2014-01-06 | 08:25:26

Stuck on the rooftop

Dagen var till största del väldigt mysig! Lina o jag åkte in till stan, plockade upp Malin och Lauri och åkte sen till Dolores Park där vi bara chillade och tittade på roliga/konstiga människor. Framåt eftermiddagen så bestämde vi att åka o se solnedgången från Malins värdpappas hyrlägenhet. 

Sagt o gjort, vi åkte dit och gick upp på the rooftop för o se fina solnedgången därifrån, vi klättrade lite för att se det bättre och för att kunna ta massa fina bilder. När solen precis gått ner ploppar en gubbe upp, grannen i lägenheten bredvid, och är skitsur för att vi tydligen har gått på hans deck och låtit jättemycket ner i hans vardagsrum då vi gått på hans property. Vi bad så mycket om ursäkt och sa sanningen, att vi inte visste att det var hans deck och att vi faktiskt gick runt det däcket och inte på hans. Han fortsatte dock mala på som bara den o tyckte att vi snackade en massa bullshit. När han äntligen gått ner igen så ska Malin låsa upp dörren in till trappan igen. Av någon anledning funkar ingen av nycklarna!!! Alla provade och det gick verkligen inte, vi var fast där uppe på taket. Det blev bara kallare och kallare och mörkare och mörkare. Jag såg framför mig att vi skulle bli tvungna att ringa brandkåren och att de skulle behöva komma o hämta oss i liftkran som fyra små kattungar uppe i ett träd som inte kan komma ner. Tjurgubben kom ut igen och undrade vad vi fortfarande gjorde ute, vi sa att vi var utelåsta, han ryckte bara på axlarna och ringde till landlorden o berättat att han blivit störd av oss. Lina ringde sen till Zack, snälla han kom till huset, vi slängde ner nycklarna till honom o han lyckades gå in och öppna dörren inifrån åt oss så vi kom in. Men ja minst 40 minuter spenderade vi uppe på taket, var en ganska sjuk upplevelse måste jag säga! 

Lina o jag hade sen middagsdejt med Elin, au pairen innan Malin. Träffade henne några gånger precis när jag kom till USA och sen åkte hon hem då hennes år var över. Så superkul att hon är här o hälsar på sin värdfamilj nu! Kändes verkligen att jag o Lina har varit här riktigt länge nu asså! 


Malin o Lauri, häng i Dolores


Utelåsta på ett tak!

Kommentarer;

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus