2013-10-31 | 07:34:39

RugDoctor

Idag hängde de båda med på långpromenixen igen, med en kaffe i handen fick vi alla lite extra energi. De har sedan chillat allmänt här hemma medan jag har gjort rent heltäckningsmattan i vardagsrummet och skjutsat runt Irma och Leo och hjälpt dem med läxor. På kvällningen åkte vi till Halloween affären Spirit, är ju faktiskt ändå Halloween imorgon. Blev sedan middag och bio på Northgate! 


Hittade Matilda Ave under promenixen


Matilda har städat idag, bra jobbat!


Lite masker från affären


Från gårdagens hike i Fairfax

2013-10-30 | 07:04:34

Jag har legat och förpuppat mig

(Tänkte börja med att skriva att jag glömde nämna i det tidigare inlägget att när vi var på badhuset var det en man som simmade runt i poolen med en läskig vit mask, visst är det Halloweentider, men det var småläbbigt att han hade den i poolen). 

Drog iväg tidigt imorse med Milo o åkte ut på hike långt in i Fairfax skogarna. Blev mycket berg o vatten, mys! Martin fick en liten adrenalinkick då vi gick i skogen och hon trodde vi skulle dö av viltdjuren. Åkte även rakt in i en filminspelning av en reklamfilm där mitt ute i ingenstans. Polisen bad oss vända så vi inte skulle störa inspelningen. Åkte sedan och åt lunch på Woodlands - favoriten american pancaces och bagel blev det där! En tur till The Village mall hann vi  oxå med innan jag släppte av Kasper och Martin på froyo placet yolo och jag o Milo åkte och hämtade upp Irma och Leo från skolan. På eftermiddagen/kvällen åkte vi in till stan en sväng. Lite mer shopping för besökarnas del och middag på Lori's Diner. Mysig kväll! 





2013-10-29 | 06:35:36

Flax, flax, flax, fast mycket fortare!

Idag hängde båda med på långpromenixen med Milo, mys! Jag fick sen vara ledig under eftermiddagen av mina snälla värdisar. Så då gick vi ner för berget och åt lunch på Tamalpie. Gick sedan till badhuset. När vi kom dit hade de just då en tid då man inte fick simma alls i poolen - bara gå.. Så vi gick lite i poolen och solade sedan ute i solen och sen efter ett tag fick man simma vanligt i poolen. Drog sedan med mig dem på min karate så de fick se det, blev sedan middag på California Pizza Kitchen, denna matresa går bra alltså! 


Fin utsikt från mitt berg


Tamalpie pizza


Solning


Gång i poolen

Karate kid


Bra där


Efter 3 dagar...

2013-10-28 | 04:23:21

Shopping Sunday

Fick med mig lata Kasper på långpromenaden med Milo imorse. Lunchade sedan här hemma innan vi åkte in till stan och Matilda och Kasper shoppade på Union Square och vi åt middag på Cheesecake Factory. 


2 dagar har de nu varit här och mitt rum är ett bombnedslag! 

2013-10-27 | 06:41:42

Just hangi'n

Idag har vi brunchat och strosat runt lite i Tiburon. Hikade sedan med Milo, åt Frozen yogurt, lagade middag här hemma och hade sedan mysig filmkväll! 





2013-10-26 | 06:31:19

Nu är de här!!!

Äntligen är de två efterlängtade här!! Trötta är minst sagt vad de är, ändå tvingade jag med dem ut på restaurang - blev kinan i Town Center som vi alla gillar starkt. Å sedan till ett Haunted House här i Mill Valley, Matilda stannade och sov i bilen medan jag, Kasper och några av mina vänner gick in i det. Var typ ett spökhus med massa folk som hoppade fram och skrek och som drog(!!!) i en, är det Halloweentider så är det! Nu ligger både Kasper & Matilda och sussar på sötörat. 



Kinamat


När vi hade överlevt The haunted house önskade tomten oss god jul haha...

2013-10-25 | 05:29:56

Förföljd av cayoter

Såklart träffade jag på en cayot med brutet ben idag (vad är det med mig och cayoter egentligen??), var nån djurbeskyddare som kämpade för att fånga honom utan framgång. Passade då på att fråga vad vi kan göra eller om de kan göra något åt Cayoten här runt vårt hus. Han sa bara att de kommer inte ta till några åtgärder förrän den har attackerat någon. Men är som sagt väldigt ovanligt att dem ger sig på människor, och finns tydligen sjukt många här i Marin County. Annars då? Har skrivit klart läxan till helgkursen i SF, yay var mitt mål att bli klar innan mina besökare kommer hit. Kasper och Matilda är förövrigt på Arlanda nu o har börjat sin färd hit till Cali, imorgon träffar jag dem igen wihooo! 





2013-10-24 | 05:42:36

Tripp att se fram emot

Skypade lite med Martin idag, bara 2 dagar tills ni är här, så SJUKT! Mötte upp Elin för lunch på asgoda pizzerian Tamalpie innan vi båda for iväg o hämtade upp barn på skolan, hon med barnvagn o jag på cykel. 




Har idag även bokat novembers lilla äventyr. Blir en weekend tripp till regniga Seattle. Kommer typ garanterat regna där i november antar jag, men har ändå hört att trots regnet är det en sjukt fin stad och finns massa att se o jättetrevliga människor. Så jaa, eftersom vi bara bor 2 timmars flygresa bort från Rainy Seattle så kan jag ju inte komma tillbaka till Sverige utan att ha varit där. Kul med en resa att se fram emot igen. O kan sen även checka av Washington state. So far har jag varit i 5 olika stater: California, Florida, Nevada, Arizona och New York (juste, Washington D.C kanske eventuellt ligger i ytterligare en egen stat?!) 


Seattle, cu in November

2013-10-23 | 08:35:54

Vilse i skogen vandrar jag omkring

Imorse var det sjukt foggigt och kallt (varje dag ser ut såhär nu: kalla mornar, varma dagar, kalla kvällar; lager på lager mode var det här ja!) såklart virrade jag bort mig med Milo i dimman.. Blev en riiiiktigt lång promenad. Kom till ett ställe där jag visste vart vi var, ena hållet leder till en strand o andra hållet tillbaka mot mitt hus. så ville ta vägen tillbaka. Men tack vare tjocka dimman var det omöjligt att se vilket håll som ledde vart. Jag gick på magkänslan. När vi gick och irrade runt så mötte vi en kvinna som var ute o sprang med sin hund, hon frågade ifall vi var påväg till Oaktree trail o när jag sa "nej vi försöker hitta hem" så sa hon "bra, gå inte dit finns extremt mycket cayoter där vid det trailet". Vi gick efter en stund förbi ett trail, måste varit trailet kvinnan pratade om, såg då en papperskorg en liten bit in på trailet så tänkte ju då slänga iväg lite bajspåsar så börjar gå mot den. Då tvärnitar precis en bil och stannar o jag hör en kvinna vrålskrika "Stooooop! Don't go there!!!!" Jag blev typ asrädd o sprang till hennes bil för o höra vad det var frågan om. Då sa hon "det är inga människor här för att det är så fasligt många cayoter precis vid detta trail. Gå inte där, då kommer både du o hunden din bli tagna av cayoterna!!"Shiiit tänkte jag. Såklart kommer vi sen fram till parkeringen vid stranden, fel håll. Toppen! Var ju då tvungna att gå tillbaka hela långa vägen igen bland dimman då man inget såg o cayoter o jaa, spänning i vardagen alltså! 


Inte lätt o veta om det är höger eller vänster när vägen bara är rak o likadan åt båda håll

2013-10-22 | 07:30:51

Rullar på bra

Måndag igen då! Har varit ute o promenerat en massa med hunden min. Träffade Elin en sväng o drack lite Jamba Juice o promenerade ännu mer. Sista karaten idag, men signade upp även för nästa session. Så kommer fortsätta 7 veckor till, varför inte då jag behöver fler college timmar och karaten är faktiskt riktigt kul! 

På fredag kommer Kasper & Matilda, can't wait !!!!!


Trött hundis i min säng

2013-10-21 | 07:03:08

Helgens update

Lördag

Au Pair möte på en Pumpkin patch. Jag facepaintade barn o blev även själv facepaintad. Träffade lite nya au pairer o så. Blev en mysrunda med Lina i downtown Mill Valley fylld med froyo o kikande i löjligt dyra Marin affärer. På kvällningen åkte jag, Jordan och Tana på "Peets party" i Petaluma. Mest folk från Peets o även lite andra oxå, det var kul det!! Dock blev det lite för amerikansk hemmafest med allt vad det innebär... 




Söndag

Lazy Sunday! Lång härlig sovmorgon för en gångs skull. Blev sedan lite slött söndagshäng i Tiburon med en ny tjej från Österrike o gamla godingarna Jordan och Tana. 





2013-10-19 | 09:59:59

Wrecking Ball

Fredaaaag. Har mestadels varit taxi idag och skjutsat runt Irma, Anna och Simon i olika omgångar. Jag klagar då inte över att köra runt en massa i BMW X5:an! 

Jordan jobbar ju på Peets så vi hängde lite där ikväll och fick gratis kaffe och bakelser! "Vi" är vanliga ligan Ania, Tana o Jordan" men även en finsk tjej och en ny trevlig svensk tjej. Blev sedan biotajm i Northgate. Vi såg "Gravity" den där Sandra Bullock och George Clooney fastnar i rymden. Den var lite väl spejsad tycker jag och ganska så enformig..







2013-10-18 | 08:12:00

PKT (Personlig Karate Tränare)

På karaten idag var jag den enda nybörjaren där, men det var faktiskt awesome! Jag fick ju då en personlig tränare, vilket var toppen! Å de människorna i karate klassen är så himla goa, det enda de sa till mig var hur duktig jag är och att jag lär mig så snabbt och att jag borde testa för gult bälte o blablabla så snälla så! 
 
Hade inte alltför mycket på min to do list idag så hann med och göra massa olika tester om min framtida karriär. Jag har verkligen ingen aning, så frustrerande!! Internet visade detta, men känner mig inte mycket klokare för det.. 
 
 
 
 
 
Tänkte oxå bara säga att när jag nyss tittade in på facebook och såg en massa bilder o inlägg från er hemma i Sverige om första snön blev jag lite extra glad i själen. Idag har jag gått omkring i shorts o linne och haft det supervarmt. Cali is the place people! Säger inte detta för att vara elak, vill bara göra er lite avundsjuka haha. Hoppas ni inte fryser alltför mycket hemma i lilla Sverige! 



2013-10-17 | 06:49:34

Some random quotes




2013-10-17 | 05:55:00

Action i hundparken

Idag bestämde jag att ta med Milo till hundparken för var så länge sen sist och han älskar verkligen att gå dit. Så ja, hund au pairen Kajsa tänkte ju då göra sin lilla bäbis lite extra glad idag. Allt började jättebra o han lekte fint med alla hundar, helt plötsligt hoppar en liten sak upp i hans ansikte och såklart ville han då visa vem som bestämmer... Blev lite våldsamt där, men jag röck in och fick på honom kopplet fort. Lillskrutten var livrädd men fick lära sig en läxa vilket hans ägare bara tyckte var bra. Ett försök till tänkte jag. Gick bra rätt länge och han sprang efter bollen jag kastade hela tiden. Sen helt plötsligt från ingenstans så hoppar han på en annan liten fluffig sak. Så fick ytterligare en gång ge mig in i hundfighten och koppla och dra bort honom från den lilla. Det var droppen för idag. Ägaren till den lilla hunden #2 sa bara it's OK till mig. Men sen sa hon till sin kompis så att jag hörde "jag som hörde att det aldrig inträffar nåt sånt där i hundparken!" Piiiiin kände jag och sprang snabbt därifrån med Milo. Han är ju världens snällaste hund, men han är tonåring och ibland gör han inte som man själv vill.. Ja, detta var dagens happening i mitt hund au pair liv. 
 
Annars så har dagen rullat på bra i värmen. Har STOR handlat, vagnen var överfull, hade problem med att få ner de sista varorna så att de inte trillade ur, och tillochmed killen i kassan var imponerad över allt jag hade handlat. Är det tre vuxna och tre tonåringar i hushållet går det minst sagt åt mycket mat. Jag och Anna (min värdmamma) tog en springtur med Milo på kvällen, riktigt skönt! Gick sedan ut på en jättemysig mexikansk restaurang här i Mill Valley tillsammans med min värdfamilj, har jag nämnt att jag verkligen gillar min värdfamilj?! 
 
 
Halloween är nära nu och amerikanarna är som vanligt SÅ taggade
 

2013-10-16 | 08:09:45

Super Chicken burrito with fries, right?!

Hikade runt Phoenix Lake idag med pärlan, mys! Hann idag även med och skypa med fina Lea, saknar så att ha henne här i Cali men hon har det toppen hemma i Österrike så är glad för hennes skull! När jag var ute o kissade Milo lite på eftermiddagen så stötte vi på Cayoten igen, preciiiis utanför ytterdörren, vildmark här uppe på toppen av berget alltså! Blev en klassisk Burritoville middag med Ania, när vi kommer in där vet de precis vad vi vill ha, vi behöver inte ens säga vad vi vill ha längre haha. 

Milo under hiken! Tittar han inte åt det ena hållet så tittar han åt det andra...



2013-10-15 | 03:56:13

Myskväll

Efter att min fina värdfamilj haft besök från Singapore under helgen, fanns det en hel del att röja o städa i huset såhär på måndagen. Gick en superhärlig långrunda med lurvet imorse, till golfbanan i Mill Valley, den skulle ni nog gilla pappa och farfar! Tänkte ta en myskväll här hemma ikväll, dem blir det alltför få av, alltid är det nåt man vill göra. Ania försöker dock desperat få mig att följa med henne till Burritoville men är för trött så stannar hemma istället. Tog nyss en springtur upp på berget vi bor på, amazing utsikt från toppen vill jag lova er alla! Nu blir det snart middag och sen bara en god bok och förmodligen lite läxskrivande (inför helgkursen i november) och säkerligen nån serie oxå! 


Morgonkaffe på Starbucks med Elin för ett par dar sen, mys i vardagen! 

2013-10-14 | 07:08:11

City Sunday

Blev en dag inne i San Francisco. Lite häng i Dolores Park, en sjukt fin park i Castro (gay distriktet) så en massa roligt folk om man säger så. Även lite häng vid Union Square. Awesome söndag på alla sätt o vis!


Bilder från gårdagen i Japan Town



Bilder från idag




2013-10-13 | 10:06:24

Japan Town

Bästa Ania kom över till mig o hängde med mig och Milo idag. Vi tog och hikade ett trail vid Tennessee Valley, mys. På kvällningen åkte jag, Ania o Goshia till Japan Town inne i stan. Åt supergod middag, efterrätt, kollade i färgglada japanska affärer och tog massa awesome sticker bilder! 





2013-10-12 | 07:27:06

Kärt återseende

Idag har jag umgåtts med mina hjärtan Charlotte och Malcolm och deras puppy Grover. Alltid nu när jag ser dem är de så sjukt exalterade, jättekul! Ania o hennes kiddos kom över o vi åt alla pizza, just like old times - var SÅ mys! Charlotte pratade om hur mycket hon saknar att ha en au pair och Malcolm frågade hela tiden när jag kommer nästa gång o hur länge jag stannar här innan jag åker till Sverige osv. 

Grover är ju bara så sjukt söt:





2013-10-11 | 22:58:25

Pink konsert

Igår kväll åkte jag, Ania, Jordan o Lina till dangerous Oakland och Oracle Arena (vilket förövrigt tog typ tre timmar pga hemska trafiken tack vare constructions på Richmond Bridge). Tillslut kom vi ändå fram, och i tid dessutom, det trodde vi inte! Pink bjöd på grymmaste konserten! Både gamla och nya låtar och hela konserten var en väldans show. Hon var ofta ute o "flög" över publiken o gjorde typ akrobatik grejjer, jättecoola framträdanden hade hon! Vi hade inte världens bästa platser, men vi såg henne och vi hittade en liten typ plattform precis bakom oss där vi alla fyra precis fick plats, så där stod vi o dansade o sjöng genom hela konserten. Askul! 





2013-10-10 | 06:33:46

Paddel board

Haft världens lugnaste dag då Milo inte varit på topp, men han blir bara bättre och bättre bäbisen! Blev cykeltur till Leos skola o sen cykla hem med honom idag, härligt i det fina vädret! Blev på kvällen kidnappad av Ania och vi åkte iväg till Burritoville för middag. Sötaste Ania "Kajsa, jag vill inte att du ska åka hem snart, då måste jag ju hitta en ny bästa vän..." Är ju faktiskt hela 7 månader kvar!! Men är sjukt läskigt att tiden går så fort! 


Bilder från då vi paddel boardade i Newport, var riktigt kul o lite läskigt! 





2013-10-09 | 07:33:11

Värmer upp för Halloween

Milo bäbisen kunde inte gå imorse o haltade o hade sig. Anna och jag åkte till veterinären med honom och de fick behålla honom några timmar. Han hade skadat ena foten på nåt sätt och är fortfarande dålig men kommer bli bättre, han kan dock inte gå ut och gå på fem dagar, oj vad jag kommer sakna våra dagliga två timmars promenader. 

Åkte till galna Halloween affären Spirit med Ania, Angie, Tana, Lina & Jessica. Kul att bara gå runt och kika. Kul att det snart är Halloween igen, amerikanarna är ju som sagt sjukt satsiga på den högtiden! 





2013-10-09 | 02:42:48

L.A. Roadtrip Pics

Bildregn #1 från helgen, kommer nog en till senare!








2013-10-08 | 08:39:00

Roadtrip to Los Angeles

Bästa roadtripen på länge hade jag o Linis nu i helgen! Har cruisat runt i drömmarnas stad och bara haft det toppen! Lina hämtade upp hyrbilen och kom sedan och plockade upp mig, var en så grymt ful bil (Mazda 5) så när vi åkte in till SF för att skriva in mig som förare oxå så övertalade vi med hjälp av att vara svenska blondiner snubben där att byta bil åt oss så att vi fick en finare. Så slutade med att vi gled runt i en Toyota Corolla istället. Vi åkte fina Highway 1 ner, planen var att stanna i Santa Barbara o spendera natten där, då GPS'en ballade ur missade vi Santa Barbara o när vi insåg att vi åkt förbi det var vi redan i L.A. Haha, var så sent så vi svängde av o blev att sova i bilen några timmar utanför ett college i Ventura. 
 
Vaknade tidigt, blev Starbucks frulle i bilen (ja, bilen var vårt hem under resan) o sen körde vi upp till Santa Barbara. Kikade in beachen o Santa Barbara City College, Gud vad jag skulle vilja plugga där! Var sjukt fint college med värdens finaste location precis vid havet, superfint! Vi brummade sedan ner mot Malibu där det inte fanns ett fnatt att göra, men vi stannade iaf på en strand för lite fina bilder. Nästa stopp blev Santa Monica, kollade in beachen och strosade runt på Third Street Promenade, var supermys! Gillade verkligen Santa Monica! Venice Beach blev det sen, ascool strand! Lite "tuffare" människor än i typ Santa Monica, men en väldans massa underhållning längs stranden, träningsgrejjer, skatepark, basketplan, cykelvägar o jaa fanns en massa skoj där, jättecoolt var det! Körde sedan runt i Beverly Hills och dreglade över drömvillorna. Poserade sen på kvällen med massa stjärnor på Walk of Fame i Hollywood. Slutligen körde vi ner till Orange County och craschade hos Linas kompis över natten. Asbra att vi båda körde så vi delade upp körningen o byttes av rätt ofta, var jätteskönt o allt gick då väldigt smidigt! Hann se sjukt mycket under lördagen som ni hör, och vi stressade inte igenom alla platser, utan tog den tid vi behövde och ändå hann vi allt, var kanon!
 
Söndagen blev chill och grym! Linas kompis föräldrar bor i Newport (alla ni som sett tv serien O.C vet exakt vart detta är, jag kan lova er att det var ännu finare än vad man tror, sjuka hus o allmänt awesome!) så vi åkte till dem en sväng (galet hus precis vid vattnet), vi paddle boardade lite utanför huset. Såg även Newport Beach och åkte sedan en sväng bort till Laguna Beach. Innan vi begav oss tillbaka till SF så tog vi en sväng förbi Hollywood igen för att få lite bilder med den berömda skylten, på vägen upp till skylten stannade vi på en husvisning. Haha, kom på en liten historia om hur vi hjälpte våra föräldrar hitta nytt hus, var riktigt coolt hus o sjuka walk in closets!! Askul o se! 
 
Helt enkelt, en toppenhelg!! Å vädret har levererat som bara den! Har varit supervarmt o soligt hela tiden, så jaa jättehärligt med en liten minisemester! 
 
Okej, med risk för att bli lite för internt kommer här
vår lista med saker som levererat/inte levererat under helgen! 
 
 
Levererat
Anna
Ali
Highway 1 
Toyota Corolla
Hertz kille #2
Ventura
Venice Beach
Santa Barbara
Third Street Promenade, Santa Monica
Walk of Fame
Kajsas telefon GPS
Beverly Hills
Snacks
Burrito i Venice
Ramsey
Bensinen
Vädret
Våra driving skills
LA traffic
AUX
Newport
Paddle Boarding 
Laguna Beach
Hollywood skylten - söndag
Husvisning i Hollywood
McFlurry
 
 
Inte levererat
Mazda 5
Beverly Hills skylten
Hollywood skylten - lördag
Hertz kille #1 
Merika
Kajsas phones battery
Linas GPS
Vårt lokalsinne
Irriterande id*ot på hwy 1 mitt i natten
Trafik i SF
Maria Montazamis adress
LA radio
Fönsterlisten i bilen 
 
 
Tänkte att jag lägger in alla bilder sen när jag har alla samlade, så ni får vänta några dar eventuellt. Så länge kommer en bild på mig på Pieren vid Newport Beach!
 
 



2013-10-04 | 23:05:22

Nu drar vi söderut!

Tänkte bara kika in o säga hej. Lina hämtar snart upp mig med hyrbilen o sedan brummar vi ner Highway 1 till Southern California, wihoo. Vet inte hur mycket internet jag kommer ha tillgång till under helgen, men om jag kan kommer jag uppdatera, om inte hörs vi på måndag! Första stoppet och där vi stannar nu ikväll är Santa Barbara! South Cal, here we come!

2013-10-04 | 08:18:13

Hundbesök

Lugn dag med långpromenad i solskenet, förberedande inför Simons fotbollslags pasta fest, karate, Jag, Ania o Goshia nästlade oss in på Town Centrets filmfestival, bara massa fint folk som minglade, vi fick inte ens vara där, jag kom direkt från karaten o hade träningskläder. Självklart blev vi fotade till Tiburons lokaltidning, haha. Hann även idag med att hälsa på mina älsklingar Charlotte och Malcolm, de fick sin valp idag. Sjukt söt valp, välkommen lilla Grover. Sjukt söt var han, och var supermys att träffa barnen igen, var ett bra tag sen nu!!! 





2013-10-03 | 08:40:54

Hike

Idag har jag, Lina o Milo hikat Ring Mountain, asnajs!! Blev även lite planerande med Linis om helgens roadtrip. Bil är nu hyrd till helgen, listan på platser vi vill hinna med o se är alldeles för lång, vi är medvetna om att vi förmodligen inte kommer hinna se allt, LA är ju en sjukt stor stad, med sjuklig trafik. Men vi tar det som det kommer o ser vad vi hinner med. Spontana tjejer här asså! Har även försökt ragga till oss två till, så att allt ska bli billigare med bilen o så, har gått sådär, men eventuellt hänger två till med annars kör vi bara vi två.





2013-10-02 | 07:20:08

Bildlös

Fina vädret är tillbaka igen, en dags svacka är okej! Eftersom ni alla förstått att Ania är besatt av att åka skateboard för tillfället, så möttes jag, Ania & Tana upp i skateparken. Ania åkte skateboard medan jag o Tana sprang o gjorde lite rump o mag övningar, haha vår nya kvällssyssla helt klart! 

Till helgen blir det äntligen en liten roadtrip! Än så länge är det bara Linis o jag, får se om fler vill hänka. Blir att bila ner till sydligare breddgrader, till kända stränder, kända människor o storstadspuls. Los Angeles, vi ses snart, tredje gången gillt! Wihooo!

2013-10-01 | 08:21:05

Kiya

Dimma o regn under Milos o min två timmars långpromenad, oj så härligt det var! Haha, detta är bara en påminnelse om hur regniga vintrarna är här uppe i Nor Cal är, meen än är vi inte där, idag var bara ett undantag (och blev ju fint till eftermiddagen). Ania var snäll o hängde med mig o mathandlade idag. Har på kvällningen haft karate, går bara bättre o bättre för oss nybörjare, börjar få kläm på formerna nu och lär oss fler o fler nya saker så det e kul. 


Bilder från gårdagen:


Hela gänget!





Hängde lite i Haight Ashbury, hippie området inne i SF

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus