2012-10-31 | 07:19:40

3 månader i staterna!

Började dagen med en FET sovmorgon (hör inte till vanligheterna så det var väldans skönt), gick upp ur sängen i lagom tid så att jag hann äta frukost innan det var dax att hämta upp lillkillen! Efter jobbet åkte jag o Lina till Northgate och gick på bio, vi såg filmen Chasing Mavericks och den var riktigt bra faktiskt! Delade till det på en Large lemonade och är det Large så är det, hahah sizerna är sjukliga här i USA! Imorgon väntas Halloween, jag är typ lika taggad som ungarna! Haha men det ska bli väldigt roligt! Jag ska tydligen bara jobba 2 timmar imorgon oxå hihi. Sen blir det trick or treat med familjen, ska bli askul!!
 
 
 
Lina med vår lemonade som var sjukt god!!

2012-10-30 | 07:49:35

Nedrans oväder!

Var imorse hos svenska mamman (som har samma namn som mig hihihi) och lånade en kostym till Halloween. Jag ska vara vampyr eftersom Charlotte så himla gärna ville att jag skulle vara det, för hon ska vara det! Å vad gör man inte för lillskruttan? 
 
Åkte med grabbarna till Tiburon för lite lätt hike i det fina vädret. När vi kom till taekwandoon tvärvägrade Charlotte att gå, slutade med att jag fick ringa mamman och sen åkte vi hem istället för att gå på den. Blev gymmet i 3 timmar sen som vanligt på måndagskvällarna! 
 
Har under dagen försökt hålla mig så uppdaterad som möjligt om hur situationen i New York ser ut. Har varit alldeles nervös över allt som stått kring det!! Har konstaterat att Aftonbladet får det att låta mycket mer dramatiskt än New York Times, men det är riktigt oväder där nu alltså - helt galet! Min familj som skulle komma hit till San Francisco imorgon kommer som tidigast kunna ta sig hit på fredag! Så himla tråkigt, men det blir inte alltid som man tänkt sig det är bara att konstatera! 
 
 
Såhär ser mitt hus ut just nu! Vi har väldigt lite Halloween pynt om man jämför med många andra, men det gör absolut ingenting! Älskar att spökena tillochmed står och ler, haha så söta! 
 
 

2012-10-29 | 07:09:45

Huvudvärk!!

Söndaaaaag! Har spenderats vid overloooken vid Golden Gate Bridge med mina brudar. Alltid lika vackert där, sjukt! Sedan blev det Halloween Party hos Lina där det var en massa folk och oj vad utsmyckat deras hus är och deras källare hade de gjort till ett haunted house och oj vad läskigt det var! Bjöds även på en massa godsaker! Senare åkte jag och brudsen till Cheesecake där vi såg Giants matchen och de vann. Vilket innebär att de nu är World Champions i baseball, go Giants go!! De är så bra och gissa om alla San Francisco-bor går och lägger sig med ett stort leende på läpparna ikväll, haha. Överlycklig över att det snart är november och vi gick i shorts o linne i värmen idag, love it! 
 
Så himla dålig timing att mamma, pappa & Kasper är i New York nu när värsta orkanen väntas komma
dit typ nu! Ingen liten heller, utan över 300 000 människor har evakuerats därifrån.. Jesus alltså! Risken är typ asstor att planen inte går som de ska pga detta oväder! Så får se när de kommer fram hit till Cali! Håller alla tummar för att de kommer hit på tisdag som planerat, annars får vi ta det som det kommer helt enkelt! 
 
 
Superfina bilder från då vi hängde vid vår fina bro:
 
 
 
Bilder från "the haunted house" :
 
 

2012-10-28 | 06:15:19

Hur kan Pippi vara så stark när hon bara är 9 år?

Denna lördag så har Lina fixat Halloween naglar till mig, hihi thx bruden!! : 
 
 
 
 
 
Blev en sväng till Northgate (shoppingmall) med Lina och Malin. Blev lite inköp som alltid, bland annat löparbrallor som jag förmodligen kommer bo i framöver, himmelskt sköna, även ett par fina tights. Malin skulle sen åka o jobba så hon släppte av mig o Lina hemma hos Lina. Sjukt vad husen på hennes gata är Halloween utsmyckade, så himla roligt! Var tvungen att ta kort på ett väldigt dekorerat hus, haha galet! Haha notera att pumpan e större än Lina!!
 
 
 
 
Efter mycket om och men, hahaha, så åkte jag, Lina och Dennis till stranden i Sausalito och solade och bara chillade. Sjukt mysig och fin strand verkligen! Helt galet att det är 27 november idag och vi låg i bikini och solade på beachen för att det var så varmt! Kan inte säga det tillräckligt många gånger, Cali är fantastiskt! Beachen: 
 
 
 
 
Har nu jobbat kväll då mina vföräldrar skulle ut på Halloween party. De var riktigt fint utklädda när de cyklade iväg, haha. Barnen och jag har ätit middag, skulle se en film men så funkade den inte så då spelade vi lite på min iPad istället, läst Pippi Långstrump, nattat dem. Är faktiskt riktigt mysigt att jobba kväll. Malcolm kände sig ensam så stannade i hans rum tills han somnade, höll ju då såklart på att somna själv, haha. 

2012-10-27 | 10:20:12

Då var det fredag igen!

 
Idag bokade jag och Emma en busstur som vi ska göra då hon kommer hit till Västkusten om 2 (!!!!!!!) veckor! Vi kommer blandannat spendera en heldag på Universal Studios i L.A. Och då besöka Wisteria Lane (Desperate Housewives gatan, snacka om att jag är överlycklig nu alltså! Tänk att jag ska till den gatan, OMG galet vad jag älskar mitt liv! haha) och även se en massa andra coola saker där! Längtar så till att få träffa Emma igen, wehoo! 
 
Idag var det en nanny i New York som mördade två av tre barn. Så hemskt att sådant händer, man blir så arg och ledsen och särskilt när man själv jobbar med sånt! Hur kan någon göra så mot barnen?? Ofattbart. 
 
Denna fredag flöt jobbmässigt på bra som bara den! Fick sluta 2 timmar tidigare, så åt i princip glass med barnen, så mysmys! Åt pizza, kollade i en stor Halloween affär och bowlade sedan med mina bästa brudar! Väldigt lyckad fredag med andra ord, tack för det mina favorit brudar! 
 
 
Provade en MASSA Halloween kostymer, bara för att, här är bild på några: 
 
 
 
 
Så blev det ju då bowling! Bowlinghallen kändes så sjukt amerikansk! Haha, love it! 
 
 
 
Tänk att jag ska åka till denna gatan! Aaaah jag dööör! Hahaha Gud vad jag längtar!!
 
 
 
Nu är mina föräldrar och bror på flyget påväg mot New York, galet att dem snart är här hos mig i Cali! Är så glad att de reser så långt för att komma hit och träffa mig! Ska tydligen bli värsta orkanen i NY på måndag värsta på 26 år typ.. Snälla hörrni, försök hålla er borta från den så gott det går! Vill att ni ska komma helskinnade hit till San Francisco på tisdag! 
 

2012-10-26 | 08:39:34

The World is Mine

Imorse hann jag med att skypa med Matilda, boka biljetter till Alcatraz (så ska dit när familjen kommer hit nästa vecka!!!!) och färjade även Linas hår och hon blev superblond, hihi finisen! 
 
Efter jobbet skulle jag o Malin prova en ny restaurang, men vi ended up ja ni vet var... Sch, säg inte till nån, tre dar i rad där är faktiskt inte bra hahaha ! Efter middagen fick vi den briljanta idén att åka till Golden Gate och bara njuta. Vi åkte förbi Safeway och köpte lite tilltugg och åkte sen till bron. Det var stjärnklart, fullmåne, hela San Francisco var upplyst, hela Golden Gate var upplyst, behöver jag ens säga att det var helt MAGISKT?! Stötte på en kille med blått lasersvärd där uppe, älskar att det finns så konstiga människor här hahaha. Blev en toppen kväll med min fina knasboll med andra ord! Så fantastiskt att vara här!!
 
 
 
Ska försöka fixa bilderna vi tog o se om de blir fina, men ni får ett litet smakprov. Kan inte få det på bild dock. Jag tog mental pictures all the time, så galet vackert var det! 

2012-10-25 | 07:42:12

Fnissligan

Blev en Skype-morgon idag! Skypade med mamma, pappa & Kasper, kan inte fatta att ni är här på tisdag!!! Känns helt sjukt, haha, men ska bli jättekul såklart! Sponntan skypade sen även med Lovisa, sjukt att du snart åker till Australien och att det då kommer vara 17 timmars (!!!!) tidsskillnad mellan oss, haha galet! 
 
Kort jobbdag idag då, bara 2.5 h, hihih. Hade tre barn då Charlotte hade playdate, cykel playdate tillochmed. Så barnen cyklade runt hela playdaten medan jag mest chillade haha. Cyklade hem med alla barnen o sen slutade jag. 
 
Då gick jag till toppen av berget jag bor på, så sjukt fin utsikt (man ser San Francisco, stora delar av Bay Area och Oakland). Kollade sen lite tv. Blev upphämtad av Lina & Malin, åkte till CCF och mötte upp nykomlingarna Märtha och Madeleine, trevligttrevligt!! När jag kom hem frågade min vpappa på skoj om jag hade varit på Cheesecake, och när jag då svarade ja sa han "are you serious???" Hahaha, han är typ chockad över hur ofta man kan gå dit. Men vi var ju tvungna att visa det för Märtha och Madeleine ..Hahaha 
 
 

2012-10-24 | 08:32:24

Jönssonligan

Fixade playdate till Malcolm idag, så började jobba först två timmar senare. Asnajs, då fick jag spendera ännu längre tid med mina fina brudar! Blev mysfrulle hemma hos Malin, satt mestadels och grät för att jag skrattade så mycket, haha vi har så roligt ihop! Lina och jag drog sedan vidare till gymmet och brände lite fett.
 
Jobbdagen innebar mestadels lek med Malcolm, då Charlotte blev skjutsad till simningen nästan direkt efter skolan. 
 
Efter jobbet blev det svensklektion på Cheesecake Factory, spännande att han snart flyttar till Sverige! Sen kom bästa brudarna hem till mig och vi kollade på Jönssonligan. Var lite svårt att hålla sig för gapskratt ibland, då vi inte ville väcka barnen, haha. Roligt var det iaf och till det åt vi kanelbullar yummie! Det roliga är att vi är SÅ jönssonligan, så himla kul!!! Lina = Sickan, Jag = Vanheden, Malin = Harry. Så himla kul!!!
 
 
Bästaste Svenssonligan!!

2012-10-23 | 08:26:06

Kanelbullar!!!

Måndag, barnen lediga från skolan, väntades regn hela dagen (vilket det sen aldrig blev, bara på morgonen och kvällen). Blev en mysig hemmadag hela dagen! Madddie & Alex kom över och hängde hos oss typ hela dagen. Barnen lekte en massa, så bakade vi kanelbullar (herrejösses så gott vill jag lova!!) och riktigt kul var det att baka! Tittade även på den senaste Shrek filmen och jaa bara mös här hemma! Tränade passen på gymmet på kvällen och oj, känner redan nu vilken extrem träningsvärk jag kommer ha imorgon!!
 
Nu är det faktiskt höst på riktigt här! Regn väntas nu i veckan. Å just nu verkar det regna rätt mycket, låter som att man är i en husvagn för tillfället, haha. Nästa inköp får nog definitivt bli regnjacka och gummistövlar, haha. 
 
 
Barnen var faktiskt riktigt duktiga på att rulla bullarna! 
 
 
Efter gymmet åkte Lina och jag och köpte godis, hahah klockrent! 

2012-10-22 | 16:51:34

Polis

Glömde skriva igår, men vad är det seriöst med oss brudar och poliser?!?! Hahahaha! När vi hade varit vid gungan så var det jätevarmt! Lina gick in på ren tomt och bytte om till shorts bakom en buske. Då kommer en fett sur man  och typ skäller asmycket över detta. Några minuter senare kommer två (!!!!) polisbilar till oss, snacka om att mannen inte hade nåt att göra så han var tvungen att ringa dit polisen. De ville se allas id'n, prata med oss och förklara reglerna i Kalifornien, haha herregud asså!! 
ÄÅE

2012-10-22 | 07:30:50

Pumpor everywhere

LCC möte idag. Åkte till en Pumpin Patch, gjorde absolut inget där förutom att bara prata lite, var en del nya ansikten så det var ju trevligt, även gamla återseenden blev det - trevligttrevligt! Ska bli galet kul att fira Halloween här alltså! Vissa hus här är sjukt utsmyckade, galet vad många som går all in! Igår åkte vi förbi en bil där en fot stack ut ur bakluckan hahaha, så himla scary. Crazy att de tillochmed Halloween pyntar bilarna! 
 
 
 
 
Efter Pumpkin Patchen åkte jag och brudarna till Tiburon och åt på en asgod restaurang, jag åt en supergod risotto! Vi satt på en uteservering med fantastisk utsikt över San Francisco, galet vacker stad!! Där måste vi äta middag nån kväll då ni är här mamma och pappa! 
 
 
 
 
 
Träffade Benji och David en sväng, tog med dem till gungan och sen åkte vi och åt froyo i Larkspur, mums! När de åkte tillbaka till SF så åkte vi brudar till Northgate för lite shopping! Blev dock inget för min del, ska boka lite resor i veckan istället förhoppningsvis, wiiiie ! Åkte sen hem till mig och chillade galet!! Min sötaste tjej ville hänga lite med oss ett tag och eftersom att hon är så söt och rolig så är det ju inga problem alls! Haha min söta Charlotte! 
 
 
 
 
 
 
Då har ännu en helg passerat.. Imorgon har barnen ingen skola och det ska tydligen regna imorgon, ye! Men tänkte köra lite bakning och Halloweenpyssel så det blir nog mys det! Länge sen jag hade en heldag med kidsen! 
 
 
 
 

2012-10-21 | 07:21:00

Tummen upp från polisen

Glömde skriva i de tidigare inläggen, men igår när jag körde i bilen så glömde jag självklart att sätta på lysena. Efter bara en kortkort stund åkte en polisbil bredvid mig, och polisen gjorde lite rörelser åt mig, de som åkte med i bilen skrek åt mig att sätta på lysena. Heheh woops. Polisen gjorde tummen upp och jag gjorde tummen upp tillbaka sen åkte han vidare. Haha Asså jag orkar inteee, vad är det med oss brudar och poliser egentligen?!?! 
 
 
Jobbigt att jobba kväll asså.. Haha, asmysig brasa i vardagsrummet! 

2012-10-21 | 06:23:49

Chill lördag!

Denna lördagen har varit väldigt najs och chill! Åkte med Malin till Golden Gate Bridge där vi tänkte ta lite fina foton, gick ju sådär då det var sjuklig fog och man såg knappt bron, fanns den där? Fanns den inte där? Svårt att säga. Haha men den kända San Francisco dimman är lite cool oxå tycker jag faktiskt. Fast det är magiskt där då det inte är nån fog alls!! Så vi åkte till donken (åt en burgare med mushrooms, som var riktigt god faktiskt!) tog to go och åkte upp till gungan i Tiburon och åt lunch med den vackra utsikten. Det är galet hur blonda jag och Malin är tillsammans alltså, jag döör så himla roligt, så dagen bjöd på många skratt som vanligt! Malin var sedan tvungen att jobba några timmar så då passade jag på att springa trapporna - var ett tag sen så ja jag dog! Fick även besök av en bejbi bambi som kom ut i trappan, haha, love Marin alltså! Började sedan läsa en engelsk bok som verkar väldigt bra och kollade lite ensam mamma söker innan jag drog hem till Malin (sjukt najs att hon bor 5 minuters gångavstånd bort!!). Vi fixade lite bilder och chillade galet, köpte även lite snacks till kvällen eftersom vi båda jobbar kväll. Så ja, nu sitter jag här framför en supermysig brasa och har precis ätit middag och har det allmänt bra i mitt finfina hus! 
 
 
Det lilla man kunde se av min underbara bro
 
 
Fast man kan ju va gla' ändå! 
 
 
Älskar att glida runt med takluckan öppen och musik på högsta volym - the Californian way!
 
 
Älskar Cali!! 

2012-10-21 | 03:10:00

Pictures!

ENJOY!
 
 
 
 

2012-10-20 | 10:34:36

Så var det fredag igen!

Glad tjej för jag fixade min mobil imorse och fick en ny direkt på plats, awesome! Kostade mig dock skjortan att replacea den, men nu har jag en helt ny och fräsch iPhone 4S så det e nice!! Haha så Martine, jag har ingen spricka i skärmen längre, så du får nog gå själv till du vet var hahaha ! 
 
Blev en härlig fredag med barnen. Blev fredagsglass, handlade present till ett födelsedagskalas, lek i skateboardparken och lek här hemma. 
 
Jag o Malin åkte o hämtade pizza till middag och tog med hem till mig och åt, mys! Sedan åkte vi vidare och plockade upp Dennis, Matilda och Lina och åkte hem till Zack där vi kollade på en jättebra men jätteobehaglig film, Taken, och till det blev det självfallet glass. Yummie! 

2012-10-19 | 07:52:56

Beautiful Place!

På Apple affären var de imorse too busy för att hjälpa mig så fick boka in en tid till imorgon bitti istället. De kommer inte kunna laga den, utan jag måste replacea den, yihaa..
 
Åkte till gungan i Tiburon med bästa brudarna och tog en massa fina bilder som ni får se nån gång framöver. Sjukt vad fin utsikt det är där alltså, galet! Var så himla varmt och fint väder idag oxå, så det var alldeles alldeles underbart! Jobbet idag har gått bra, trots att jag inte haft nån telefon. Har dock känt mig väldigt handikappad utan den, men tror min vmamma tyckte det var jobbigast av dem alla att jag inte har nån telefon. Hon tycker det är asjobbigt att hon inte kan nå mig och att jag inte kan ringa henne om det skulle vara nåt.
 
Blev efterrätt på Cheesecake Factory med Lina och Malin plus 2 trevliga brasilianska brudar, mycket trevligt. Min vpappa tycker att jag är sjukt addicted till det där placet, and I guess he is right.. Hahaha! 
 
Imorgon bitti ska jag förklara för städerskan att hon inte behöver städa badrummen eftersom en rörmokare kommer hit typ samma tid, kruxet är att städerskan inte kan engelska. Hahaha, kör på nonono och pekningar o sånt rådde min vmamma, det ska vi nog fixa! Haha. 
 
 
Från då jag var vid gungan med tysken! Bilderna från idag kommer så fort jag fixat in dem i en data! 

2012-10-18 | 09:07:00

Mobilen pajjad!

Surfing imorse, weho. Skulle prova en ny strand, Bolinas! Dennis åkte dit lite tidigare och efter mycket om och men hittade även jag och Lina till stranden. Amerikanare är så sjukt trevliga, love it, efter bara en liten stund i vattnet var det en annan surfare som kom o pratade på som bara den med mig och Lina. Var superhärligt väder och inte så fasligt kallt i vattnet. Denna strand var dock väldigt konstig.. För att ta sig från stranden till parkeringen var man tvungen att gå i vattnet en liten bit. Jag åkte tidigare än de andra två eftersom jag började jobba tidigare. När jag var ungefär halvvägs kommer VÄRLDENS våg och sköljer över hela mig, oj vad rädd jag blev och OJ vad blött ochh sandigt ALLT blev... Mobilen blev vattenskadad och funkar inte alls, suck alltså! Så imorgon ska jag lämna in den på lagning..
 
 
Här var man tvungen att gå för att komma till och från stranden. Här kom en baouta våg precis när jag skulle gå över, hjälp! Snodde bilden från Lina för att kunna visa er! 
 
Har som vanligt lekt en massa med barnen idag! Åkte en snabbis hem till Lina's Nail Salon, haha, där Malin redan befann sig. Fick superfina naglar och en massa goda skratt! Oj vad jag gillar er mina tjejer! 
 
Tänkte länka några av mina au pair kompisars bloggar, då jag fick ett litet önskemål på det! Så nu har ni ännu mer att läsa, enjoy : 
 
Lina : www.linainus.blogspot.se 
Malin: www.iammalin.devote.se (lösen: USA)
Emma: www.bullens.blogg.se
Martine: www.mmartine.blogg.se
 

2012-10-17 | 06:33:34

Kiss the Sky

Tänkte börja med 2 bilder jag snodde från Malin från helgen: 
 
 
 
Så sjukt att varje bord hade en liten tv på restaurangen vi åt på. Only in America people! 
 
 
Taggade som få! 
 
 
Åt en supermysig frukost på Woodlands imorse med mina favoritbrudar! Igår så lovade jag o Dennis killarna att de skulle få välja helt vad vi skulle göra idag fram tills vi hämtade tjejerna (första o sista gången, haha). Orkar inte gå in på detaljer men de hittade på mindre roliga lekar om man säger så. Men resten av dagen hängde vi vid poolen och det är så sjukt härligt att kunna bada o chilla vid poolen en dag som denna som har varit väldigt varm! Älskar vädret här i Cali! <3 Har nu på kvällen haft svenska lektion med Coleman som om inte alltför länge flyttar till Sverige. Alltid lika kul och stolt över att han är så duktig! Måste väldigt snart införskaffa Halloween kostym! Det är jättesnart Halloween, så himla kul! Det är redan en massa hus som är jätteutsmyckade, så himla kul det ska bli! Ser så fram emot att gå trick or treat med min vfamilj! Denna kväll spenderas i min säng med Svenska Hollywod fruar och ensam Mamma Söker avsnitt, haha mys! 
 
 
Så extremt gott!!! Splittade denna med Malin och oj vad mättande det är!
 
 
Ju närmre desto bättre! Haha. Lina <3 
 
 
 

2012-10-16 | 08:17:03

Hike dag!

Chill jobbdag då min vpappa hux flux bestämde sig för att ta en dag off. Hikade med Malcs, Alex och Dennis efter pojkarnas skola. Var en superfin hike och den ligger verkligen jättenära så det är ju asbra! Var så galet hett idag!! Älskar att det är 26 grader och stekande sol och det är höst, weii! Pappan tog över Malcolm efter hiken. Så var jag ledig en kort stund för att sedam hämta upp Charlotte från art class och skjutsa henne till taekwandoo träningen, sen slutade jag! De två kvällspassen på gymmet gick bra! Salsa instruktören är dock B ordet, skönt att hon snart slutar haha.. 
 
Här får ni lite pics från vår fina hike: 
 
 
Ä
 
 
Inte helt fel miljö att jobba i må jag säga! Love Marin! 

2012-10-15 | 07:29:04

Galen helg!

Summerar denna helg med tre ord: crazy & sjukt rolig!!! 
 
Kollade in lilla oktoberfesten i parken här i Corte Madera i lördags med Malin. Var väldigt mysigt med mycket folk. Fanns dock inte så mycket att göra då det bara var öl överallt haha.
 
Åkte in till SF där partyyparty stod på schemat och oj vad party det blev! Hamnade på en sjukt rolig klubb precis vid Union Square så det var awesome! San Francisco in My <3 ! 
 
Denna söndag har vi gjort så lite som möjligt. Har chillat galet och ätit på Cheesecake Factory! 
 
 
 
Mysig oktoberfest i Corte Madera! 
Amerikansk folkdräkt eller vad är detta?!? 
 
 
Malin på Burger Bar innan krogen. Övertaggade brudar kan jag lova! Hahaha!!
 
 
 
Lysande palmträd på Union Square! 
 
 
Imorse när jag kollade mig i spegeln möttes jag av detta! Vad hände igår egentligen? Hahaha jag dör! 
 
 
Tog en promenad till en park på dagen, väldigt fin utsikt över fina San Francisco. Älskar denna stad alltså!!
 
 
 
 
 
Snart är det jul! Haha, på Macy's hade julförberedelserna börjat med buller och bång! Ska bli så coolt att fira amerikansk jul!! 
 

2012-10-13 | 21:59:07

Music

Har precis skypat med typ alla tjejerna som var hemma hos Lovisa och skulle sen ut till BK och festa marknadshelgen. Asroligt att se er alla, verkligen!! Dock var det assvårt att höra då alla pratade i mun på varann och Skype hackade, men det var kul ändå! Min vpappa gick omkring o skrattade för sig själv när jag gick runt o visade tjejerna mitt hus, haha han typ "pratade du med hela grannskapet där hemma eller??". 
 
Hoppas ni alla hade det trevligt på Strängnäs Marknaden idag!! Här hemma i Corte Madera så har musik spelats på högsta volym hela morgonen, och mina vföräldrar har sjungt omvartannat! De ska anordna en oktoberfest här hemma ikväll och humöret är på topp! 
 
Jag ska nu iväg och kika in den lilla oktoberfesten som hålls i en park väldigt nära oss, ska vara väldigt mysigt! Sen ikväll blir det utgång i SF för min del, denna lördag igen. Så kommer kanske dröja lite med nästa uppdatering då vi nog blir kvar inne i stan över natten. 
 
 
 
Bild snodd från Malin då vi kollade air showen förra söndagen! 

2012-10-13 | 19:16:05

Somewhere over the rainbow

Fredagen började med morgonpromenad med FinaLina, mysmys. Min jobbdag innebar i stort sett att äta glass med båda barnen och sen leka med lillgrabben. Har lärt Malcolm säga "tack för maten" och gosh ni ska bara veta hur söt han låter när han säger det!! Efter jobbet åkte jag med Malin och tankade, av nån anledning sattes larmet till vår bil på och vi hade ju ingen aning om hur man fick av det. Jag och Malin tillsammans innebär två extremt blonda tjejer! Haha, det är ganska crazy vad blonda vi är. Kommer vi överleva denna  kväll utan Lina? Tveksamt alltså.. Haha. Myste hemma hos Lina innan det bar av mot en fin restaurang där vi mötte upp en massa andra au pairer. En tjej från Österrike fyllde år, så var det lite tyskar och en fransman där oxå. Mycket trevligt! Det var en fondeu restaurang. Vi åt ostfondue, sallad, köttfondue och chokladfondue. Allting var väldans gott men efterrätten var helt gudomlig. Var dock den dyraste middagen jag nånsin ätit typ. Sved rejält då det är nåt fel med banken så att jag inte har fått min lön.. Brudsen och jag åkte efter middagen vidare till Fairfax till en bar där de inte kollade leg alls och mötte upp Dennis, Mikele o massa andra. Påvägen hem blev vi pulled over by a policeman, Malin hade glömt sätta på lysena i typ 5 sekunder. Polismannen var väldigt snäll. Efter ett tag kom en till polisbil och den polisen ställde sig precis utanför mitt fönster, snacka om att jag blev rädd! Där fick han nåt att skratta åt, haha. Slår vad om att den första polisen informerade om "jag har stoppat tre unga, blonda tjejer - kom hit!" Typ nåt sånt. När Malin fick tillbaka sitt körkort sa han nåt om att han hade skämtat. Jättekul skämt att skrämma livet ur oss, haha. Är så glad att jag satt bredvid och att inte jag körde. Nu kan Malin oxå checka av "stoppad av polis i Cali" hahaha! 
 
 
Middagsgänget! Som sagt, salig blandning av tyskar, svenskar, österikiska (?) och fransman. Så trevligt så!
 
 
 
 

2012-10-12 | 07:52:50

Starlight

Dagen började med en lång och rolig skypedate med Martin, tycker verkligen att du ska komma hit typ nunununuuu!! Gick sedan till Apoteket och tog en flu shot (Asså influensa vaccin) då min vmamma ville att hela familjen skulle vaccineras. Kändes lite wierd att gå till ett apotek o göra det, menmen. Kunde inte säga om han stack nålen i min arm eller i luften, kändes ingenting. Men nu kan jag garantera att han träffade armen...
 
Har mestadels skjutsat runt barnen på olika aktiviteter idag. Träffade Lina efter jobbet en sväng, alltid lika trevligt! 
 
Å vet ni vad? Det har regnat idag, större delen av dagen tillochmed. Vad är nu detta?? Cali, var det inte alltid sol vi sa?!? Frågade Charlotte varför det regnade och hon svarade att det var höst och att det regnar då.. Haha I guess att jag ska vara glad över att det iaf inte alls är så kallt som det är i Sverige! 
 
Giants vann en viktig match idag. Det är det enda ALLA har pratat om. Tydligen fick barnen se på tv i skolan på "efterfirandet" då de precis vunnit matchen och rektorn hade ropat resultatet i högtalarna på skolan. Hahaha C.R.A.Z.Y. 
 
 
 
Smutsig bilruta.. Haha. Bild från då tyskan var här och vi åkte in till stan. Tur att vi klarade oss över underbara Golden Gate tills hennes bil gick sönder, haha. 

2012-10-11 | 07:37:00

Första regnet?!

9 imorse skulle en rörmokare komma hit så jag lovade att hålla mig hemma och "passa" honom. 10 kom han insläntrandes och suckade över hur mycket det var han behövde fixa, haha han hann en av fyra grejer innan jag var tvungen och åka och han då fick avsluta sitt jobb...

 

Skulle åka med Malcolm till frissan direkt efter skolan, hamnade på fel mall. Frågade en massa människor var salongen låg och alla pekade åt olika håll men sa att det var gångavstånd dit. Den sista jag frågade sa att det låg i ett helt annat mall - yey var 5 min innan han hade sin klipptid. Panik eller vad? Blev rejs till det rätta mallet, sprang som galningar (Malcolm var riktigt duktig och sprang asfort han med, han fattade verkligen att vi hade bråttom). Var framme ca 5 min efter ett och det verkade kolugnt, var inte en kotte där så det verkade inte göra nåt att vi var lite sena, pheew! Charlotte skulle sen bli upphämtad vid huset av en annan tjejs nanny. Hon kom inte tiden som var bestämd så då blev det kaos igen med telefonsamtal o grejer. Men hon showed up 5 min innan simträningen (man bör åka 30 min innan för att komma dit i god tid) så tror tjejerna var väldigt sena.. Menmen absolut inte mitt fel, haha. Idag har jag även stått för middagen i huset eftersom jag jobbade lite längre idag. Det blev burritos - yummie! Berättade massa Bellman historier för barnen så nu har de börjat hitta på egna sådana.

 

Efter att jag slutat lämnade jag mina små gullungar och promenerade direkt hem till en familj o satt barnvakt åt deras två söta tjejer. Inte jobbigt då jag la dem nästan direkt och låg sen o halvsov framför Gossip Girl tills föräldrarna kom hem igen, haha. Fick skjuts hem av mamman då det regnade (!!!!!!!!) ute! Regn i California?!? Regnet brukar inte komma hit förrän i november, vad är nu detta liksom?! 

 

Min värdpappa är så sjukt rolig. Hör honom nerifrån, han är där själv, han kollar på Giants Game och skriker och klappar så att det låter som minst 5 pers där nere, haha äkta Giants fan vill jag lova !

 

 


2012-10-10 | 08:31:16

Mysdag!

Åkte hem till bästa bruden imorse (Lina) och kollade film och chillade allmänt. Filmen var ju då inte den bästa, så vi båda halvsov i soffan typ haha. En replik i filmen var "I have Brown hair!" You don't say? Liksom haha. Väldigt mys iallafall! 
 
Har gått väldans bra med barnen idag, hängde mestadels i lekparken. Skönt att de är lättroade ibland alltså, de stod och tvättade stenar aslänge och tyckte att det var superkul... Haha. 
 
Ikväll har jag haft myskväll med mina swedish girls, mysigt värre! Först kom Lina hem till mig och efter ett tag kom Malin med homedelivery av Cheesecake, awesome! Kikade serier i mitt mysiga rum, supernice! Dock kollade vi ju inte så mycket på teven utan blev ju mer prat och mycket skratt, vilket alltid är lika awesome! 
 
Morgondagen känns som en lång o händelserik jobbdag med massa saker som ska fixas och donas med. Men det ska förhoppningsvis gå bra det!!
 
 
Tisdagsmys med brudsen! 

2012-10-09 | 08:39:58

Columbus Day

Tog en väldigt lång och härlig sovmorgon imorse, vilket inte händer ofta så det var gudomligt skönt! Blev Tennessee Valley Hike till the Pacific Ocean så fort grabbarna slutat skolan. Kul att småkillarna gillar beachen, inte mig emot! Har på kvällen gått på både Performance och Latino Dance klasserna på gymet, känns alltid lika bra efteråt. Träffade inte mina vföräldrar på hela helgen, så när jag ko. Hem från gymet slog jag mig ner o tittade på tv med dem o catchade up om helgen, senaste och kommande tiden m.m. Gillar dem verkligen, de är så härliga! 
 
 
 
 
Hemma på min gata i Cali! 

2012-10-08 | 08:26:20

Helgtime igen!

Living Cali life som bara den och älskar det bara mer o mer (om det ens är möjligt?!?) 
 
Lördag åkte jag o Malin till Northgate som är ett sjukt bra mall i närheten av där vi bor. Inte jättestort, men superbra affärer. Blev en hel del shopping, inte bra då jag måste spara pengar till resor... Åkte sedan in till SF med Lina, Dennis o hans bror. Mötte upp Martine, Christian o en tysk på Cheesecake Factory där vi åt en mumsig middag. Jag, Lina och Martine åkte sedan vidare för partyparty. Parteeeeey in San Francisco blir det lätt fler gånger! Gud vad tråkigt det kommer bli att gå ut i Sverige sen när man har varit ute här haha. Inte för att skrämma upp er, men det var skottlossning i närheten precis när vi var påväg ut från krogen. Några av de jag var med hörde skotten, var typ några blocks away förmodligen. Sen såg vi hur många polisbilar som helst. Småscary må jag säga, men lite action får man väl räkna med. Sov iallafall kvar inne i stan och på söndagen mötte vi upp Malin, Dennis och alla de andra i gänget. Vi såg en air show som hölls inne i stan, det var typ uppvisning med flygplan. Var supermycket folk o kollade på detta. Var rätt coolt och lite småläskigt, haha. Var allmänt härligt att sitta i en park o kolla på föreställningen som hölls precis vid Golden Gate Bridge. 
 
 
Jättefint att sitta uppe på Cheesecake på kvällen, San Francisco in my <3
 
 
Första utgången i SF, supertaggade brudar!
 
 
 
Air Show inne i City! 
 
 
Missade sista färjan hem idag, då har vi erfarat det oxå! Ended up på Jack in the box i väntan på skjuts hem av en snäll vän. 

2012-10-06 | 09:36:35

Happy Friday!

Dagen började med en supermysig brunsch hemma hos Stefanie med Lina, Malin, Teresa och Maike, så vi var tre svenskar och tre tyskor, riktigt trevligt det! Vi åt megagoda bagels med cream cheese, nutella och jordgubbar på, grymt awesome! 
 
Har spenderat hela dagen med endast min sötaste lillkille. Enda gången jag sett Charlotte idag var då jag skulle hämta upp Malcolm från skolan och hon såg mig och kom springandes och gav mig en bamsekram, goaste tjejen hon är alltså!! Malcolm och jag chillade galet och åt glass, kollade runt i en leksaksaffär, han blev jätteskrämd av en stor spindel i en Halloween affär typ och så har vi som vanligt lekt en massa. Lärde honom säga tack för maten på svenska och jag dör vad söt han är när han säger det, gah! 
 
Denna fredagskväll bjöd på middag på kinesen, vi var ett gäng på 7 stycken så det var väldigt trevligt det! Sen så åkte vi vidare till Northgate där vi såg bio, mysmys! 
 
 
Mysig brunsch i förmiddags! Vet dock ej vad jag gör för min dock, men jaja
 
 
Glassdag idag, weii! 

2012-10-05 | 09:17:33

Smidit planer!

Spenderade hela förmiddagen på gymet idag, välbehövligt. Fick mitt Californian Driver's License today på posten, HAHA säger jag bara. Bilden... Asså USCH! Jag ser galet tjock ut på den, tillochmed min vmamma sa att det var konstigt eftersom jag såg så tjock ut på bilden men inte i verkligheten, hahaha. Haha nej usch, jag som hade hoppats på en fin bild så man kunde spara det som en fin souvenir men nja, haha. Om jag är ledsen nån gång ska jag ta upp det och det kommer definitivt få mig på bättre humör, haha så komiskt! 
 
Jobbet idag har gått superbra. Mina barn är så gudomligt söta ibland! Charlotte frågade idag varför jag nynnade så ofta, hahaha wops tagen på bar gärning. Å så sa hon att jag gjorde det ganska mycket när vi åkte hem från flygplatsen första gången vi träffades och att hon då hade trott att jag gjorde det för att jag var så nervös, haha wopsie. 
 
Skulle kolla in farmers market i San Rafael med Lina nu på kvällen, när vi kom dit visade det sig att det var sista gången förra veckan, haha. Så we ended up på ett typiskt amerikanskt fik (satt bara o väntade på att personalen skulle komma med rullskor som man sett på filmer, haha) dit kommer vi definitivt gå igen, asmysigt! Smed lite planer inför den kommande tiden och ja jag älskar mitt liv så mycket, haha. Ska inte avslöja alltför mycket förrän allt är bokat och klart, men kan säga som så att jag med stor sannolikhet kommer inviga år 2013 på Times Square i New York med Emma & Lina!!! 
 
 
Älskar mitt jobb! Satt o chillade i solen medan Malcolm lekte med sin kompis efter tennisträningen
 
 
Fiket jag o Lina spenderade 3 timmar i, haha vi är för bra alltså! 

2012-10-04 | 07:40:00

Chill dag!

Började dagen med surfing på Rodeo Beach med Lina och Dennis. (Så galet att sticka iväg o surfa innan jobbet, något man bara kan drömma om i Sverige. California <3) Var galet svårt att surfa där!! Vattnet var så sjukt starkt så jag kom inte ens ut till vågorna förrän jag hade "blåsts" tillbaka till stranden. Gav upp väldigt fort och det gjorde även Lina. Så vi tog en massa surfpics på stranden (ni får se dem när Lina har skickat dem till mig), solade och spådde varandra i sanden istället, hahaha. 
 
Denna jobbdan var seriöst löjligt enkel, hahaha! Malcolm hade en playdate HELA dagen, de lekte hemma i huset hela tiden, jag vill oxå vara barn igen och bara kunna leka hela dagarna och slippa tänka på något annat! Charlotte hade oxå en playdate med sig från skolan, så de lekte för sig i huset. Så killarna lekte i ett rum och tjejerna i ett annat. Vad gjorde jag då? Jaa det kan man undra. Typ tvättade lite, chillade galet, kollade till dem lite då och då och jaa så lite som möjligt helt enkelt. 
 
Är ju snart presidentval här oxå och det är en väldigt big deal här! De hade en stor debatt idag och min vfamilj blev småcrazy allihopa, haha så roligt!
 
Efter middagen åt jag, Lina och Malin efterrätt på Mag's. Sedan bar det av till gymmet för ett himlans roligt zumba pass! Oj vad jag har saknat zumba, riktigt skoj var det!!! 
 
 
Froyo!!!
 

2012-10-03 | 08:24:38

Hot day nummer 2

Startade dagen med supergod frukost på Woodlands med bästa Lina. Jag har varit mätt hela dagen sen den typ, jag skojar inte! Åt american pancaces, en bagel o nypressad apelsinjuice, mumma! 
 
Jobbet flöt på som bara den idag oxå. Har varit så galet varmt, ska ju absolut inte klaga men har nästan varit på gränsen till jobbigt varmt, haha. Promenerade o hämtade barnen från skolan idag och när vi gick hem var de så sjukt slitna o klagade över hur varma de var, såg så himla kul ut när de kämpade sig fram i värmen, men de var duktiga! 
 
Slutade ganska tidigt idag så hann bli Starbucks, Ben & Jerrys och Svenska Hollywoodfruar innan det var dax för gymet. Efter det blev det middag på Stefanos, riktigt trevlig det!! 
 
 
Frukost pics
 
 
 
Dinnertime med swedish gang, Lina, Malin & Dennis!

2012-10-02 | 07:44:35

Sjukt varm och härlig dag!

Sjukt varm dag!!! Det sägs ju att det är höst här nu, men idag har det varit sjukt varmt och det är SÅ härligt! Tillochmed efter att solen hade gått ner var det supervarmt, kändes som att man var i södra California.  Är tydligen nån värmebölja som kommer vara typ två dar, sen kommer temperaturen att sjunka lite igen, så det gäller att njuta som bara den nu! 
 
Blev strömavbrott i typ hela Corte Madera i förmiddags verkade det som. Jag hade garaget öppet här hemma o sen gick det inte att stänga då elen försvann. Haha, men fick hjälp av en snäll granne. När jag kom ner till trafikljuset så funkade inte dem, haha. Å på skolan var alla kindergarden klasser assega ut, för fröknarna visste inte vad klockan var eftersom de hade stannat, haha. Meddelade min vmamma om att det var strömavbrott o hon oroade sig för maten hemma. Så jag fick åka hem o skulle flytta maten, men då hade elektriciteten kommit tillbaka så det var nice. Spenderade mestadels av jobbdagen med pojkarna på Rodeo Beach, asfin beach. Å var ju en perfekt strand-dag. 
 
Nu på kvällen gick jag o Lina lite på löpbandet på gymmet då min hals inte är hundra ännu så kunde inte träna nåt jobbigare. Plockade sedan upp Malin för Frozen Yogurt, sjukt yummie! 
 
 
1 Oktober idag, weho bästa höstvädret någonsin!!! 
 
 
Rodeo Beach! 
 
 
Froyo med mina swedish girls! 

2012-10-01 | 08:50:24

2 månader i USA idag!!!!!

Detta firades med att åka in till City med Lina och Malin där vi fick nys om en gratiskonsert som skulle hållas i Golden Gate Park. Väl där mötte vi upp Martine o lite mer folk, mycket trevligt!! Konserten kan liknas med typ Rix fm festivalen, fast på denna var denna var det sjukt mycket mer publik! Kände inte igen så många som spelade, men var galet nice att bara chilla i parken, äta glass och bara umgås! Så ja, det var där vi hängde typ hela dagen, sjukt grymt sätt att spendera en söndag som denna på. Har varit galet varmt och skönt väder, vi blev så chockade att det var riktigt varmt även när solen hade gått ner, för det hör inte till vanligheterna! Hursomhelst, aschill o härlig söndag!! Hann även med lite shopping på Forever 21 innan färjan gick hem till Marin. Åkte o åt middag på Cheesecake och hade det sådär allmänt trevligt som man alltid har det där. Ja det var den söndagen det, så kan det se ut när man lever här borta i California, I love it! 
 
Men som rubriken lyder, det är sjukt crazy att jag idag varit här i 2 månader!!!! Det är sjukt hur fort tiden går! Bara 11 månader kvar, får typ ångest! Vill inte härifrån! 
 
 
 
Martine & jag firar vår 2 månaders dag här i the fabulous States! 
 
 
Crowded! Å detta är ju då bara ena sidan så att säga...
 
 
Scenen långt därborta. Vi låg o chillade lite längre bak, ashärligt! 
 
 
 
HAHAHA! Mina nya bodyguards!! Hahaha, Ser jag ut att vara typ 5 år i jämförelse med dessa grabbar?? Ja! Kände mig galet liten mellan dessa! Haha, detta är 2 amerikanska fotbollsspelare som vi träffade i parken som Lina kände litegrann! Sjukt stora grabbar, hahaha! 
 
 
 
Ferry building o lite andra business hus. San Francisco är soo beautiful! 
 
 
Såg fullmånen precis vid Bay Bridge, so pretty! Synd att det aldrig går att fånga helt på kort!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus