2012-11-30 | 09:32:51

Storm!

Det är seriöst typ storm här nu! Blåser och SPÖregnar som bara den!! Var asläskigt på Hawaii Dance classen idag!  När vi var nästan klara så blev det strömavbrott som typ kom o gick hela tiden. Så började visarna i klockan i rummet snurra fort som bara den, asså sjukt fort. Så avbröt vi klassen och läraren sa att vi alla var tvungna att gå ut till bilarna i samlad trupp och se till så att alla kom iväg ordentligt. Nedrans oväder, California borna är inte alltför vana vid sånthär väder märker man haha. 

2012-11-29 | 08:41:54

Happy Egg

Haft en heldag med endast min söta lillkille. Vi har haft det väldigt mysigt! Läst en massa böcker på biblioteket och varit på simträning. Åkte efter jobbet till Northgate med Malin & Dennis där vi shoppade lite, åt middag, åt froyo & träffade även Märtha och Madde. 
 
 
Åt på ett supergott place! Inga bra bilder, I know, men är bilder iallafall.
 
 

2012-11-28 | 09:15:43

Tittar på Friends som vanligt!

Jobbade endast jättekort idag. Så köttade på gymet ett bra tag, väldigt nice! Blev CCF med bästaste Malin & Lina. Efter en stund joinade även Märtha & Madde, trevligt! 
 
Här kommer lite bilder på mig och barnen på Thanksgiving! Åh Gud vilka söta barn jag har, seriöst!!! 
 
 
 
 

2012-11-27 | 08:11:00

Vaxning

Idag har det inte hänt mycket mer utöver det vanliga (jobb och träning). Eller jo juste - Lina & jag vaxade oss under armarna, hahaha. Gick till en salong i San Anselmo och hon kunde hjälpa oss direkt och sa att vi visste hade tillräckligt med hår fastän vi inte trodde det. Herregud vad det kittlades då hon smörjde in armhålan innan hon började vaxa. Hahaha, sparkade tillochmed ner en fläkt då sa hon "snälla - gör inte om det!". 
 
 
 
Glada tjejjer, hahah

2012-11-26 | 08:59:13

En kult dag

Mysig luciaträning idag. Dock dök aldrig sångläraren upp, så nån annan kille spelade istället. Enligt honom lät alla låtar perfekt, hörde tillochmed tondöva jag att så inte var fallet. Blev sedan myslunch i Tiburon med Malin, Lina, Märtha, Johanna & Madde, trevligttrevligt! Jag & Lina åkte sedan till gymet och brände lite fett. Kvällen spenderades sedan hos Malin med Lina, popcorn o julfilm. Hela dagen har varit otroligt mysig helt enkelt! 
 
 
Svenskar i Marin
 
 
Myskväll med mina finaste

2012-11-25 | 07:48:27

Point Reyes

Blev en spontanutflykt till Point Reyes med 3 tyskar och en dansk - riktigt trevligt faktiskt. Visade sig att nationalparken var riktigt fin! Synd bara att det var så kallt och dimmigt där ute! Åkte allra längst ut till en superfin fyr. Pappa, du hade fullkomligen älskat stället! Liknade Skottland som bara den påvägen dit och sen så var fyren superfin och belägen längst ut på en jättefin klippa. När vi åkte dit var vi tvungna att stanna för kor som precis gick över vägen - snacka om att vi var på the countryside! Träffade då 4 svenskar som åkte i bilen bakom oss, lite random sådär eftersom vi var mitt ute i ingenstans typ. Haha men alltid kul när man stöter på svenskar såhär långt ifrån Sverige. Som vanligt går det inte att fånga hur vackert det är på bild, ni får helt enkelt komma hit o se med egna ögon! 
 
Jobbar nu kväll! Mina gullegrisar sover så sött och jag ligger o kikar på nån julfilm som visas på teven. 
 
 

2012-11-24 | 06:46:12

Black Friday

Hela dagen har spenderats inne i SF med Martine och Christian! Den galna Black Friday rean stod på schemat! Blev dock inte mycket shopping, köpte ingenting faktiskt haha. Blev lunch på ja ni vet var för att catcha up eftersom vi inte setts på väldigt länge! Sen bar vi oss iväg till köpcentrena! Var väldigt packat med folk på stan!! Långa köer överallt och poliser stod vid nästan alla övergångsställen för att korrigera trafiken och fotgängarna. Var inte så mycket rea som väntat, men ändå en intressant upplevelse må jag säga! 
 
Ligger nu och kollar på klassiska Pretty Woman med mina svenska ostbågar och Marabou mjölkchoklad och har det allmänt bra! 
 
Inga bilder idag, hemskt ledsen hörrni! Hoppas ni överlever.

2012-11-23 | 08:44:32

HAPPY THANKSGIVING!!!

Eftersom vi inte har något motsvarande Thanksgiving i Sverige så visste jag inte helt vad jag hade att förvänta mig men det visade sig ju vara världens mysigaste dag! Dagens höjdpunkt var den berömda middagen, hur mycket mat som helst! Kalkon, fyllning, potatismos, cranberry sauce, sötpotatis, Pumpkin pie m.m. Annars har dagen bara handlat om att umgås och titta på amerikansk fotboll. När de fick reda på att jag inte förstår mig på amerikansk fotboll kämpade vissa för att lära mig reglerna - tror faktiskt att jag fattar det mesta nu! Missade tydligen nån parad som alltid går på teven denna dag eftersom jag tog en lång sovmorgon. Efter att barnen lagt sig spelade vi lite spel och hade det trevligt! Ja, men Thanksgiving handlar alltså om mat, fotboll och umgås. Så glad över att få ha upplevt en riktig amerikansk holiday på äkta amerikanskt vis! Jag har haft en supermysig thanksgiving med min värdfamilj! 
 
 

2012-11-22 | 07:16:49

Dyr dag!

Har idag endast jobbat nu på kvällen. Var ledig hela dagen. Gjort så lite som möjligt men har ändå lyckats spendera en massa pengar, för mycket pengar! Bokade flyg från NY. Så nu är allt klappat och klart. Kommer fira nyår i New York och dela Times Square med några miljoner människor - kommer bli sjukt coolt! Kommer även hinna med att se Washington DC, hälsa på Obama och Vita Huset en liten sväng sådär. 
 
Idag beställde jag även glasögon. Ja, ni läste rätt. Min syn har bara blivit sämre och sämre och jag märker verkligen av det. Ser inte alls vad det står på långt håll. Dock sa optikern att hon gärna hade haft min syn istället för sin egna å att min inte var så dålig, men tillräckligt dålig för att det ska bli jobbigt utan glajjor, jotack det har jag märkt! Kommer inte behöva använda glasögonen hela tiden, men typ när jag kör bil och när jag själv känner att jag behöver. Hittade ett par som kändes bra iaf, så blir nog bra! 
 
Taggar förövrigt inför morgondagen och den stora högtiden Thanksgiving! Ska bli askul att fira äkta Thanksgiving!!  Kommer släktingar hit och sen så ska vi äta som bara den, spela spel och se Amerikansk fotboll. 
 
 
 

2012-11-21 | 08:49:19

Enjoy!

 
Såhär kan en semestervecka med Emma i Cali se ut! 
 
 
 
 
 

2012-11-21 | 08:32:02

Vinter och sjuk!

Vinter här i Cali! SPÖregnar som bara den!!! Har även dragit på mig värsta förkylningen, asjobbigt! Åt middag på en supermysig restaurang i Town Center med Lina, Malin & Lea. Fick sitta med handen framför munnen typ hela tiden för var tvungen att tugga med öppen mun för kan inte andas genom näsan, trevligt liksom haha. 
 
Har även idag fått hjälp av en personlig tränare på gymet. Mätte kroppsfett, vikt o grejjer o så gick han igenom massa övningar. Han sa att jag var i riktigt bra form och att jag var mer vältränad än de flesta andra som var där just då, kul o höra! Vet exakt hur många kilon jag gått upp sen jag kom hit nu oxå, haha. Inte så farligt ändå faktiskt som tur är! 

2012-11-20 | 07:20:09

Ingen dans på rosor här inte!

Frukost hos Malin med massa skypedater och skitsnack, hon är bäst! Sen blev det jobb. Kommer så himla snabbt tillbaka in i vardagen såhär efter en veckas semester. Lina kom sedan hem till mig och vi snackade lite skit innan vi drog vidare till gymmet. Höll på o svimma på passet (Inte att rekommendera att äta onyttigt i en vecka och sen gå på dödspasset utan att äta innan vill jag lova). Klarade 45 min av passet sen hamnade jag i omklädningsrummet... Alla tog hand om mig så bra så. Är nu hos Malin och ska kolla film och ha det mys. 
 
Måste bara säga att det är inte alltid en dans på rosor att bo och jobba på samma ställe. Jag är så himla glad över att jag har så fina vänner!!!
 
 

2012-11-19 | 07:36:37

Så som en söndag alltid bör vara

Väldigt nice söndag har jag haft med min skåning. Hittade ett superbra frkost/lunch/brunchställe i San Rafael, åkte sedan till lite outlets för lite shopping. 
 
 

2012-11-18 | 18:02:57

Miss U Emma!

Regnade typ hela lördagen så jag och Emma sov aslänge sen stannade vi inne på mitt rum och såg film och lite sådant hela dagen, mys! Malin kom över lite senare på kvällen och vi åt pizza och åkte sedan in till Marina där vi hängde ett tag, kul. Åkte sedan till flygplatsen för att vinka av Emma. Shit vad jag avskyr hejdå'n! Usch, saknar dig redan en massa min soulmate, känns så tomt nu! Önskar så att vi bodde närmare varann! Men vi ses snart igen, om typ 1.5 månad som tur är! Men det känns rätt lång tid kvar dock, men hoppas det går fort!

Denna semestervecka har varit sjukt underbar! Det allra bästa har självklart varit att träffa Emma igen och ha semester denna vecka tillsammans! Har varit SÅ himla skönt med semester och bara kunnat vara liksom!

Lovar att lägga in en bildbomb från veckan med mina och bilder som Emma ska skicka sen!


2012-11-17 | 10:36:00

Back in San Francisco

Bussresan tog även idag 12 timmar, wehoo. Fast jag sov mestadels av tiden, hehe. Gjorde ett snabbstopp i ett regnigt Santa Barbara, stannade även i Danmark och köpte danskt godis (var en stad som såg ut som Danmark), blev sedan ett stopp i Santa Maria innan vi åkte tillbaka till the Bay Area. Möttes av ett regnigt San Francisco. Måste köpa regntåliga skor och paraply snarast, är ju såhär det kommer vara nu i vinter! Vi sprang som dårar för att hinna med färjan, missade den såklart precis så fick vänta i 50 min, menmen. Snällaste Malin hämtade upp oss vid färjan och vi åkte och åt middag på ja ni vet vart. Blev sedan bio, såg Twilight, haha asså herregud. Amerikanarna var galna, skrek, grät och klappade händerna som bara den.
 
 
Såhär såg det ut i Cali's Danmark: 
 
 
 

2012-11-16 | 07:49:00

Universal Studios

Supercoolt ställe!!!! Galet besvikna vi blev då Desperate Housewives gatan var stängd just idag eftersom de renoverade något. BUMMER! Det var ju det som skulle bli höjdpunkten! Fick iaf se början av gatan typ. Antar att jag måste dit igen för att få se Wisteria Lane, haha. Förövrigt så var allt galet cool
 
I övrigt var allting verkligen ashäftigt! Åkte en galet cool Transformers Ride, Mummy Ride, The Simpsons Ride, såg Terminator, Shrek 4 D, gick ett spooky spökhus, åkte Studio Tour (den där man skulle ha sett DH gatan, men såg allt förutom den) såg bl.a. där de spelat in scener från Ghost Whisperer, Pirates of the Caribean m.m. King Kong 3D, "studio New York" och en MASSA mer! Var sjukt häftigt! 
 
När vi stod vid Universal Studios skylten ville en kines ta bild med mig och Emma framför den. Kändisar som vi är, haha. 
 
Har idag försökt hålla oss borta från våra kinesiska resebuddys så mycket som möjligt. När vi kom till Universal så gick de alla på led efter guiden, medan vi sprang åt motsatt håll. Stannade och åt middag i Little India idag igen. Medan kineserna gick till kinarestaurangen flydde vi till froyo placet vi hittade sist. Sjukt god froyo där och billigt var det oxå! 
 
Sista natten på hotellet, kommer sakna dessa gudomligt sköna sängar! Mer bilder kommer sen när jag är hemma och har ett snabbare internet! 
 
 

2012-11-15 | 05:18:00

Los Angeles!

Då vårt hotell ligger utanför LA (bor asnära Disneyland) så tog det oss ca 1,5 h att ta oss in till Downtown LA. Mycket skumma människor där vill jag lova!! Väl där lyckades vi efter mycket om och men och med hjälp av Emmas smarthet hitta en buss som tog oss till Hollywood. Mötte upp Emma på Hollywood Boulevard och bar oss sedan av upp till Hollywood skylten för fina foton. Lunchade på the Grove, riktigt mysigt place. Emma var sedan tvungen att åka iväg och jobba, så jag och Emma (vet, förvirrande med 2 Emmor, haha) fortsatte kila runt i the Grove, väldigt cozy. Splittade en Cheesecake, Malin & Lina - lovar att det var precis lika gott med CCF här nere som hemma i SF! Blev sedan en lång bussresa tillbaka till hotellet. Åkte igenom Beverly Hills, sjuka villor alltså! Ogillar starkt LA's trafik!!! På toppen av det så blev det en trafikolycka så blev låååånga köer pågrund av det! Ska nog om ett tag äta middag och tagga inför en heldag på Universal Studios imorgon!!! Btw. Älskar att vi kunnat gå i shorts och linne idag, härligt väder, ja!


2012-11-14 | 07:48:35

Walk of Fame

Låååång bussresa idag, men har gått bra ändå - har sovit och ätit omvartannat så, mmmm Reeses & ost! I bussen har det varit jag, Emma och typ 30 kineser. Guiden har snackat kinesiska hela tiden oxå och översatt till engelska ibland. Lunchade på ett ställe i Silicon Valley där det var kinatecken på alla affärer så trodde vi hade hamnat i Peking istället. Middag stannade bussen i Little India.. Åt asäcklig indisk mat, hittade sedan ett froyo place så det räddade kvällen. Herregud, inte kunde vi ana att vi skulle åka på en resa med enbart kineser, haha. Tur vi har varandra iaf! Bra att vi valde att ta en "fri dag" imorgon, så då slipper vi alla kineser imorgon iallafall, hehe. Bussen stannade vid Walk of Fame i Hollywood när vi väl kom fram till Los Angeles. Coolt att ha varit där måste jag säga!! Fanns en hel del "lediga" stjärnor i marken, så tänkte satsa på att få en stjärna där! Var en massa turister och ganska smutsigt, så var inte så glamouröst som man tänkt sig menmen.  Vi såg en filminspelning där oxå, riktigt coolt faktiskt. Nu sisådär 12 timmar efter att bussen gick från San Francisco har vi slagit oss till ro på hotellrummet och laddar inför morgondagen då vi ska upptäcka L.A på egen hand. Ska bli askul! Ska även träffa en annan Emma från Training School, så hon ska få visa oss runt här! 
 
Härligt att vara här i L.A och värmen!! 
 
 
Som den Desperate Housewives nörd jag är blev jag superglad då jag såg Felicity Huffman's stjärna! 

2012-11-13 | 06:02:07

Semesteeeeeer!!

Idag tog jag och Emmsingen färjan in till SF där vi direkt hoppade på en buss och tog oss till Painted Ladies, de kända "San Francisco husen". Gick sedan i områden som var riktigt mysiga. Äkta San Francisco känsla med mysiga hus och rejäla backar! Åt froyo i ett väldigt mysigt kvarter! Hann även med lite mer turistgrejjer så som Lombard Street och Fisherman's Wharf. Åkte sedan tillbaka till Marin och köpte med oss Cheesecake och åkte sedan till Sausalito och åt Cheesecake med finaste utsikten över SF! Härligt med semester!

Imorgon bär det av till L.A. !!!! Wiiiie!


2012-11-12 | 03:05:01

Emma är här!!!

Nu är Emma äntligen här i Cali!!!! Som jag har längtat! Blev ett väldigt kärt återseende när jag hämtade henne vid bussen, som jag saknat dig bruden! Sedan dess har vi hunnit med utsiktsplatsen vid Golden Gate Bridge, gungan i Tiburon, Cheesecake Factory, picknick i parken och utgång i San Francisco! Har haft det allmänt bäst med andra ord!

Såååå lycklig över att du är här nu, Emma!!!


2012-11-10 | 10:13:50

It's So Fluffy, I'm Gonna Die!

Upp med tuppen och göra iordning barnen och skjutsa dem till skolan. Hektiskt då Malcolm saknade sin mamma väldigt mycket.. Men de kom till skolan i tid och hade med sig allt så det gick ju bra ändå! Hade sen en lång skypedate med Annica och catchade up om senaste tiden, behövdes verkligen! Bokade sedan Washington DC och New York!!! Så det blir riktigt roligt att åka dit och fira nyår. Balldrop på Times' Square på nyår är ju verkligen något man bara sett på film tidigare!! Blev sen en väldigt mysig dag med mina fina ungar! Charlotte hade simning, vi åt froyo, hade movie night med pizza och popcorn, riktigt mysigt!! Åkte senare ett helt gäng till Northgate och såg nya Bond filmen! Den var bra, lite väl lång bara höll på o somna oräkneligt många gånger! 
 
Imorgon kommer Emma hit, gaaaaaalet!!!!!! Gud vad det ska bli kul, saknar henne så mycket! Å så har vi ju första semesterveckan nästa vecka, astaggad på livet alltså! 
 
 
Åkte bakom denna bil idag och blev så full i skratt. Borde ha en sån på min bil, iaf när jag, Malin o Lina åker partybilen, eller vad säger ni brudar? Haha

2012-11-09 | 09:26:49

Åh vilken härlig dag!

Denna torsdag har bestått av jobb, luciaträning och mys med Malin! Veronica är bortrest tills på lördag så jag är nu mamman här hemma typ. Men både middag o läxläsning har gått som smort! Måste även upp med tuppen imorgon och göra barnen redo för skolan och se till så att de har med sig läxor, lunchlådor, jackor o allt sånt där! Var på första luciaträningen idag oxå, vi kommer träffas en gång i veckan fram tills Lucia och det kommer bli supermysigt! Tydligen så brukar det vara asmycket folk som kommer till en liten kyrka för att kolla på luciatåget och efteråt bjuds det på lussebullar, glögg m.m. Åh, kommer bli SÅ mysigt är jag säker på! 
 
 
Myskväll hos Malin! Alltid lika kul!

2012-11-08 | 08:38:35

Har dåligt samvete Harry :(

Satt i förmiddags barnvakt åt en suuuuupersöt 2 årig tjej. Jobbade sedan i 3 timmar haha. Gjorde lite ärenden och sen kom familjens förra Au Pair och hennes pojkvän över på middag. Barnen visste inte om att hon skulle komma, så det blev en rejäl överraskning! Kulkul! 
 
 
 

2012-11-07 | 08:10:41

Election Night In America

Blev Muir Woods (nationalpark med en massa redwoods träd, riktigt coolt faktiskt! Kul att vi har redwoods träd här hemma på baksidan oxå!), fika i Mill Valley och sedan mys och lunch i Town Center med familjen innan jag och Kasper åkte hem och jag började jobba. Malcolm åkte sedan med och vi åkte och lämnade av familjen vid bussen,  kändes sedan väldigt tomt i bilen när vi åkte vidare. Har varit så kul att ha dem här, synd att det blev en så kort stund bara! Jag o Malcolm åt sedan froyo och sen spenderade vi några timmar i en lekpark. På kvällen kom 5 kompisar hem till mig, två "nya" en tjej från Österrike och en från Tyskland och sen så mina svenska favoriter oxå såklart!
 
Idag har det ju varit presidentval här i staterna oxå! Riktigt kul att vara med om det måste jag säga! Kikade en del på valet med min vfamilj, som oxå förklarade en massa så det var asbra det! Det var faktiskt riktigt spännande då det var superjämnt där ett tag! I detta hushåll höll vi alla hårt som bara den på Obama så det var toppen att han vann! 
 
 
 

2012-11-06 | 08:39:08

Sista heldagen

Blev en morgonpromenad i underbara Sausalito! Sedan skjutsade jag mamma o pappa till färjan och de spenderade några timmar inne i San Francisco. Kasper hängde med mig och barnen hela dagen. Barnen gillade honom så vi hade det roligt! Gick ut och åt middag på CPK (California Pizza Kitchen) och blev lite froyo och sen en sväng hem för att umgås lite med mina vföräldrar. Konstigt att familjen åker hem imorgon! Tycker synd om dem som ska åka från sol och 30 grader hem till kalla Sverige... Men vi ska tydligen få lite kallare på onsdag här oxå, tyvärr. 
 
 

2012-11-05 | 07:42:31

Kvalitetstid med broder

Mina föräldrar spenderade nästan hela dagen i the Wine Countries, blev ej Napa, men i närheten. Hon som körde dem tyckte att Napa bara var för turister, haha. Så jag o brorsan har haft lite kvalitetstid idag. Mysig frukost på Woodlands, hängde vid päronens hotellpool länge, åt Frozen Yogurt med min vpappa, träffade Lina o Malin en snabbis, såg trapporna i Larkspur, såg kalkoner på ett tak m.m. På kvällen skulle vi gå ut och äta med familjen och vfamiljen! Malcolm mådde dock dåligt och ville då inte följa med (hoppas han mår bättre imorgon!). Så blev bara Charlotte och Joe som hängde med på middagen. Var supertrevligt, Charlotte var så överexalterad och är så himla söt och rolig! Tycker synd om familjen som måste tillbaka till kalla Sverige på tisdag nu när de fått känna på Cali värmen. Vi har haft superfint väder, 28 grader idag, och väntas ännu varmare imorgon och på tisdag, hihihi! 
 
 
 

2012-11-04 | 07:30:59

Familjedag!

Heldag med familjen! Har hunnit med en hel del idag, känns som att det blir väldigt intensivt nu när de bara stannar här så kort stund! Jag körde in till stan och det har varit så galet fint väder idag och ingen dimma alls, så var magiskt att köra över Golden Gate, så glad att de fick se bron utan dimma! Efter att vi hämtat biljetterna till Alcatraz så kikade vi lite på Pier 39 och Fisherman's Wharf för att vi var precis där i närheten! Kommer aldrig fatta varför alla turister vill dit, hahaha, jag menar finns så sjukt mycket andra finare och roligare platser att se här i San Francisco! Alcatraz var riktigt coolt verkligen, ännu coolare än väntat! Alla gick med hörlurar och blev på så vis guidade runt i fängelset, riktigt coolt och lite småläskigt hahah. Tog sedan bilen och KÖRDE ner för Lombard Street, världens krokigaste gata, check på den!! Körde sedan runt inne i stan ett tag och åkte bland annat igenom China Town och Little Italy och åkte upp och ner för sjukt många backar, älskar denna stad alltså! Fast lite jobbigt då man kör i en nästintill 90 graders uppförsbacke och det är en stoppskylt på toppen haha.. Men det gick ju bra det oxå (tacka för automatbil haha). Mina föräldrar kände sig sen klara med innerstan då de spenderat många dar i  ett kaotiskt New York så vi drog oss tillbaka till Marin och stannade till vid utsiktsplatsen vid Golden Gate så de fick ta lite bilder. Åt lunch på Taco Bell haha gött! Sen körde vi upp till Mt. Tam så de fick se världens finaste utsikt! Blev sedan Stinson Beach, ett snabbt stopp vid Overlooken, snabbt besök på en outlet och sedan mysig middag på kinarestaurangen. Intensiv men otroligt bra dag! Så roligt att de är här och att jag får visa dem runt här i mina kvarter! Sitter nu här och mumsar i mig lite svenskt plockgodis, som jag har längtat - yummie!
 
 
Bilder från Alcatraz: 
 
 
 
 
Driving down Lombard Street! 
 
 
 
The family at Stinson Beach:
 
 
 
 
När vi åkte highway 1 hem så blev det solnedgång, och gosh så fint det är!!
 
 

2012-11-03 | 07:14:34

Familjen här!

Idag kom äntligen min efterlängtade familj fram hit till SF, bättre sent än aldrig! Efter jobbet åkte jag och hämtade upp dem vid bussen! Å oj vad konstigt det kändes haha men superkul såklart! Ikväll har vi hunnit med att äta middag i Tiburon (på en restaurang med utsikt över San Francisco Skyline), strosat runt vid hamnen i Sausalito, efterrätt på Cheesecake Factory och så har de även sett vårat hus och träffat min vfamilj. Superkul! Imorgon blir det en heldag inne i City och det ska bli superkul att visa dem runt stan! 

2012-11-02 | 08:23:31

Aloha!

Lagade swedish pancaces till lunch, och herrejises så gott det var!!! Hur länge sen som helst sen jag åt det! Malcolm älskar det, så det är ju toppen! Får laga pannkakor oftare helt enkelt! Åt asmånga så har varit proppmätt hela dagen typ! Idag började min Hawaiian Dance course som jag ska gå på varje torsdag kväll i några veckor framöver! Man måste ju studera ett visst antal credits under året, kände att Hawaii dans var lite sådär lagom svårt hahah. Var riktigt roligt, gick lite för långsamt bara hahaha! Men ja det var kul, fattades bara kjolar och kokosnötter, haha! Vi är 9 i klassen, jag, Lina och resten pensionerade damer haha. Efter att vi tagit denna kurs måste vi ju bara åka till Hawaii och dansa, lätt asså!! ALOHA ! 
 
 
 
Hittade en soffa i solen som jag halvsov i medan Malcolm hade sin tennislektion, grymt jobb man har!

2012-11-01 | 07:11:14

Happy Halloween!

Trick or treat idag, the american way! Loved it! Var asmysigt att fixa iordning sig med barnen innan. Charlotte ville hjälpa mig med min sminkning och jag hjälpte henne, vi var båda vampyrer. Malcolm var så söt i sin angry birds dräkt! Sen åkte vi hela familjen hem till några familjekompisar där det var fullt hus! Haha vi var nog sammanlagt 50 pers o bara en massa ungar och föräldrar. Vi åt middag och sedan bar vi oss alla ut på trick or treat! Alla barnen sprang runt från hus till hus och vi vuxna gick på vägen och höll ett öga på dem och om det kom bilar. Såg rätt kul ut då vi var så många som gick tillsammans, men det var jättekul! Husen är så sjukt Halloween dekorerade här, SÅ många som går all in! Superkul! Förutom att det spöregnade hela tiden haha men vad ska man göra åt det.. Då har man varit med och firat riktig amerikansk Halloween oxå då, härligt! 
 
Efter att vi kom tillbaka hem så åkte jag och träffade mina bästa Cali homies Malin, Lina & Dennis. Vi skulle kolla in Shady Lane i San Anselmo som vi hade hört skulle vara helt crazy idag, men det var den inte så blev riktig bummer där alltså. Åkte då istället till Ihop, pannkaksställe i San Rafael! 
 
Ledsen men tog inte så mycket bilder idag dock, min vmamma tog dock en bild på mig och barnen så ska be henne skicka den till mig så får ni se den sen! 
 
 
På denna bild har dock mycket av min sminkning försvunnit.. 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus