2012-10-04 | 07:40:00

Chill dag!

Började dagen med surfing på Rodeo Beach med Lina och Dennis. (Så galet att sticka iväg o surfa innan jobbet, något man bara kan drömma om i Sverige. California <3) Var galet svårt att surfa där!! Vattnet var så sjukt starkt så jag kom inte ens ut till vågorna förrän jag hade "blåsts" tillbaka till stranden. Gav upp väldigt fort och det gjorde även Lina. Så vi tog en massa surfpics på stranden (ni får se dem när Lina har skickat dem till mig), solade och spådde varandra i sanden istället, hahaha. 
 
Denna jobbdan var seriöst löjligt enkel, hahaha! Malcolm hade en playdate HELA dagen, de lekte hemma i huset hela tiden, jag vill oxå vara barn igen och bara kunna leka hela dagarna och slippa tänka på något annat! Charlotte hade oxå en playdate med sig från skolan, så de lekte för sig i huset. Så killarna lekte i ett rum och tjejerna i ett annat. Vad gjorde jag då? Jaa det kan man undra. Typ tvättade lite, chillade galet, kollade till dem lite då och då och jaa så lite som möjligt helt enkelt. 
 
Är ju snart presidentval här oxå och det är en väldigt big deal här! De hade en stor debatt idag och min vfamilj blev småcrazy allihopa, haha så roligt!
 
Efter middagen åt jag, Lina och Malin efterrätt på Mag's. Sedan bar det av till gymmet för ett himlans roligt zumba pass! Oj vad jag har saknat zumba, riktigt skoj var det!!! 
 
 
Froyo!!!
 

Kommentarer;

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus