2013-09-30 | 06:23:52

Alice concert in Golden Gate park

Har tyvärr inga bilder från gårdagen då min telefon valde att inte fungera. Var i alla fall på en jättemysig BBQ hemma hos Elin, jättemys! 

Idag hängde vi i Golden Gate Park hela dagen. Var Alice concert, en gratiskonsert, typ som Rix FM festivalen! Gogo Dolls & one republic var de mest kända, så var det två band till, kommer dock inte ihåg vad de heter, men de var oxå bra o de spelas hela tiden på radiostationen Alice så man kände igen låtarna iaf. Ania fick VIP biljetter av sina värdföräldrar, så hon tog med mig (tusen tack bästa!!!) in till VIP området, sjuuuukt nice var det!! Gratis lunch, gratis alkohol, stod jättenära scenen o var allmänt awesome! Jag var på denna konsert för ett år sedan, kommer ihåg hur glad jag var över att ha varit i Staterna i två månader och nu när jag varit här i snart 14 månader är jag lika glad över att vara här i just San Francisco! 





2013-09-28 | 08:50:38

Inga stora nyheter denna fredag





Som sagt, väldigt fint att promenera här i Mill Valley! 

2013-09-27 | 07:58:03

Lights

Blev lite spänning i vardagen då jag o Milo stötte på cayoten (typ prärievarg) strax utanför huset. Cayoten var helt orädd trots att Milo skällde o tillslut efter att jag kastar lite stenar mot honom gick han sin väg. Lite små creepy sådär. Spännande att bo här uppe på berget! Karate kursen på kvällningen, riktigt rolig kurs faktiskt! Å alla som tar den är så himla snälla o hjälpsamma. Efteråt blev det häng i skateparken med Ania o Jordan. 
 
 
Fina promenadturer här i Millan

2013-09-26 | 09:41:48

Linas nagelsalong

Lugn dag, förkylningen blir bättre och bättre! Kvällsaktiviteten ikväll blev att åka hem till Lina och hon fixade mina naglar, samtidigt kollade vi på svenska idol. Mysig kväll och naglarna blev superfina även fast det bara var Linas första gång att göra sådana o jag var försökskanin! 





2013-09-25 | 02:09:50

Förkylda ligan

Långpromenad i härliga Calivädret som vanligt. Älskar att det numera alltid är shortsväder även här i Millan! Jag o Milo mötte sedan upp Lina o Vicky för en myslunch i San Anselmo, åt godaste Chinese Chicken Salad från Comforts. Tog med oss lunchen o satt i parken där statyerna Yoda och Indiana Jones finns, mys!  Hela min värdfamilj är förkylda, inklusive jag så blev i övrigt en lugn dag. Har inte tid med förkylning, så ikväll blir det att stanna inne o se på filmer och läsa o fokus på att bli frisk. 


Godaste salladen!!


Min kväll ser ut så! Har precis börjat läsa boken "Don't breathe a word", den kan jag starkt rekommendera, väldigt spännande!

2013-09-24 | 08:01:13

Finpromenix

Myspromenad i Tiburon med Milo på förmiddagen. Karate på kvällen, hängde med bättre denna gång, så det var kul! Förkylningen har blivit värre dock, halsont o snorig, så det är mindre kul. 





2013-09-23 | 07:44:00

SF Scavanger Hunt

Au Pair möte inne i stan idag, au pairer runt om hela San Francisco var där (typ ca 400 au pairer var där). Mitt lag bestod av: Lina, Jessica, Rowe och Vicky. Vi körde riktigt hårt o kämpade, hittade och gjorde alla grejjer förutom en och var tillbaka i tid. Var faktiskt riktigt kul, sprang runt Embarcadero och Fisherman's Wharf, tog kort med polis, hittade flygbiljett, tog bilder på/med en maaaassa grejjer. Kulkul! Iaf, vårt slit lönade sig och utav ALLA de hundratals au pairerna kammade vårt team hem första priset!!!! Askul, vi vann ett godishalsband, 2 biobiljetter, lite cash och presentkort på In & Out, alla fem fick detta var! Jan, vår LCC, var ju bara lite stolt att några av hennes au pairer var de som vann haha. Hängde sedan kvar inne i stan o mös i Marina och hängde på Ghirardelhi Square och åt choklad o drack jättegod smoothie. 
 
Jag o Linis har nu en tävling, ingen av oss får äta nåt onyttigt typ kakor/godis/chips/cheesecakes/froyo o sånt från och med imorgon och en vecka framåt. Hoppas det går bra nu när det är en tävling! För seriöst, America makes me fat asså finns FÖR mycket godsaker! 
 
Bilder från dagen: 
 
 



2013-09-22 | 10:39:33

Milo i SF

Regnade (?!?!?!!?) under dagen. Bortskämda som vi är med sol o varmt hela tiden här i Cali blev vi typ chockade o visste inte alls vad vi skulle göra. Slutade med en liten shoppingrunda till inomhusmallet Northgate. Sprack sedan upp på eftermiddagen och då åkte jag, Milo, Ania, Lina och Jessica in till stan där vi såg solnedgången från Ocean Beach och sedan köpte lite gott från Whole Foods för att sedan crascha hos våra amerikanska fotbolls kompisar en stund. Åkte sen hem o lämnade Milo och vi åkte vidare hem till polska Claudia, tjejen med hissen upp till sitt hus, och bara umgicks där tills alldeles för sent. 






2013-09-21 | 09:14:28

Bowling Alley

Väldigt lugn fredag! Kollat massa filmer med sjuka Leo och promenixat med Milo. Blev sedan date night med Lina, vi spelade några rundor bowling o catchade up sen sist, kul! 
 
 
Väldigt dåliga bilder från bowlingen, men det är ju bilder iaf.
 
 
 

2013-09-20 | 07:52:09

Buttercup

Leo har idag varit sjuk, så har utklassat honom i Monopol o kollat lite film o sådant med honom under dagen. Har haft karate klassen nu ikväll, haha är typ sämst i klassen, är sjukt svårt o hålla koll på fötter o händer o håll o svängar o blablabla haha. Mina galna vänner Ania o Jordan har skaffat varsin skateboard o de vill inte skatea i dagsljus för de är ännu för dåliga för att synas in public. Så vi hängde i mörkret i skateparken haha, ganska roande underhållning att kolla på dem, jag övade lite karate oxå. Hade oxå lite deep talk, Jordan var ledsen över att vi en dag kommer åka tillbaka till Europa o lämna henne själv i USA, hon ville gifta sig med mig o Ania o så kunde vi bli rumskompisar o ja få stanna här i staterna helt enkelt, haha. Bra plan där!
 
 
 

2013-09-19 | 07:06:48

Cyklist? Javisst!

Jag o Milo gick på upptäcktsfärd imorse o hittade ett mysigt hiketrail. Cyklade och hämtade Leo idag, på hemvägen lyckades vi såklart ta fel väg så att vi cyklade en herrans omväg, men området där vi kom var så sjukt fint, galet! Lyckades även med att dammsuga sönder min iPad laddare så var tvungen att åka o köpa en ny för några hundra... Är man klantig så är man. 
 
 
 

2013-09-18 | 08:20:35

Hejdå Malin :(

Idag var mitt mission att åka till IKEA och inhandla lite till kräftskivan min värdfamilj ska hålla i till helgen. Var en massa amerikanare inne på IKEA som såg att jag hade kräftor i vagnen och frågade om jag någonsin hade smakat det förut och om det var gott, fick några amerikanare att få med sig kräftor hem. Gick jättebra, åkte dit och hem utan GPS och körde inte vilse en uns, bra där! Min "att köra i Oakland nojja" börjar brytas nu tror ja! 
 
Har sen på kvällen sagt hejdå till fina Malin som åker tillbaka till Sverige imorgon, jättetråkigt!!! Seriöst, så himla jobbigt med alla hejdå'n! Så konstigt att alla åker hem medan jag fortsätter mitt Cali life lite till. 
 
 
 
Gick och njöt här av svenskheten ett tag
 
 
Är förövrigt väldigt snabb i mina nya springskor

2013-09-17 | 06:58:14

Leos Bday

Innan jag åkte o hämtade barnen från skolan idag så gick jag o Milo en långrunda och sen så tog vi oxå en tur ner till Starbucks o mötte upp Elin och Helena (båda svenskar o båda bor här i Mill Valley) jättetrevligt var det! Så jaa börjar nu få en liten "Mill Valley grupp" här borta oxå, askul! 
Jag och Irma gömde oss i bilen utanför Leos skola och när han öppnade dörren sjöng vi "Ja må han leva" för fulla muggar, jag gav honom min present, en gigantisk kartong med Nerds godis, han blev riktigt glad så det var kul! På kvällen gick vi alla ut och åt födelsedagsmiddag nere i downtown Mill Valley, supermysigt! 



Glad 10-åring !




2013-09-16 | 07:37:00

Awesome Sunday

Har haft en sjukt underbar söndag, dagar som denna jag verkligen uppskattar att jag är just här i Cali o lever livet! Åkte in till stan med Elin, Jordan och Angie. Vi åt lunch på 50-tals Diner stället vid Union Square o cruisade sedan runt allmänt i Frisco i min nedcabbade SAAB o dansad loss till musik på högsta volym o hade det allmänt kanon. Hade verkligen superkul med dessa brudar i min favoritstad! Åkte sedan upp till Novato där det vankades poolparty o BBQ, men jaa amerikanare är ju som de är.. Visade sig vara ett gäng som kolladepå amerikansk fotboll och drack öl. Så jag, Elin o Jordan åkte till Target en sväng. Elin hade världens beslutsångest över vilka solglasögon hon skulle välja - två par som såg iprincip likadana ut, tog typ en timme haha men det är okej Elin! Blev lite godispickninck i bilen innan vi for hem. 
 
Villebara nämna oxå att farfar & Majlis, jag tycker att det är superkul att ni har bokat o kommer hit o hälsar på i vinter! Ser fram emot o se er!!
 
 
 
 
 
 

2013-09-15 | 07:53:08

Vacaville

Idag bar det av tidigt till ett väldigt stort outlet i Vacaville (ca 1 h bort) med Malin, Lina o Vicky. Var ett superbra outlet verkligen, jobbigt bara att det ligger så långt bort! Blev iaf ett par Nike löparskor, gap jeans o annat smått o gott rikare. Har under kvällen umgåtts med Charlotte o Malcolm, mina sötnosar! Varje gång jag ser dem nu kan de inte sluta prata, de har sjukt mycket att berätta o visa och ojojoj men det är supermys verkligen! De känns så mycket äldre än när jag bodde där, Char har nu börjat trean o Malcs ettan, mina småttingar har blivit stora! Myser just nu med en av katterna, så gosigt! Han är så himla liten om man jämför med Milo. Det är jättekul o mysigt att komma hit till min amerikanska värdfamilj men det är oxå väldigt konstig, känns på nåt sätt som att jag fortfarande bor här, för vet ju liksom verkligen allt o vart allt finns o hur allt funkar osv. 





2013-09-14 | 09:15:32

Friday

Fredaaaag, härligt! Lugn jobbdag med Milo. Blev sedan lite froyo, middag på Cheesecake Factory o sen spelade vi biljard. Lugn men rolig fredagskväll. 
 
 
 

2013-09-13 | 08:43:07

Fortsätt simma

Hittade en ny härlig morgonrunda med Milo idag med massor av långa trappor, bra där! När jag o Leo var ute en sväng med vovven på eftermiddagen så hittade vi en död orm mitt på gatan, jätteäckligt! Kollade lite på Simons fotboll o sen så var det dax för karate kursen! 
 
 
 

2013-09-12 | 07:44:19

9/11

Hej alla glada! 

Har idag utforskat ännu mer av Mill Valley med min bästa vän på fyra ben och allmänt fixat en massa, fixarnisse var det här ja! 

I övrigt är detta en dag då hela USA sörjer, så hemskt! 





2013-09-11 | 07:37:30

Rubrik

Idag gick jag o Milo en långrunda tillsammans med en svensk tjej, Elin, som precis flyttat hit till Mill Valley o ska såsmåningom börja plugga här, supertrevlig tjej så henne träffar jag nog snart igen! Har sedan sprungit ärenden hit o dit, ramboden, stora mataffären, skolhämtningar, skjutsning till fotbollsmatch. Stannade o kollade på lite av Simons fotbollsmatch, var sjukt kallt men faktiskt rätt så underhållande. 
 
Blev på kvällningen en dejt med Lina, vi gick lite i The Village mallet o splittade även cheesecakes. 
 
 
 

2013-09-10 | 08:10:57

Karate

Har varit ute en massa med Milo idag, varit taxi, lärare och jaa lite sådant. Åkte sedan till college of Marin där jag nu under några veckor framöver tar en karate kurs, var faktiskt förvånansvärt roligt och självklart blev det roligare då Angie (Irland), Rowe (Australien) o Vicky (Tyskland) var där oxå. Blir super det! Jag tar så himlans seriösa klasser på amerikanskt college, I know. Blev även lite Starre häng o Town Park häng, haha jag har så roliga vänner! 
 
 

2013-09-09 | 08:41:09

Helgen

I fredags åkte jag o Milo hem till min förra värdfamilj och min lillprins Malcolm, jag o Milo gick en lång runda, stannade lite i fiskaffären som Malcs älskar o stannade och åt glass. Hans mun gick verkligen i ett, han var inte tyst i en sekund - han hade så mycket att berätta och oj vad jag saknat att hänga med honom varje dag, faktiskt.  Så det var verkligen SÅ mysigt! Är glad att jag bor så nära dem så att vi fortfarande kan träffas! På kvällningen blev det en awesome utgång i SF, som vanligt då då. 
 
 
 
 
I lördags vaknade jag o Malin upp hemma hos mig o mådde som vi förtjänade och hade en allmänt händelselös dag, det enda vettiga vi gjorde var att äta froyo, o jaa det är ju inte så vettigt det heller...
 
 
 
Idag, söndag, har jag hängt på ett superfoggigt men varmt Stinson beach med polska gänget plus några amerikanare. Blev sedan lite Malin o Kajsa tid, så mys! Åkte till Target, Ross o Marshalls, är så sjukt att hon åker hem om lite mer än en vecka nu! Kommer sakna bästa humorn vi har tillsammans. Blev sen även Starbucks häng med Malin, Vicky o Angie. Måste bara säga att irländsk dialek är SJUK! Haha, Angie är så himla rolig, o hon var den enda av oss på Starren som faktiskt pratar engelska som sitt modersmål, men hon är svårast att förstå...
 
 
 

2013-09-06 | 08:03:24

Såg jag nyss en varg?

September, och vädret är finare än aldrig förr här i norra Californien så himla härligt! Är tillochmed jättevarmt här i Mill Valley och ingen dimma har vi heller. tack för det! Blev på kvällen en shoppingtur till Northgate så blev lite nytt inhandlat, alltid kul. Blev såklart Starren efter det oxå. 

2013-09-05 | 08:32:49

Hundparken

Första gången jag o Milo på helt egen hand gick ner till hundparken (för er som inte vet: en rätt stor park precis vid vattnet, finns lite agility grejer o hundarna springer lösa o leker med varandra) gick superbra verkligen, så nu ska jag definitivt börja gå dit med honom oftare för han tycker verkligen att det är superkul där! Han lekte så snällt med alla de andra hundarna där utan något bråk alls. Så kul, hundarna springer runt o leker medan ägarna står o snackar! Har oxå fått agera lite mattelärare (så duktig som jag är på matte NOT) då barnen börjar få mer o mer läxor nu så gäller bara nu för mig att gräva fram det jag lärde mig i femman o sjuan. 
 
Blev sedan froyo plus Starbuckshäng på kvällskvisten, med salig blandning au pairer; två till svenskar, en irländare och en tysk. 
 
Hann även med en springtur
 
 
Fick latte o massa bakelser gratis - gratis är gott men blev lite too much, spyr typ snart

2013-09-04 | 08:19:34

Ring Mountain Hike

Kajsa the handygirl har sprungit massa ärenden under dagen, gått med Milo och skjutsat barn. Blev på kvällningen hike upp för Ring Mountain med härligt gäng, alla orkade dock inte hela vägen upp till toppen o som belöning blev det såklart bästa pommesen ever från Burritoville, numera är vi jättetjenis med personalen där, jättekul! 
 
 
 

2013-09-03 | 05:46:09

Labor Day

Jaa, som ni kunde läsa i förra inlägget så har jag iprincip gjort ingenting hela helgen men ändå varit busy typ. Idag blev det lite gofika på La Boulange i Strawberry Village med alla mina tre polska vänner, mysmys! Blev sedan även en sväng till Sonoma County och en vingård: Jacuzzi. Var jättefint ställe och vindruvorna var superfärska så de var jättegoda verkligen! 
 
 
Mysfika på La Boulange
 
 
Pics från vingården:
 
 
 

2013-09-02 | 19:52:27

Jag lever

Börjar få förfrågningar på om jag lever och ja det gör jag! Ania är hus/hund/katt vakt denna helg o jag har hängt med henne som sällskap. Har inte riktigt haft tid dör bloggen. Vi har lagat middagar, bakat tårta, haft folk över, badat i community poolen, sett alltför många skräckfilmer på kvällarna, sprungit runt på stranden med Milo o Wilson (hunden i detta hus). Idag är det Labor Day o jag e ledig, får se vad dagen bjuder pråmen förmodligen så lite som möjligt.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus