2012-10-27 | 10:20:12

Då var det fredag igen!

 
Idag bokade jag och Emma en busstur som vi ska göra då hon kommer hit till Västkusten om 2 (!!!!!!!) veckor! Vi kommer blandannat spendera en heldag på Universal Studios i L.A. Och då besöka Wisteria Lane (Desperate Housewives gatan, snacka om att jag är överlycklig nu alltså! Tänk att jag ska till den gatan, OMG galet vad jag älskar mitt liv! haha) och även se en massa andra coola saker där! Längtar så till att få träffa Emma igen, wehoo! 
 
Idag var det en nanny i New York som mördade två av tre barn. Så hemskt att sådant händer, man blir så arg och ledsen och särskilt när man själv jobbar med sånt! Hur kan någon göra så mot barnen?? Ofattbart. 
 
Denna fredag flöt jobbmässigt på bra som bara den! Fick sluta 2 timmar tidigare, så åt i princip glass med barnen, så mysmys! Åt pizza, kollade i en stor Halloween affär och bowlade sedan med mina bästa brudar! Väldigt lyckad fredag med andra ord, tack för det mina favorit brudar! 
 
 
Provade en MASSA Halloween kostymer, bara för att, här är bild på några: 
 
 
 
 
Så blev det ju då bowling! Bowlinghallen kändes så sjukt amerikansk! Haha, love it! 
 
 
 
Tänk att jag ska åka till denna gatan! Aaaah jag dööör! Hahaha Gud vad jag längtar!!
 
 
 
Nu är mina föräldrar och bror på flyget påväg mot New York, galet att dem snart är här hos mig i Cali! Är så glad att de reser så långt för att komma hit och träffa mig! Ska tydligen bli värsta orkanen i NY på måndag värsta på 26 år typ.. Snälla hörrni, försök hålla er borta från den så gott det går! Vill att ni ska komma helskinnade hit till San Francisco på tisdag! 
 

Kommentarer;
Mona Markström

Satsa på Glee-dräkten! Cheerleader -it's you!!

2012-10-27 kl. 22:55:50
Mona Markström

Cheer...

2012-10-27 kl. 22:56:14

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus