2012-12-02 | 08:05:58

Svensk julmarknad i SF

Fredagen blev väldigt lyckad. Väldigt kul och crazy som vanligt om man säger så. Dock blev två av tjejerna av med sina plånböcker under kvällen, men bortsett från det så hade vi det toppen. Det var riktigt grymt att ha ett hostelrum mitt i stan oxå, verkligen! 
 
Idag har vi varit på svensk julmarknad inne i San Francisco, supermysigt verkligen!! Massa svenskar och bara massa svenska julgrejjer! Sjukt cozy!! Helt sjukt att vi gick och fotade en massa på julmarknaden. Det var verkligen såhär "åååh kolla, träskor!!!" "åååh kolla, julbockar" klick klick med kameran. Haha. Sjukt att det känns så himla härligt att se svenska grejjer och att höra en massa människor prata svenska. Känns att man har varit borta ett bra tag från lilla Sverige ändå! Jag köpte en liten julmust, en lussebulle och jordgubbskräm. Asså jag skojar inte, Gud vad gott det var! 
 
Hann även med lite shopping inne i SF. Köpte en handväska som tidigare kostat $109 men nu såldes den för $29, herregud vilket kap vill jag lova! Jobbade nu kväll ikväll och oj vad söta barnen var, seriöst!
 
 
Bilder från Swea julmarknad:
 
 
 

Kommentarer;
Pappa

Volvo har väl inte lyckats jättebra med sin monter, det ser ju ut att vara en bild från 1967 eller något.

2012-12-03 kl. 12:08:04

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus