2013-11-17 | 08:31:03

Vart är regnet??

När vi drog upp persiennerna i hotellrummet imorse möttes vi av SOL! I staden där det sägs alltid regnar... Så var en sjukt glad överraskning! Efter att ha ätit sjukt god hotell frukost så begav vi oss på en promenad för att känna in stan i det fina vädret, var kallt men det regnade inte alls på hela dagen, vilken tur vi hade! Vi promenerade lite längs med vattnet, kollade in en vägg som var FULL med tuggummi, var sjukt äckligt!!! Vi satte dit varsitt tuggummi oxå, så nu finns mitt tuggande tuggummi på en vägg i Seattle för all framtid, yay. Kollade även in Pike Place Market, en stor och mysig Farmers Market, gick även förbi USA's (världens??) allra första Starbucks, gick dock aldrig in då kön var jobbigt lång! Så gick vi lite i affärer och jag inhandlade vantar då det behövdes här uppe i Seattle. Lunchade på Cheesecake Factory hehe. På kvällen åkte vi till en Vista Point, sjuuukt fint!!! Hela stan upplyst och The Space Needle (ni vet byggnaden som gör att Seattle ser lite speciellt ut) längst fram o sen hela stan i bakgrunden, magiskt fint var det på kvällen!! Blev sedan egengjorda Burritosar och chips från Whole Foods framför film på hotellrummet, är det semester så är det! 

Mina tankar om Seattle efter idag är att det är en liten, fin och mysig stad! Vi har fått känslan x antal gånger att det känns som Sverige, men är nog att det har varit rätt kallt. Finns inte sådär supermycket att göra här, inte oss emot dock, eftersom vi är på minisemester har det varit rätt skönt att bara gå runt o känna in stan och inte ha några måsten alls! Men som sagt, fin stad! Kul att ha varit här!


Mina bilder från Vista Pointen finns i kameran så kan inte ladda upp dem nu, denna är från google men det såg ut exakt såhär, fast ännu finare i verkligheten såklart!!

Kommentarer;

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus