2012-10-30 | 07:49:35

Nedrans oväder!

Var imorse hos svenska mamman (som har samma namn som mig hihihi) och lånade en kostym till Halloween. Jag ska vara vampyr eftersom Charlotte så himla gärna ville att jag skulle vara det, för hon ska vara det! Å vad gör man inte för lillskruttan? 
 
Åkte med grabbarna till Tiburon för lite lätt hike i det fina vädret. När vi kom till taekwandoon tvärvägrade Charlotte att gå, slutade med att jag fick ringa mamman och sen åkte vi hem istället för att gå på den. Blev gymmet i 3 timmar sen som vanligt på måndagskvällarna! 
 
Har under dagen försökt hålla mig så uppdaterad som möjligt om hur situationen i New York ser ut. Har varit alldeles nervös över allt som stått kring det!! Har konstaterat att Aftonbladet får det att låta mycket mer dramatiskt än New York Times, men det är riktigt oväder där nu alltså - helt galet! Min familj som skulle komma hit till San Francisco imorgon kommer som tidigast kunna ta sig hit på fredag! Så himla tråkigt, men det blir inte alltid som man tänkt sig det är bara att konstatera! 
 
 
Såhär ser mitt hus ut just nu! Vi har väldigt lite Halloween pynt om man jämför med många andra, men det gör absolut ingenting! Älskar att spökena tillochmed står och ler, haha så söta! 
 
 

Kommentarer;

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus