2012-11-01 | 07:11:14

Happy Halloween!

Trick or treat idag, the american way! Loved it! Var asmysigt att fixa iordning sig med barnen innan. Charlotte ville hjälpa mig med min sminkning och jag hjälpte henne, vi var båda vampyrer. Malcolm var så söt i sin angry birds dräkt! Sen åkte vi hela familjen hem till några familjekompisar där det var fullt hus! Haha vi var nog sammanlagt 50 pers o bara en massa ungar och föräldrar. Vi åt middag och sedan bar vi oss alla ut på trick or treat! Alla barnen sprang runt från hus till hus och vi vuxna gick på vägen och höll ett öga på dem och om det kom bilar. Såg rätt kul ut då vi var så många som gick tillsammans, men det var jättekul! Husen är så sjukt Halloween dekorerade här, SÅ många som går all in! Superkul! Förutom att det spöregnade hela tiden haha men vad ska man göra åt det.. Då har man varit med och firat riktig amerikansk Halloween oxå då, härligt! 
 
Efter att vi kom tillbaka hem så åkte jag och träffade mina bästa Cali homies Malin, Lina & Dennis. Vi skulle kolla in Shady Lane i San Anselmo som vi hade hört skulle vara helt crazy idag, men det var den inte så blev riktig bummer där alltså. Åkte då istället till Ihop, pannkaksställe i San Rafael! 
 
Ledsen men tog inte så mycket bilder idag dock, min vmamma tog dock en bild på mig och barnen så ska be henne skicka den till mig så får ni se den sen! 
 
 
På denna bild har dock mycket av min sminkning försvunnit.. 

Kommentarer;

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus