2012-12-25 | 06:13:00

Christmas Eve

Julafton var det idag då. Gud så mysigt jag har haft det med min värdfamilj! Åkte skridskor inne i stan, i en utomhusrink! Spelades massa julmusik i högtalarna och det var smockat med folk! Var verkligen superkul att glida runt på isen! Perfekt att åka skridskor ute då solen sken och det var inte alls så kallt ute, superhärligt! Åkte sedan hem till mormorn där vi spenderade resten av dagen/kvällen. Mysigt med massa mat, choklad, släktingar och pussel. Öppnade även stockingsjulklapparna, jättekul! Lärde dem säga "Jultomten" så typ hela tiden höll alla på o sa "jultomten" askul. Deras svenska blir bättre o bättre haha. Mysig julafton i San Francisco med värdfamiljen med andra ord!! 
 
Har trackat (spårat) tomten typ hela dagen så vi visste precis när han var i Sverige, Senegal, Brasilien osv. Barnen är så sjukt overexcited över morgondagen (som är den riktigt stora dagen här!) då de kommer vakna supertidigt och springa ner o öppna presenterna som tomten har lämnat! 
 
Hemskt ledsen, men har verkligen inga bilder från idag, sorry! Men ska be min vmamma skicka bilder från då vi åkte skridskor, så dem får ni förmodligen se snart! 

Kommentarer;

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus