2012-10-05 | 09:17:33

Smidit planer!

Spenderade hela förmiddagen på gymet idag, välbehövligt. Fick mitt Californian Driver's License today på posten, HAHA säger jag bara. Bilden... Asså USCH! Jag ser galet tjock ut på den, tillochmed min vmamma sa att det var konstigt eftersom jag såg så tjock ut på bilden men inte i verkligheten, hahaha. Haha nej usch, jag som hade hoppats på en fin bild så man kunde spara det som en fin souvenir men nja, haha. Om jag är ledsen nån gång ska jag ta upp det och det kommer definitivt få mig på bättre humör, haha så komiskt! 
 
Jobbet idag har gått superbra. Mina barn är så gudomligt söta ibland! Charlotte frågade idag varför jag nynnade så ofta, hahaha wops tagen på bar gärning. Å så sa hon att jag gjorde det ganska mycket när vi åkte hem från flygplatsen första gången vi träffades och att hon då hade trott att jag gjorde det för att jag var så nervös, haha wopsie. 
 
Skulle kolla in farmers market i San Rafael med Lina nu på kvällen, när vi kom dit visade det sig att det var sista gången förra veckan, haha. Så we ended up på ett typiskt amerikanskt fik (satt bara o väntade på att personalen skulle komma med rullskor som man sett på filmer, haha) dit kommer vi definitivt gå igen, asmysigt! Smed lite planer inför den kommande tiden och ja jag älskar mitt liv så mycket, haha. Ska inte avslöja alltför mycket förrän allt är bokat och klart, men kan säga som så att jag med stor sannolikhet kommer inviga år 2013 på Times Square i New York med Emma & Lina!!! 
 
 
Älskar mitt jobb! Satt o chillade i solen medan Malcolm lekte med sin kompis efter tennisträningen
 
 
Fiket jag o Lina spenderade 3 timmar i, haha vi är för bra alltså! 

Kommentarer;
Mamma

Ja ni är BÄST !!!

2012-10-05 kl. 09:38:57
Pappa

Det här med bilder kan bli lite konstigt, du har väl sett mitt passfoto?
Jag har ju en större näsa än Zlatan och ser ut som en taliban i övrigt. Men det får man bjuda på, personerna i passkontrollen brukar småle när jag visar det men det är kul att göra någon på bättre humör...

2012-10-05 kl. 13:19:50
Maria

Det ärså roligt Kajsa att läsa att du trivs men vi saknar dig! Ida undrade om du skulle vara hemma när vi kommer till Strängnäs nästa helg:)
När jag svarade att du fortfarande är i USA var hennes fråga;kan´man vara borta på semesterså länge...

Sköt om dig!

Svar: None
mylifeincortemadera.blogg.se

2012-10-06 kl. 10:05:13

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus