2012-10-28 | 06:15:19

Hur kan Pippi vara så stark när hon bara är 9 år?

Denna lördag så har Lina fixat Halloween naglar till mig, hihi thx bruden!! : 
 
 
 
 
 
Blev en sväng till Northgate (shoppingmall) med Lina och Malin. Blev lite inköp som alltid, bland annat löparbrallor som jag förmodligen kommer bo i framöver, himmelskt sköna, även ett par fina tights. Malin skulle sen åka o jobba så hon släppte av mig o Lina hemma hos Lina. Sjukt vad husen på hennes gata är Halloween utsmyckade, så himla roligt! Var tvungen att ta kort på ett väldigt dekorerat hus, haha galet! Haha notera att pumpan e större än Lina!!
 
 
 
 
Efter mycket om och men, hahaha, så åkte jag, Lina och Dennis till stranden i Sausalito och solade och bara chillade. Sjukt mysig och fin strand verkligen! Helt galet att det är 27 november idag och vi låg i bikini och solade på beachen för att det var så varmt! Kan inte säga det tillräckligt många gånger, Cali är fantastiskt! Beachen: 
 
 
 
 
Har nu jobbat kväll då mina vföräldrar skulle ut på Halloween party. De var riktigt fint utklädda när de cyklade iväg, haha. Barnen och jag har ätit middag, skulle se en film men så funkade den inte så då spelade vi lite på min iPad istället, läst Pippi Långstrump, nattat dem. Är faktiskt riktigt mysigt att jobba kväll. Malcolm kände sig ensam så stannade i hans rum tills han somnade, höll ju då såklart på att somna själv, haha. 

Kommentarer;

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus