2014-04-28 | 08:06:46

Hospital i Modesto

Lång härlig söndagsmorgon.

 Så, för exakt en vecka sen så var vår polska vän Marcin (Ania känner honom bäst, men jag har träffat honom en hel del gånger) och två till au pair tjejer på roadtrip nere i södra Cali, på hemvägen hände det som inte får hända. Tjejen som körde tappade kontrollen på bilen på motorvägen, bilolyckan var ett faktum. De två tjejerna i framsätena klarade sig bra med endast lite blåmärken och chock medan Marcin som satt i baksätet med bältet på inte helt rätt vis blev värre tillknycklad. Han har legat på lasarettet i en vecka nu o väntas spendera minst en vecka till där. Han fick helikopter transport från ett sjukhus till ett annat och är nu i Modesto vilket är två timmar från Marin. Vet ej vad kroppsdelen heter på svenska men det är något i hans mage som sprack, han har haft extrem smärta o inte fått äta eller dricka sen olyckan. I veckan hade han en livshotande operation, men allt gick bra. Förhoppningsvis behövs ingen mer operation. 

Ania, Tana och jag åkte idag till Modesto för att hälsa på honom. Ingen vacker syn vill jag lova, men tjejerna var där i tisdags o de sa att han idag såg betydligt bättre ut. Han var ändå pigg idag o vi stannade nästan tre timmar. Har inte varit på ett sjukhus på så länge nu, det var så hemskt! Bara lukten är ju skrämmande. Han låg på en avdelning med en massa komapatienter, var så hemskt när vi gick igenom o såg massa familjer hälsa på patienterna. Såg en ung kille som kom utspringandes ur ett rum och var helt förstörd, hjärtskärande! Marcin blir bara bättre o bättre, har fortfarande väldig smärta men kommer bli bra. SÅ läskigt

Helt sjukt när nån blir sjuk/skadad här i USA, det är helt löjligt mycket pengar det handlar om! $25 000/natt för att bara vara på sjukhuset, helikopter transporten kostade $10 000/minut och sen är inte själva operationen o alla mediciner inräknade.. Han hade inte riktigt koll, men förhoppningsvis täcker försäkringen en hel del.. 


Kommentarer;

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus