2013-11-14 | 07:37:13

Bokat resor!

Wiiiie har idag bokat 2 resor!! Sved som bara den i plånkan, men känns toppen!! Ashärligt att ha resor att se fram emot!!! SÅ! En partyhelg i galna Vegas blir det i januari! Så grymt taggad! Vi kommer bo på det sjukt fina hotellet Bellagio (enorma hotellet som har gratis vattenshower, om ni då vet vilket jag menar?!). Denna gång ska vi inte snåla på boendet, hostlet sist vi var i Vegas var det värsta nånsin så blir grymt med gigantiskt hotell mitt på the Strip! Ska bli grymt!! Blir jag, Lina o två svenskar till - Jessica & Lisa som drar dit. Can't waaiit! Lite google pics från the Strip i Vegas och på fina Bellagio!:





Resa nummer två: HAWAII !!! Drömresan går i slutet av februari/början av mars i uppfyllelse! Så sjukt! Är så lycklig att jag ska få åka till paradiset Hawaii. Blir jag o min resekompis Lina som drar dit, sjukt häftigt!! Det blir ön Oahu på Hawaii som vi kommer spendera vår vecka på, vi har hört väldigt bra om den ön av de som har varit där. Oahu är ön där Honolulu är största staden och Pearl Harbour finns oxå på den ön. Så sjukt, kommer bli underbart! Även lite google pics på Hawaii, kan inte fatta att vi ska dit!





Har annars idag finpromenixat längs med vattnet med utsikt över Golden Gate, SF och hela Tiburon sjukt vackert! Hur ska jag kunna lämna detta? Åkte även med Elin till Northgate och inhandlade stövlar, var tvungen att köpa skor som förmodligen kan överleva nu i helgen då det bär av till Seattle. Oj så mycket resande det är nu känns det som, älskar't! 

Kommentarer;

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus