2012-10-19 | 07:52:56

Beautiful Place!

På Apple affären var de imorse too busy för att hjälpa mig så fick boka in en tid till imorgon bitti istället. De kommer inte kunna laga den, utan jag måste replacea den, yihaa..
 
Åkte till gungan i Tiburon med bästa brudarna och tog en massa fina bilder som ni får se nån gång framöver. Sjukt vad fin utsikt det är där alltså, galet! Var så himla varmt och fint väder idag oxå, så det var alldeles alldeles underbart! Jobbet idag har gått bra, trots att jag inte haft nån telefon. Har dock känt mig väldigt handikappad utan den, men tror min vmamma tyckte det var jobbigast av dem alla att jag inte har nån telefon. Hon tycker det är asjobbigt att hon inte kan nå mig och att jag inte kan ringa henne om det skulle vara nåt.
 
Blev efterrätt på Cheesecake Factory med Lina och Malin plus 2 trevliga brasilianska brudar, mycket trevligt. Min vpappa tycker att jag är sjukt addicted till det där placet, and I guess he is right.. Hahaha! 
 
Imorgon bitti ska jag förklara för städerskan att hon inte behöver städa badrummen eftersom en rörmokare kommer hit typ samma tid, kruxet är att städerskan inte kan engelska. Hahaha, kör på nonono och pekningar o sånt rådde min vmamma, det ska vi nog fixa! Haha. 
 
 
Från då jag var vid gungan med tysken! Bilderna från idag kommer så fort jag fixat in dem i en data! 

Kommentarer;

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus