2012-10-22 | 07:30:50

Pumpor everywhere

LCC möte idag. Åkte till en Pumpin Patch, gjorde absolut inget där förutom att bara prata lite, var en del nya ansikten så det var ju trevligt, även gamla återseenden blev det - trevligttrevligt! Ska bli galet kul att fira Halloween här alltså! Vissa hus här är sjukt utsmyckade, galet vad många som går all in! Igår åkte vi förbi en bil där en fot stack ut ur bakluckan hahaha, så himla scary. Crazy att de tillochmed Halloween pyntar bilarna! 
 
 
 
 
Efter Pumpkin Patchen åkte jag och brudarna till Tiburon och åt på en asgod restaurang, jag åt en supergod risotto! Vi satt på en uteservering med fantastisk utsikt över San Francisco, galet vacker stad!! Där måste vi äta middag nån kväll då ni är här mamma och pappa! 
 
 
 
 
 
Träffade Benji och David en sväng, tog med dem till gungan och sen åkte vi och åt froyo i Larkspur, mums! När de åkte tillbaka till SF så åkte vi brudar till Northgate för lite shopping! Blev dock inget för min del, ska boka lite resor i veckan istället förhoppningsvis, wiiiie ! Åkte sen hem till mig och chillade galet!! Min sötaste tjej ville hänga lite med oss ett tag och eftersom att hon är så söt och rolig så är det ju inga problem alls! Haha min söta Charlotte! 
 
 
 
 
 
 
Då har ännu en helg passerat.. Imorgon har barnen ingen skola och det ska tydligen regna imorgon, ye! Men tänkte köra lite bakning och Halloweenpyssel så det blir nog mys det! Länge sen jag hade en heldag med kidsen! 
 
 
 
 

Kommentarer;
Mamma

Gärna risotto på den restaurangen <3

2012-10-22 kl. 08:04:00

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus