2014-01-31 | 09:19:42

CASA

Nu är allt som vanligt igen då finvädret tittat fram i kära Millan igen. Så blev en jättehärlig promenix med lurvet. Lite Starbuckshäng hann jag o mina ungdomar med idag oxå, inte lätt med mitt namn i detta land asså (se bild nedan). Väldigt mysig kvällsfika med Elin blev det oxå! Har nu precis kikat klart på "Flykten från Alcatraz", kände att jag var tvungen att se den efter att ha varit på Alcatraz två gånger, bra film faktiskt! 





2014-01-30 | 06:42:57

Solen finns bakom molnen

Mulet och småregnigt i Millan idag, det är vi inte vana vid. Men ändå bra för naturen då det knappt regnat alls på hela vintern. Leo har blivit en gitarr rikare. Irma o jag har blivit sjukt beroende av ett mobilspel och tävlat hela kvällen iprincip. Ätit familjemiddag med lasagne. Shoppat på mitt andra hem (Safeway). That's pretty much my Wednesday.






2014-01-29 | 07:44:51

Vad hände idag?

Otroligt lugn dag, känns inte som att jag har gjort nånting alls? På kvällen gick jag på bion "The Secret Life of Walter Mitty" i Larkspur med Emma. Var en väldigt konstig film men ändå helt okej. 


Mysigaste vovven!

2014-01-28 | 07:47:59

Ihopgeggad hjärna

Hittade en ny hike med Miloboy idag, alltid kul med lite nya rundor att gå. Har annars handlat lite, Safeway känns som mitt andra hem! Även hämtat kiddosarna från soccer. Har idag drunknat i mina egna tankar om vad jag vill plugga till hösten. Vad gillar jag egentligen? Vad blir jag rik på? Vad är intressant? Vad är nödvändigt? Ska jag tänka med hjärtat eller hjärnan? Vad efterfrågas på arbetsmarknaden? Herregud. Jag ser verkligen fram emot o börja plugga till hösten, men VAD? Ja det är den stora frågan i mitt liv just nu. Kommer nog iaf nästan alldeles säkert att välja en eller möjligtvis två kurser till hösten för o känna på nåt ämne o se om jag gillar det o se om jag vill haka på ett sånt program till våren sen.. Irma frågade idag om jag kommit på vad jag vill plugga ännu, och nej jag har ju tyvärr inte det. Hon o Leo tyckte då att jag behöver ju faktiskt inte plugga utan jag kan ju jobba för dem hela mitt liv. Så fantiserade vi om att jag skulle jobba för dem tills jag var 60 o gick i pension haha.. Ska försöka att inte grubbla alltför mycket, utan ta vara o njuta av varje sekund av mina återstående fyra månader i Cali, för denna tid kommer aldrig komma tillbaka.

I övrigt så står det inte en enda planerad grej i min almanacka för den här veckan. Första gången det nånsin har hänt tror jag. Spännande, får se vad veckan har att erbjuda! 

2014-01-28 | 04:27:07

Bildbomb från Alcatraz nighttour




2014-01-27 | 08:28:58

Alcatraz Night Tour

Chillade galet innan det var dax att åka in till stan på utflykt. Jag, Malin, Lina o Jonas åkte på en night Tour ut till Alcatraz. Vi har hört att night touren är lite creepy och ja det var den faktiskt. När vi åkte ut var det superfint väder sol o jättefin utsikt över finaste SF. När vi hade gått runt hela audio turen inne i fängelset så kom vi ut o det var kolsvart och dimmigt, då hade de en liten rundtur som vi gick på som hålldes utomhus, där de berättade om hur fångarna som rymde rymde o de visade med ficklampor exakt vart de hade gått o så, var lite små kusligt. Blev sen middag på mitt nya favvo ställe Sol Foods (Puerto rikisk mat) här i Millan innan jag kom hem igen. Malin tog flest bilder då hon har bäst telefon, så får vänta tills hon skickat dem, men här är två sålänge!





2014-01-26 | 08:32:11

Beachhäng i januari

Girls night out igår blev en väldigt märklig kväll faktiskt. Jag menar visst det var såklart superkul o hänga med brudarna. Först var vi hos Malins kompis på en jättekul pre party sen så hamnade vi på världens konstigaste nattklubb med enbart kineser. Å jaa allmänt konstig kväll men jaja! 

Idag var det exakt en månad sen det var jul o jag, Ania o hennes boy åkte o avnjöt dagen på Stinson Beach! Superhärligt! Bara chillade galet och spelade lite beachfotboll o hade det bra. Tog in en tidig kväll hemma o min värdfamilj hade gäster över så vi åt massa god mat o så! 





2014-01-24 | 23:38:03

Bogsering

Ikväll vankas det utgång med Malin, Elin, Emelie o Ania, kommer nog bli riktigt skoj! Var längesen jag var ute i SF nu! Passar därför på att blogga lite nu då det nog inte kommer bli av senare! 

Förmiddagen bjöd på ett riktigt litet äventyr vill jag lova! Anna bad mig åka ner med BMWn till verkstan o lämna den o så var planen att jag skulle ta en runda med Milo därifrån. Fem minuter efter att jag lämnat in bilen ringer Bengt i panik för Saaben startar inte o han var på en parkering i Strawberry. Jag o Milo skyndade tillbaka till bildoktorn o dealade mig tillbaka BMWn o så körde vi till Bengan. Motorhuven på Saaben är heltrasig så vi fick inte upp den på något vis. Hade startkablar i BMWn men utan att kunna öppna motorhuven på Saaben spelade ju inte det nån roll... Bengt låg o meckade o försökte få upp huven på Saaben medan jag tog Milo runt en sväng, villorna i Strawberry är helt sinnessjuka! Hur kan folk vara så rika så man kan bo i så fina hus? Galet! Så ska jag bo när jag blir stor. Vi beslutade sen att vi var tvungna att bogsera Saaben till verkstan. Så Bengan o Milo satt i BMWn o bogserade mig o Saaben. Herregud, det blev ett äventyr det! Bogseringslinan gick av jag vet inte hur många gånger, så jag stoppade upp trafiken x antal gånger o kunde ju inget göra inifrån, så Bengt fick x antal gånger springa ur bilen o knyta om linan, putta på Saaben i sina flip flops, jag hade verkligen velat filma vårt lilla äventyr alltså! Men tillslut efter sin lilla tid kom vi äntligen fram till verkstan där vi fick hjälp med verktyg att slita upp motorhuven så vi kunde starta den med startkablar igen. Bra teamwork vi fick till där ändå! 





2014-01-24 | 07:50:42

Lifetime with goldfish

Under morgonens långrunda svängde jag o Milo förbi Elin (yay, så kul att du är tillbaka i Millan nu!!) var superkul o se henne igen! Har annars bara röjt här hemma o ja allt som vanligt. På kvällen skulle jag, Ania, Tana o Jordan ha en liten reunion på Burritoville, just like old times, meen hälften svek så blev bara jag o Jordan. Hon har nu lovat att skicka goldfish (en speciell slags crackers) till mig i Sverige, under hela vår livstid - kanon! 





2014-01-23 | 07:42:49

Finbesök

Fixar-Kajsa har varit hos bildoktorn med BMW'n, rundat Phoenix lake med Milo, handlat mat, lagat lite middag, hängt med Leo o en tjej i hans klass o hennes lillasyster hemma hos dem hela kvällen. Fick finbesök av Ania, Alex o Malcolm på eftermiddagen! Så himla kul omse Malcie! Även fast han inte sa det så märkte jag att han tyckte att det var supermysigt att se mitt rum o hälsa på Milo o så. Supergosigt! 


Fågeln hemma hos Leos kompisar



2014-01-22 | 09:17:52

Hejdå på CCF

Ganska så lång dag måste jag säga, har fått onödigt lite gjort. Åkte med värdfamiljen till Super Duper Burger för middag, mums! Tittade film med Irmis o Leo, mys! Mötte upp Elin, två nya mexikanare och Lina kom oxå förbi en stund på CCF. Elins sista kväll här, hon åker hem till Sverige igen imorgon, hon var SÅ ledsen - jag förstår henne verkligen! 





2014-01-21 | 06:54:25

Av med barret

Barnen lediga från skolan idag då det är nån slags röd dag. Ändå väldigt lugn dag, tog lite sovmorgon, gick långrunda i det superhärliga vädret (ångrade att jag inte tog shorts på mig o det är bara januari, gotta love Cali) med Milo. Mathandlade med Simon, hjälpte lite med läxor och skjutsade till fotboll. Hojjade sen ner till frisörsalongen och satt där o njöt i två timmar. Hojjade sen nöjt hem med kortare o ljusare hår. Middag o filmmys med värdfamiljen blev det då! 





2014-01-20 | 08:57:31

De nada

Känns som att jag inte gjort en enda produktiv grej idag, inte en enda. Lina kom över till mig så vi var oproduktiva tillsammans. Vi kikade på "Kärlek över Atlanten" o sen tittade vi på 49ers matchen med min värdfamilj o deras familjekompisar, tyvärr förlorade niners! Nånstans där i mitten på matchen åkte vi en liten tur till Tiburon för o få friskluft o äta burrito med fina utsikten över vår favoritstad. Alldeles försent på kvällen gick jag på min först blinde double date med Lina o två killar. Vi satt i den ena killens bil vid Golden Gate Overlook o snackade skit ett tag.





2014-01-19 | 08:17:48

Överallt o ingenstans

Känns som att jag hängt med massa olika människor o gjort en massa olika saker idag. Först så kom Lina och Angie och hämtade upp mig och vi åkte till San Rafael där det finns batting cages. Var faktiskt riktigt kul faktiskt! Kändes sjukt amerikanskt! Svårt var det oxå vill jag lova, men träffade bollen några gånger iaf. De åkte sen o lämnade mig här hemma igen. Efter en stund kom Emelie och hämtade upp mig o vi lunchade i Corte Madera och gick runt lite i mallen där. Jordan o hennes pojkvän kom och mötte upp oss efter ett tag. Emelie åkte hem och jag, Jordan o hennes pojkvän skulle se solnedgången från Golden Gate Overlook, var sjukligt med bilar där dock så blev inte så, nedrans turister alltså. Blev istället froyo på Mag's. Sen skjutsade de hem mig till the Estus Family, jättekul att se min amerikanska värdfamilj, var ett bra tag sen nu! Så hängde med min snuttisar hela kvällen o sen skjutsade Joe hem mig. 




2014-01-18 | 08:49:48

Mysdag

Idag var jag ledig under dagen så åkte ner och träffade en svensk au pair, Emma, som är ganska ny här, var trevligt faktiskt! När hon sen behövde åka o jobba så stannade jag kvar på stan o kollade runt lite. Sen kom Linisen o vi fikade (på samma ställe där jag åt lunch). Sen kom hela min värdfamilj och deras familjekompisar (vi har hotell här just nu om jag glömt nämna det) till samma café så blev en riktigt svensk mafia nere på Millan torget! Mysigt! På kvällen har Linis o jag lagat jättegod middag och efterrätt och myst med Milo framför en kul film, supermys! 





2014-01-17 | 07:25:37

Zumba

Har varit tvättkapten o tvättat o tvättat o åter tvättat idag. Soffan, köksstolarna o kläder är nu superrena! Har varit 22 grader o sol här idag, och helgen ska visst bli väldigt fin den oxå, mitt kära Millan bara levererar! Min kvällsaktivitet blev faktiskt, hör och häpna: ZUMBA! Var SÅ längesen!!! Hojjade ner till kommunhuset, var bara jag och fyra äldre damer som skrämde mig lite; samtalet vi pratade om innan klassen började var hur länge alla dem hade haft värkar då de födde sina barn, jag blev lite rädd asså. Men var faktiskt riktigt kul! En timmes zumba o jag var överlycklig! Får bli att åka ner dit fler gånger, de kör zumba tisdagar o torsdagar wiho att jag inte tänkt på det innan! 

Nu ikväll så fixade jag o Anna även min flight request home då jag fick mail om att jag måste skicka in det så snart som möjligt. SÅ sorgligt! Vi var väldigt överens om att jag ska stanna här med dem så länge som möjligt! Så jag beställde försäkring så att jag kan stanna här under min resemånad. Ja, som jag känner nu så kommer jag stanna här med familjen i Millan under min resemånad istället för att resa runt. Blir förmodligen någon mindre resa under maj oxå såklart, men vill verkligen stanna här så länge jag bara kan! Så ja, nu har jag önskat att stanna så länge som möjligt i maj, så får vi se vad Cultural Care bokar sen i slutändan. 


Trötta killen! 

2014-01-16 | 07:28:42

Millan bubblan

Heeelt vanlig dag i Kajsas Mill Valley bubbla. Eller inte helt vanlig faktiskt, jobbade lite längre idag så tvingade Leo att laga tacos med mig - blev supermumsigt. Har annars gått på supermysig hike med lurvet i värmen, sprungit lite ärenden, handlat på Safeway två gånger, skjutsat o hämtat från fotboll. Har varit så trött så stannade bara hemma ikväll, Vegas-tröttheten håller i sig - men det var så värt den helgen! 


Bild från då vi fastnade på taket (om ni minns?!) - detta var innan vi blev utelåsta

2014-01-15 | 07:31:02

Pasta Carbonara

Blev inget bloggande igår pågrund av den enkla anledningen att jag föll i sömn innan middagen igår kväll. Vaknade till vid 2am av att jag var hungrig. Vegas really killed me. Det är konstigt hur sjukt snabbt man återgår till vardagen såhär efter en resa. Har idag promenixat, skjutsat lämna till fotboll, läxläsning, lagat middag med Simon, tittat på Hawaii Five-O, krashat i sängen igen. 


Bellagio by day


Bellagio by night


Denna söta kvinna jobbade inne på damtoan på en klubb, supergullig!!! 




2014-01-13 | 07:06:34

Home sweet home

Kom nyss hem till kära Millan, finaste Anna o Leo kom o hämtade upp mig från bussen. Var jätteskönt o komma hem o se min fina värdfamilj igen, fick massa kramar o pussar från dem o Milo. Lördags kvällen var minst lika galen som fredagen, om inte ännu lite galnare. Var ute på nattklubbar ända till morgonen, helt crazy. Sjukt kul hade vi iaf! Hann även med att gå runt lite på The Strip innan det var dags att flyga hem. Är väldigt glad över att jag o Lina varit där en gång tidigare, så vi inte kände att vi behövde gå o se alla hotell o allt på the strip o så, för hann ju inte göra så mycket sånt! Vegas har levererat världens bästa party helg, Vegas äger! 





2014-01-12 | 04:19:39

What happens in Vegas stays in Vegas

Efter att ha väntat på ett försenat flyg så kom vi äntligen framåt till Vegas oh vårt fina hotell Bellagio. Vi gjorde oss iordning istortsätt direkt och åkte sen bara ner med hissen (vi bor på våning 27!!!) o gick till en riktigt cool nattklubb. Vi hade en grym kväll/natt/morgon, gick o la oss vid 8 på morgonen och sov sen till två. Letade sen upp ett burrito ställe och gick runt lite, snart är det dags att göra oss iordning för round 2! Vegas är riktigt crazy vill jag lova! 





2014-01-10 | 23:13:48

Mot glitter och glamour!

Sitter här i soffan med min bästa fyrbenta vän och dricker te. Snart kommer min värdpappa hem o ska då skjutsa mig till bussen. Kommer möta de andra tjejerna på bussen då de hoppar på tidigare än mig. Ikväll ska vi fira Lina den lyckosten som fyller 21, kommer bli grymt! Ser SÅ fram emot att komma till Vegas igen, en av de häftigaste städerna jag rest till, allt är bara så galet! Vi kommer känna oss som drottningar på Bellagio! 





2014-01-10 | 09:10:02

Milo kan köra bil

Medan jag gjorde lite ärenden inne på matbutiken fick Milo vänta i bilen, kom tillbaka och han hade såklart tagit min plats, såg SÅ roligt ut! Det satt en kvinna i varje bil som var parkerade bredvid oss, båda öppnade dörrarna och sa hur adorable Milo var. Min sötnos!





2014-01-09 | 07:49:22

Fortunate cookie

Myst med Milo as usual. Hängde lite på Starbucks medan jag väntade på att Irma skulle sluta skolan. Mötte på kvällen upp Lina, Elin, Vicy o Rowe på P.F Changs. Jag valde dock att äta burgare här hemma innan så åkte bara dit för att umgås och kollade när dem åt. 





2014-01-08 | 07:34:16

Islandshäst

Kommer knappt ihåg vad jag gjort idag haha, alla dagar är relativt lika så allt bara smälter samman i min hjärna. Gosat o gått med lurvet mitt, barnen har läst en massa läxor, har sjungit som bara den med Leo i bilen, hängt här hemma på kvällen. Tankarna har mestadels rört sig om vad jag ska plugga till hösten. Eftersom jag inte har en blekaste om vad jag vill jobba med så lutar det åt att det blir några fristående kurser till hösten för att sen förhoppningsvis lista ut vad jag ska plugga till. Så om nån har tips/råd på kurser som alltid kan vara användbara o bra att läsa - hör mer än gärna av er! Känner mig faktiskt taggad på att plugga o lära mig nya saker! Sorry för dåligt bildtagande nu senaste dagarna, ska försöka bli bättre! Tre dagar kvar till glitter o glamour staden, can't wait! Juste, om jag skulle va ett djur så skulle jag enligt Leo vara en islandshäst, just sayi'n !

2014-01-07 | 08:54:27

Vardag

Då var barnen tillbaka i skolan igen och vardagen även för mig tillbaka. Ganska skönt faktiskt! Har gjort så lite som möjligt, och gosat massa med vovven i vanlig ordning. Var lat på kvällningen och stannade bara hemma så Lina kom över ett tag o vi såg på PH o snackade skit. 

2014-01-06 | 08:25:26

Stuck on the rooftop

Dagen var till största del väldigt mysig! Lina o jag åkte in till stan, plockade upp Malin och Lauri och åkte sen till Dolores Park där vi bara chillade och tittade på roliga/konstiga människor. Framåt eftermiddagen så bestämde vi att åka o se solnedgången från Malins värdpappas hyrlägenhet. 

Sagt o gjort, vi åkte dit och gick upp på the rooftop för o se fina solnedgången därifrån, vi klättrade lite för att se det bättre och för att kunna ta massa fina bilder. När solen precis gått ner ploppar en gubbe upp, grannen i lägenheten bredvid, och är skitsur för att vi tydligen har gått på hans deck och låtit jättemycket ner i hans vardagsrum då vi gått på hans property. Vi bad så mycket om ursäkt och sa sanningen, att vi inte visste att det var hans deck och att vi faktiskt gick runt det däcket och inte på hans. Han fortsatte dock mala på som bara den o tyckte att vi snackade en massa bullshit. När han äntligen gått ner igen så ska Malin låsa upp dörren in till trappan igen. Av någon anledning funkar ingen av nycklarna!!! Alla provade och det gick verkligen inte, vi var fast där uppe på taket. Det blev bara kallare och kallare och mörkare och mörkare. Jag såg framför mig att vi skulle bli tvungna att ringa brandkåren och att de skulle behöva komma o hämta oss i liftkran som fyra små kattungar uppe i ett träd som inte kan komma ner. Tjurgubben kom ut igen och undrade vad vi fortfarande gjorde ute, vi sa att vi var utelåsta, han ryckte bara på axlarna och ringde till landlorden o berättat att han blivit störd av oss. Lina ringde sen till Zack, snälla han kom till huset, vi slängde ner nycklarna till honom o han lyckades gå in och öppna dörren inifrån åt oss så vi kom in. Men ja minst 40 minuter spenderade vi uppe på taket, var en ganska sjuk upplevelse måste jag säga! 

Lina o jag hade sen middagsdejt med Elin, au pairen innan Malin. Träffade henne några gånger precis när jag kom till USA och sen åkte hon hem då hennes år var över. Så superkul att hon är här o hälsar på sin värdfamilj nu! Kändes verkligen att jag o Lina har varit här riktigt länge nu asså! 


Malin o Lauri, häng i Dolores


Utelåsta på ett tak!

2014-01-05 | 09:29:59

Carpe Diem

Har shoppat allra sista grejerna inför Vegas med Linisen idag! På fredag, på fredag, på fredag!!! Vi kom fram till att vi måste verkligen försöka stanna upp o leva i nuet. Något jag verkligen ska försöka göra nu resten av min tid i USA. Istället för att spendera en massa tid över att oroa mig för framtiden och vad jag ska göra när jag kommer hem tänker jag försöka njuta till fullo av här och nu, framtiden kommer att lösa sig på ett eller annat vis, allt löser sig alltid! Börjar faktiskt klarna en liten plan inför vad som händer sen hemma i Sverige dock. Å jag vill verkligen ha en plan tills jag kommer hem. Men som sagt. Ska verkligen försöka njuta till fullo av här och nu för denna tid kommer aldrig komma igen! 

2014-01-04 | 08:26:32

Freeedag!

Lite pics från nyår:





2014-01-03 | 09:10:59

Degardag

Långrundade Milo. Har sen hängt här hemma med Irma som är sjuk så hon har kurerat sig o vi har tittat en massa filmer och youtube klipp. Har idag även införskaffat jättefina glittriga klackskor, glittrig kuvertväska och örhängen inför Vegas, är nästintill redo inför Vegas helgen nu alltså, can't wait! 


Tror Irmisen gjort o sparat denna på min padda! 

2014-01-02 | 07:20:37

Första dan på nya året

Tog låååång välbehövlig sovmorgon. När jag gick upp så satt hela familjen fastklistrade framför en deckarserie så jag joinade dem och vi satt o kollade på tre avsnitt tror jag. När klockan var runt två beslöt vi att vi var tvungna att få lite friskluft idag oxå så jag hängde med dem in till Crissy Fields inne i stan. Gick runda där med Milo o han fick springa fritt på stranden och han var så duktig så! Lunchade även på ett café och åkte sen hem o åt middag. Väldigt mysig slappar dag såhär första januari med finaste värdfamiljen! 





2014-01-01 | 11:52:17

Nyårsafton i SF

Har dagen till ära varit och shoppat fin blå glitterklänning till Vegas (bara 9 dagar kvar!!!) med Lina. Nu fattas bara glitterskor och glitter väska och eventuellt nåt mer smycke, sen är vi galet redo för en glamourös helg i fabulous Las Vegas! Åt jättegod och mysig nyårsmiddag hemma hos Malin i Ross, kände egentligen bara Lina och kände till Malin o Emelie annars bara nya ansikten, så var ju trevligt det! Lina och jag åkte sen till Golden Gate Overlook o kollade tillsammans med en MASSA folk som valt att fira in 2014 just där. Blev nedräkning där och sen så såg vi massa fina fyrverkerier över stan, så fint så! Kära SF! Åkte sen tillbaka till Malin för lite häng innan denna nyårsafton var över. 





Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus