jag och barnen gör något som kostar pengar! Japp, om jag äter ute med vfamiljen så betalar de för mig oxå! Hoppas du blev nöjd med svaret och bara att fråga på om du har fler frågor :) 
 
 

Today's breakfast! Soooo yummie!!

Kommentarer;
Maria

Viktor skickar dig en fråga; Kan du kolla om det finns några nya häftiga Nitendo 3 DS spel - kanske barnan har koll?
Ida övar i din engelska barnordbok och kan nu nästan alla färger samt räkna till 10:)

Må bäst!

2012-09-10 kl. 10:56:31

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus