2012-10-02 | 07:44:35

Sjukt varm och härlig dag!

Sjukt varm dag!!! Det sägs ju att det är höst här nu, men idag har det varit sjukt varmt och det är SÅ härligt! Tillochmed efter att solen hade gått ner var det supervarmt, kändes som att man var i södra California.  Är tydligen nån värmebölja som kommer vara typ två dar, sen kommer temperaturen att sjunka lite igen, så det gäller att njuta som bara den nu! 
 
Blev strömavbrott i typ hela Corte Madera i förmiddags verkade det som. Jag hade garaget öppet här hemma o sen gick det inte att stänga då elen försvann. Haha, men fick hjälp av en snäll granne. När jag kom ner till trafikljuset så funkade inte dem, haha. Å på skolan var alla kindergarden klasser assega ut, för fröknarna visste inte vad klockan var eftersom de hade stannat, haha. Meddelade min vmamma om att det var strömavbrott o hon oroade sig för maten hemma. Så jag fick åka hem o skulle flytta maten, men då hade elektriciteten kommit tillbaka så det var nice. Spenderade mestadels av jobbdagen med pojkarna på Rodeo Beach, asfin beach. Å var ju en perfekt strand-dag. 
 
Nu på kvällen gick jag o Lina lite på löpbandet på gymmet då min hals inte är hundra ännu så kunde inte träna nåt jobbigare. Plockade sedan upp Malin för Frozen Yogurt, sjukt yummie! 
 
 
1 Oktober idag, weho bästa höstvädret någonsin!!! 
 
 
Rodeo Beach! 
 
 
Froyo med mina swedish girls! 

Kommentarer;

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus