2013-05-31 | 08:02:03

10 månader

Riktigt chill jobbdag!! Lite beach-häng, parkhäng och sen solade jag galet vid poolen då Malcs hade tennisträning i en och en halv timma. 
 
Mötte upp Lea efter jobbet och vi åt väääärldens godaste sallad till middag, seriöst sjukt god! Den blir det snart, snart, snart igen! Blev sedan en shoppingrunda i mallen The Village och Northgate. Kom hem med en jättecute bikini från Abercrombie & Fitch, var 50% rea så slog till snabbt som bara den. 
 
Idag firar jag även 10 månader i USA, det är något som är extremt galet! 
 
 

2013-05-30 | 07:45:47

Wednesday

Charlottes klass hade idag nån traditionell grej där de visar upp historier som de skrivit i skolan. Jag och Malcs gick dit och även Veronica anslöt sig efter ett tag. Var kul att få läsa deras berättelser, så roligt att läsa 8 åringars skrivningar. Men de var jätteduktiga! På kvällen träffade jag Ania, Tana, 2 polska tjejer o en fransyska på en superbra italiensk restaurang i Mill Valley, väldigt trevligt! Har legat dubbelvikt och gråtit av skratt SÅ många gånger idag tack vare Ania - den polskan är ju bara för underbar!! 
 
Mindre än en vecka kvar till sommarlov, ojojoj! Fick av min värdmamma schema över alla playdates som är bokade under lovet så kommer vara fullt upp. Men går nog bra det! Idag är det exakt 2 månader kvar tills jag förmodligen flyttar till en ny värdfamilj, så spännande! När jag berättade det för barnen idag så fick Charlotte typ panik o bara skrek, grät och kastade sig runt mig! Hur ska jag kunna lämna dem?! 
 
 

2013-05-29 | 04:27:29

Slö som bara den

Blev en lekparks dag idag. Först slottsparken för lunch o lite kurragömma o sedan Town Park där barnen träffade en massa kompisar o de körde kickball. Så väldigt chill dag må jag säga. Har även skrytit o visat min skydive video för alla små barn som tyckte att det var jätteläskigt och samtidigt coolt o alla hade 1000 frågor haha. Annars idag har jag slappat gärnet och tänker fortsätta med det, är en sån dag idag. Är såå trött efter helgen, helgerna får mig alltid att bli så utmattad för vi gör så mycket roliga saker. Så ja, nu är klockan halv åtta och jag ligger redan nedbäddad i sängen och ska kolla lite O.C. avsnitt, äter även min leftover Cheesecake från igår, tack America för doggybox hihihi. 
 
 
Dagen:
 
 
 
Vi som vågade hoppa!
 
Chill eftermiddag i Napa Valley! 

2013-05-28 | 09:29:52

Leas Birthday

Memorial Day idag så jag var ledig denna måndag, har varit sååå skönt med långhelg! 
 
Leas födelsedag idag, 20 barre är hon nu! Vi firade detta genom att göra en megahike! Körde upp till Mt Tam (högsta berget i Marin) lämnade våra cyklar där, körde ner till Stinson Beach och parkerade bilarna där. Hikade sedan upp hela vägen till toppen av Mt Tam, tog oss ca 3 timmar upp. Tog sedan cyklarna och cyklade ner till Stinson igen, vilket tog oss kanske 1.5 h. Hade varit en sjukt underbar hike, om det nu inte hade varit för att vädret sög. Har inte varit så dåligt väder på jättelänge, bara för att Leas vän från Oregon är här, han tog nog med sig regnet därifrån. Det var riktigt kallt, regnade och var riktigt foggy, så man såg ingen utsikt var bara tjock dimma hela 3 timmar upp. Cykelturen ner var värst! Jag vurpade med cykeln 2 gånger och var sjukt lerig och har jätteont i höften o armbågen fortfarande. Var så sjukt kallt att cykla ner (o en hel del uppförsbacke var det oxå!), alla var genomblöta, när vi cyklade började det regna så mycket så man kunde knappt se vägen framför sig, för hela ansiktet o ögonen var täckt i regn. Det var seriöst fruktansvärt men samtidigt bara så hilarious! Kommer aldrig glömma den hiken iaf! 
 
Blev sedan middag på Cheesecake Factory med ett stort gäng. Vi beställde en hel Oreo Cheesecake (The whole thing) o så kom de o sjöng Happy Birthday för Lea, standard Cheesecake födelsedagsfirande! 
 
 

2013-05-27 | 19:04:08

Napa Valley

Napa igår. Riktigt mysigt var det, åkte till en vingård som var jättefin o hade en stor mysig picknick trädgård runt om. Så satt där o åt lunch o bara chillade. Napa är riktigt fint!! Tillbaka i Marin så åt vi middag på Servino i Tiburon innan hemfärd. 
 
Har oxå haft en ny match nu över helgen med en famil som bor i närheten av NY, just nu verkar jag bara få familjer runt NY!!! Mamman ville prata med mig så det var kul såklart! Det var en massa som lät bra om denna familj, skulle ha eget badrum, egen bil, huset beskrev de som enormt. Meen minusena fick mig att välja bort familjen, mamman var en stay at home mom (alla jag vet som har en sån mamma gillar det inte alls, och jag tycker att det känns väldigt konstigt. Om man är hemmafru är man väl det för att ta hand om sina barn? menmen..), de hade 3 barn varav mellan pojken på 8 år var autistisk (vet ej varför jag blir matchad med så många såna familjer, jag har ingen sån erfarenhet!) plus att de bor på Östkusten. Well, håller tummarna för att nästa matchning blir bättre! 
 
 
 

2013-05-27 | 08:16:05

SKYDIVE

Igår, 25 Maj 2013, gjorde jag något som jag aldrig trodde jag skulle våga göra - hoppa från ett flygplan. Jag tänker ta den låååånga historien om min skydive upplevelse, så var beredda på det! 
 
Jag, Lea, Tana, Damien och Anna brummade iväg tidigt på morgonen för att vara i god tid till skydiveing placet som låg ca 2 timmar härifrån (oj skrev först från här, sen märkte jag att det lät lite konstigt, översatte från svenska till engelska direkt, from here - från här. Hahhaha craazy, har jag varit i USA förlänge nu? Nä tror inte det va!) åt Sacramento hållet, vi var alla superexcited. Vi hade inte bokat tid eller nåt, det är typ "öppet hus". När vi kom fram så fick vi skriva under en maaaassa grejjer på ett papper, bl.a. Att om man dör eller blir skadad på något sätt så är det ditt egna fel. När vi satt o skrev under det så blev jag sjuuuukt nervös. Efter bara en liten stund fick vi gå in i ett rum där vi fick träffa personen vi skulle hoppa med och kamerakillen. De satte på oss säkerhetsgrejjerna och pratade om allt möjligt. Killen jag hoppade med kändes väldigt bra så han fick mig o känna mig lite säkrare. När vi gick in i planet gick jag o min hoppkille in i planet sist o jag frågade honom om vi skulle hoppa först o han svarade "Maybe, men det är den allra bästa platsen!!". Å han hade rätt! Visst, vi var först ut o hoppa o jag vet inte varför men vi fick sitta i dörrhålet o dingla med benen mycket längre än de andra av nån anledning - vilket gjorde mig supernervös! Det var ju SÅ högt (4 km rakt upp i luften)!!! Men är tacksam över att jag var först, och slapp se de andra hoppa! De andra sa att det var rätt obehagligt o se personen innan hoppa, för det var sjukt hur fort de bara försvann från planet! Å ja Gud vad snabbt vi föll, jag menar helt fritt fall i 45 sek från 4 km höjd - undrar hur snabbt det var vi föll egentligen! 
 
Tog 15 minuter att åka upp till rätt höjd med planet. Jag satt precis vid dörren (som var gjord av glas) så såg bäst av alla på planet, vilket var riktigt coolt men samtidigt sjukt läskigt. När vi var halvvägs upp frågade jag honom om vi skulle hoppa snart haha men han svarade bara "ju högre det är desto bättre, då har vi mer tid på oss så allt går rätt till". Jag kan verkligen inte förklara känslan när dörren öppnades o vi satt och dinglade med benen 4 km uppe i luften, och skulle snart hoppa från flygplanet. Jag var så sjukt rädd/nervös/exalterad/undrade vad tusan jag gett mig in på/tyckte jag var världens coolaste - allt på samma gång. Jag skrek oh my gooood sjukt högt i hela planet innan vi ens hoppade! Jag frågade honom när vi satt med öppen dörr innan hoppet "We're gonna survive, right?!?!?" Hans svar var "jag hoppas det, jag har saker o göra senare hahahh". Hahah, han skulle ha svarat Såklart vi kommer!! Hahha, men alla var så sarkastiska där! 
 
Känslan när jag hoppade från planet... Oh my god, det är obeskrivligt! Det var fritt fall i 45 sekunder. De första 10 sekunderna var jag bara så sjukt rädd samtidigt som jag tänkte shit, jag hoppade precis ut ur ett flygplan fan vad jag är cool och tusen tankar till på samma gång! Efter ca 10 sek så började jag verkligen njuta av det och verkligen fånga upplevelsen. Var det roligaste och läskigaste jag nånsin gjort, helt klart! När sen fallskärmen väcklades ut o vi bara gled runt i luften innan vi landade var allt så sjukt fridfullt och man kunde verkligen bara glida runt o njuta av den fantastiska utsikten. Landningen gick väldigt bra oxå, han sa till i god tid när jag skulle dra upp benen. När vi satt på marken igen hade jag en så sjuk adrenalin kick och kände bara att jag kunde göra precis vad som helst efter det! Det var en sjukt amazing och obeskrivlig känsla. När alla mina vänner var nere på marken igen, alla levande utan skador kände vi oss sjukt coola! 
 
Det är svårt och beskriva skydiveing. Det är helt klart det läskigaste/roligaste/coolaste/galnaste/modigaste/underbaraste jag nånsin gjort! Jag är så himla stolt över mig själv för att jag vågade göra det!!!!
 
Ni alla MÅSTE se min video som finns på min Facebook sida! Den är riktigt cool, kan kolla på den hur många gånger som helst och varje gång tänker jag "kan inte fatta att jag gjorde det, shit vad cool jag äääär!" Gillar musiken i den oxå skydiveing babyyy! Vet ej hur man laddar upp video här, så ni får nöja er med en stor bildbomb med bilder! Var så awesoooooome!!!
 
 
 
 
 
 
 
 

2013-05-25 | 06:56:17

3 dagars helg

En dag full av lite olika playdates - bra för mig o vänja mig med fler än 2 barn nu innan sommarlovet o camp Kajsa börjar. Blev sen middag i Mill Valley på en väldigt mysig restaurang med Lea o Tana. Som efterrätt åkte vi till Starbucks i Sausalito o kollade på den stora fullmånen medan mörkret föll in o finaste staden lystes upp framför oss, soooo pretty !!!
 
Fick idag mail om en familj i Connecticut som jättegärna vill prata med mig, CC undrade om jag kunde överväga o flytta dit. 2:a gången de frågar om jag kan tänka mig närheten av NY istället. Jag ska nog tacka nej. Pratade med min LCC o hon tycker att jag ska vara inriktad på Cali i några veckor till, men om det inte går framåt måste jag nog öppna mig för hela USA. Så jaa vi får se hur detta kommer sluta, spännande värre tycker jag iaf! 
 
På måndag är det Memorial Day så nu väntar 3 dagars ledigt, wihooo! 
 
Imorgon ska jag göra något insane! Kan inte fatta att jag verkligen ska göra det!! Hade detta varit för 10 månader sen hade jag aldrig i livet ens övervägt o göra detta, men nu känner jag att jag vill, är sjukt nervös men kommer ångra mig sååå om jag inte gör det! Har växt så mycket sen jag kom hit! Kommer inte säga vad det är ännu, skriver om det imorgon och ni kommer märka på facebook inom kort! En ledtråd: övervinn dina rädslor. Kommer övervinna en av mina stora rädslor big time imorgon, herrejösses! 

2013-05-24 | 07:22:11

Magnet

Upp före tuppen idag igen och få iordning och iväg två trötta men duktiga barn till skolan. Chillade sedan hemma med te, skvallertidning och några O.C. avsnitt, skulle ju inte vara helt fel o va au pair där, drömma kan man ju haha. Har sedan spenderat en lång dag med barnen igen, har lekt i parken, spelat schack, de har haft tennis o simträning och så har jag lagat middag o mer. Nu är min värdmamma hemma igen wihooo, så slipper gå upp före tuppen imorgon och slipper laga middag yay! Hahah. Var nu på kvällen på månadsmötet, denna gång var vi på ett café i San Rafael. Farmers Market pågick samtidigt oxå. Jag, Ania o Merika gjorde en fotomagnet, hihi, kommer sitta fint på mitt kylskåp hemma i Sveariket sen! 
 
 
Charlotte lekte president George Washington i poolen, haha. 
 
Farmers market
 
Magnetpin! 

2013-05-23 | 07:30:37

Lång dag

Upp med tuppen var det som gällde imorse för att få barnen redo till skolan o skjutsa dit dem. De var riktigt duktiga o snabba imorse faktiskt! Blev sedan en sväng till gymet, man förstår att man varit borta från gymet för länge när omklädningsrummet ser helt annorlunda ut än förut - undrans när de fixade det?! Lea o Ania kom sen över till mig för lite hot tub innan det var dags att hämta upp kidsen från skolan. Riktigt bra dag med dem, även fast den var väldigt lång! Lite playdate, chack, simträningar, bad o middag. Har mestadels spenderat tiden i bilen o skjutsat runt dem - najs säger jag om det!

For sen iväg till min datakurs, sista som tur var! Fick lära mig om hur man använder linkedin, youtube o hur/vardör man bloggar... Fick iaf min twitterväns visitkort o hon ville ha mitt nummer (amerikanska o svenska) då hon ofta åker till släktingar i Danmark o kanske ville komma över till Sverige! Så gullig dam det där ! Nu är jag iaf heeeelt klar med collegetimmarna - skööönt !

Dax o sova då jag snart ska gå upp o få iväg barnaaa till skolan igeeen!


2013-05-22 | 06:57:05

Lipsill

Idag var första (och förhoppningsvis sista) gången jag grät framför barnen, mitt i lekparken. Charlotte flippade fullständigt i parken o för att göra en lång historia kort så slutade det med att vi båda satt o grät under klätterställningen på lekplatsen. Japp, ibland är detta ingen dans på rosor vill jag lova, kan vara väldigt påfrestande att jobba med andras barn hela dagarna, även fast vi oftast har det väldigt kul ihop. Annars har dagen varit bra med lite spel, hot tub och middag. Tog en promenix med Ania efter jobbet och vi hittade en jättefin utsiktsplats på ett berg som vi numera kallar "AK Hill". Obeskrivligt att bara sitta o njuta med SF Skyline som utsikt! 
 
 

2013-05-21 | 05:12:00

Superhot!!!

Sjuuukt trött imorse, gick inte upp förrän 11 imorse, uppskattade mer än vanligt att jag vanligtvis aldrig jobbar morgon! Var sjukt hett idag, 30 grader o ingen vind. Så bestämde att ta med Malcs till poolen o bada hela dagen. Bra val, annars hade vi smält sönder for sure. Träffade Lea o hennes hostkid där så det var roligt. Blev på kvällskvisten en liten bikeride med Lea och endade på Mag's o en lång pratstund, alltid trevligt! 
 
Ska snart ha ett "möte" med min värdmamma för hon ska åka bort imorgon o vara borta i  3 dagar, vilket innebär att jag jobbar mycket mer. Vi brukar oftast ta ett barn var på eftermiddagarna då de båda har aktiviteter ungefär runt samma tider o sånt, men nu måste jag göra allt. Plus fixa snackboxar, frukost, köra till skolan på morgonen, vara med dem tills pappan kommer hem strax efter 7 på kvällen, laga middag o jaa allt iprincip. Meeen det ska nog gå bra det såklart! 
 
Vill även tacka för lite tidiga födelsedagspresenter som jag fått hitskickade! Från Annelis, Mats, Gurra o Bob ett jättefint halsband, tack så jättemycket! Från min familj en bikini, ring, armband, svensk flagga, choklad, klubbor o kort, tack så jättemycket! Värmde att ni tänker på min 20 års dag även när jag är så långt bort! 
 

2013-05-20 | 07:48:42

Da weekend

Denna helg har jag hängt på stranden, varit på graduation party, sett "Disconnected" på bio (riktigt bra film), haft tråkigaste utgången i staterna hittills, lunchat i Pier 39, träffat gulliga Lisann från Training school, umgåtts med bästa sällskapet, hittat ett nytt ställe med awesome burritos med grönt bröd, jobbat denna söndagskväll. Nu: sova o ladda för ny vecka. 
 
Lite blandade pics från helgen:
 
 

2013-05-18 | 01:46:02

Freeeedag

Imorse var jag o Lea på bootcamp hahhah. Exakt så hårt som man ser på tv, haha nej men det var riktigt kul! Var bara vi två där så tränaren tränade bara oss vilket var coolt! Hann även med o kolla runt lite i mallet o sova i paken innan jag hämtade upp Malcs från skolan.

Körde baseball i parken med Ania o Alex, kul men killarna blev så galet tävlingsinriktade! Blev sedan att äta glass och leka lite i lekparken. Nu är jag ledig och det är fredaaaag och det är så härligt!!


2013-05-17 | 06:51:00

Playground

Lekparkshäng större tiden av dagen med kidsen! Åkte sedan med Malcs till hans tennisträning, och Char var hemma med mamman. Tennisen varar i en och en halv timma så jag satt o kollade på Grey's Anatomy på paddan i solen, sjukt härligt!

Blev sen volleyboll en kortis med Ania, Lina & Matilda. Sedan vidare till burritoville för de godaste pommesena eveeeer!

Bostonkontoret ringde mig idag och undrade om jag kunde överväga att bo i New York, jag tackade nej. Visst hade NYC på många sätt varit ascoolt, älskar den staden. Meeen vill verkligen inte lämna Cali, Cali är mitt andra hem nu. Det är verkligen så som folk säger, har man väl varit i Cali så vill man inte lämna det! Så håller tummarna för att de snart hittar en familj här i caaaaali! 


2013-05-16 | 06:53:02

Lost tjej!!!

Inomhusdag trots det fina vädret då Char hade en playdate med sig hem efter skolan. Jag är så sjukligt klantig ibland så det e ju helt otroligt! Idag var en av två onsdagar då jag skulle ha en datakurs för att få ihop mina allra sista collegetimmar. Jag visste inte exakt vart klassrummet jag skulle till låg så sökte lite på google och trodde jag fattade typ.  När jag kommer fram till college i hyfsad god tid för att hitta klassrummet fattar jag ingenting typ. Frågade en kille och han förklarade att jag var på fel campus, jag skulle till det i Novato. Hahah whaaaat?!? Hade jag ingen aning om, bra koll Kajsa. För er som inte förstår vad Novato innebär så är det ca 15-20 min på motorvägen norrut, utan trafik vill säga. Visste såklart att jag skulle bli sen men brummade iaf upp till campuset där uppe. Frågade alla människor jag såg efter klassrummet o byggnaden jag skulle till och ingen hade den blekast aning om vart det låg. Tillslut hittade jag en snubbe som jobbade där men som inte visste var det var jag skulle, men gick med mig ända tills vi hittade klassrummet. Sisådär lite mer än en timme försenad klampade jag in i klassrummet - tur att de är väldigt chilla på college!! Vi fick lära oss hur man använder facebook och Twitter. Asså helt seriöst?! Var exakt som jag trodde, var jag och tio till "elever" som alla var 55 +. De ställde frågor heeela tiden om alltmöjligt. Seriöst, dog lite kunde ju redan allt läraren gick igenom! Men fick lära mig lite mer om twitter så det var ju kul. Fast ska inte klaga, ändå rätt najs o bara hänga på fejjan o få collegetimmar - som jag måste för att completea mitt år. Hittade en mysig kompis där oxå faktiskt - en tant på kanske 65! Vi är numera twittervänner haha. Så gullig! Det som är bra är att jag vet vart jag ska tills nästa vecka, då äre 3 h i datarummet som gäller igen, men sen är jag klar, finito, done med alla collegetimmar, wihooo! 
 
 
 

2013-05-15 | 06:48:55

3 veckor till sommarlov

Cyklade imorse till downtown Larkspur och mötte upp Lea o tog en väldigt mysig morgon cappuccino på mysiga Rullis. Träffade två äldre damer som vi satte oss bredvid - den ena var från Sverige och kom hit som au pair och blev kvar efter det och den andra hade pluggat i Wien, Österrike i närheten av där Lea bor, hur coolt?! 
 
Gick på en "lemonadestand jakt" med Malcs runt skolan typ och sen så endade vi up i Town Park där vi träffade en massa kul folk! Ania var där med sina barn, Malin var där med sina barn och Bibi var där med sina barn. Alla barn lekte tillsammans så det var superbra verkligen! Slutade lite kaotiskt med vattenkrig haha, men var så himla hett så var bara skönt att bli genomblöt faktiskt. 
 
Blev efter jobbet en cykeltur med Lea o Ania till mallet vid färjan i Larkspur. Åt middag på en riktigt mysig restaurang/sportbar. Warriors spelade så det var väldigt livat och mycket folk, kul! 
 
Idag är det exakt en månad kvar tills jag blir hela 20 år. Idag är det även exakt 3 veckor tills barnen får sommarlov (de får så tidigt, 4 juni). Oj vad jag inte längtar haha men det ska nog gå bra. Kommer innebära en massa mer jobb för mig än nu då de båda går i skolan, men ja det ska nog gå bra det! Under sommarlovet kommer vi ha Camp Kajsa och inte bara mina barn kommer gå på mitt camp, jag kommer ha hand om andra barn oxå, de kommer oxå komma till camp Kajsa. Haha så ja det blir intressant det, men det blir nog jättebra! 
 
Pratade idag med en tjej från huvudkontoret i Boston om att min matchning just nu verkar gå så segt, har inte haft en match på superlänge nu ju. Men hon sa bara samma som jag misstänkte, att eftersom jag har valt att förlänga endast 9 månader + att jag vill stanna i Cali innebär att mängden familjer blir väldigt liten, så det kan ta längre tid mellan matchningarna. Men hon sa att det absolut inte är omöjligt för annars så är min ansökan väldigt bra, så jag bara ska vänta och se, de letar efter en passande familj och jag bör få en matchning soooon. 
 
 
Lea goes swedish with white converse ;) 

2013-05-14 | 06:48:33

Billig shopping

Idag var jag och Malcolm supercoola då vi åkte till Creekside Park och åt lunch uppe i en ganska så hög typ klätterställning (eller hur jag nu ska förklara det). Blev även en sväng till bibblan för att komma ifrån hettan ett tag. Idag har Charlotte och jag kommit fram till att när hon blir lika gammal som mig så kan hon komma och vara au pair till mina barn, klockrent! 
 
På kvällningen åkte jag, Ania o Lea på liten billig shoppingrunda vilket innebar affärer så som Ross, TJ Maxx o Dollar Store, för o köpa lite nödvändigheter. Det var denna måndagen det, och så var en ny vecka igång - snart helg igen! 
 
 

2013-05-13 | 07:04:27

Super Awesome Beach Day

Blev en heldag på Stinson Beach med mina finaste brudar! Sjuukt härlig dag med en massa sol, volleyboll, massa prat, badade faktiskt (sjuuukt kallt, men ändå riktigt kul, var bara jag, Malin o Märtha som badade riktiga vikingar vi svenskar) och jaa vi tog det bara lugnt hela dagen. Så sjukt sällan vi tar en hel chilldag, vanligtvis på helgerna vill man ju se o göra så mycket som möjligt, så var galet skönt o bara chilla hela dagen för en gångs skull.
 
 

2013-05-12 | 09:35:18

"Let's go to China"

Allmänt härlig lördag som bjudit på en massa blandade aktiviteter. Steg upp rätt tidigt för att se Malcs baseball game, han spelade mot Alex lag. Så himla söta är dem, kul o kolla på faktiskt! Hängde sedan med min värdfamilj till Charlottes simtävling, hon hade tävling hela dagen så jag stannade bara en liten stund. Var sjukt mycket folk där och folk hade slagit upp tält bredvid så de tävlande kunde få skugga då de inte simmade. Charlotte är en sjukt duktig simmare, seriöst hon e superduktig. Jättekul att se det oxå! Efteråt träffade jag Ania & Malin och vi åkte till Creeksidepark och hade picknick och blev även en tupplur där haha. Sen var Malin tvungen o jobba så då åkte jag o Ania till Rodeo Beach, det är alltid väldigt blåsigt på den stranden. Eftersom det var så sjukt varmt hemma tänkte vi att det kunde va skönt, när vi kom dit var inte ens solen framme, var sjukt foggy och kallt. Satt under filtar o frös på stranden innan vi åkte och checkade läget vid bron, bara för att vi kan liksom. Var sjuukt tjock fog där, äkta SF dimma, riktigt coolt! Sen blev det middag på Burritoville (burrito + pommes, kan det bli bättre?!) Under kvällen har jag känt mig som Phoebe i vänner när hon inte får sin brandvarnare att sluta låta, sjukligt jobbigt asså. 
 
Kom o tänka på en rolig sak som Malcolm sa i torsdags då han hade tennis, älskar hans kommentarer ibland asså. Hans tränare är jätteknasig o tillochmed barnen reagerade. Efter att vi precis träffat tränaren: 
 
Jag: Han verkar lite småkonstig han!!!!
Charlotte: Jag tror han har någon slags sjukdom!
Malcolm: Jag tror han är tysk!
 
Haha dör lite. 
 
 
 

2013-05-11 | 02:07:13

Helg igen då, wihoo!

Freeeeedag och några timmars poolhäng med lillkillen, alltid kul det! Förövrigt väldans skönt med helg och ska ikväll åka in till kära San Fran och göra stan osäker, nejdå ska åka in med Malin o Ania, girl's night out vetni. 
 
 

2013-05-10 | 07:23:07

Pompoms

Sprang trapporna imorse igen, ska försöka minst två gånger i veckan, wihoo bra jobbat där! Najs dag med barnen i övrigt! Vi tillverkade våra egna pompoms av plastkassar (hihi ja helt plötsligt är vi jättepyssliga) då Malcolm och Alex spelar baseball mot varandra på lördag, så då ska det hejas på ordentligt! Medan Malcolm hade sin 1.5 h långa tennisträning badade jag och Charlotte i poolen, var superhärligt. Älska värme! Har spelat volleyboll nu på kvällen med Ania, Lina, Matilda, Dennis o Jakob. Kulkul! Jag o Ania åt sedan froyo med grabsen (2 dar i rad, inte bra) men det är ju såååå gott! 
 
 

2013-05-09 | 06:14:00

Grey's Anatomy

När jag kommer hem kommer jag kunna prata lite polska och lite tyska. Så coolt!! Idag hade jag och Ania en svensk och polsk lektion så lärde oss en massa saker som vi skrev upp i block o grejjer. Faktiskt riktigt kul, kände att jag saknar att plugga en smula, var så kul o lära sig lite av ett helt nytt språk. Polska är sjukt svårt vill jag lova, helt seriöst! Känns inte som att jag och ungarna har gjort så väldans mycket idag då de var på schack och sen kollade jag på Malcolms simträning. Just då älskade jag mitt jobb sjukligt mycket, satt och solade i en solstol vid poolen medan Malcolm simmade med sitt team och coach, sjukt härligt! Var sedan tänkt att ett au pair gäng skulle  spela fotboll o bara umgås, istället så slutade det med att jag, Lea, Ania och Matilda gick till Mag's, det var ju så länge seen! Så det var mumsigt såklart. 
 
 

2013-05-08 | 07:32:06

Paint everywhere!!!

Har ägnat nästan hela eftermiddagen med barnen åt att pyssla fina mors dag kort tills på söndag då det är mors dag. Var riktigt mysigt att sitta och pyssla i parken, liiiite blåsigt bara men gick bra ändå. Jag och Ania lät tjejerna måla på våra armar, oj vad kul vi hade - men vet ej om det var värt det med allt efterarbete som medkom. Haha, men tjejerna var duktiga på att hjälpa till o få oss rena igen. När vi kom hem kämpade barnen verkligen med att gömma korten för mamman så det ska bli en överraskning, söta. Charlotte var så himla söt idag, hon sa "puss puss" och slängde sig över bordet och översköljde mig med pussar då vi pratade lite om att jag bara har 3 månader kvar med dem. Gick en promenix med Ania på kvällen och hamnade sen framför Grey's hos mig. 
 
 
 
 

2013-05-07 | 07:41:28

Älskar detta liv

Började morgonen med en springtur till trapporna med Ania, så sjukt jobbigt. Begav oss sen av med våra fina pojkar till en skatepark uppe i Novato, den var riktigt cool och killarna älskade det! Såg ut som en stor pool utan vatten typ, var riktigt cool faktiskt så det var kul! Var även med under Malcolms simträning, riktigt duktig är han! Efter jobbet träffade jag mina andra tredjedelar Lea & Ania, vi hade ingen direkt plan så vi hamnade på en supermysig indisk restaurang i San Rafael, jättekul som vanligt! Förhoppningsvis ska vi köra en weekendresa i slutet av maj, men mer om det när det blir mer allvarligt och bokat o grejjer. 
 
 

2013-05-06 | 06:15:43

Lazy Sunday

Sov sååå länge idag, eller egentligen till 9 men var inte uppe ur sängen förrän typ halv ett, hehe. Jag och Ania pallrade oss iväg till Town Center och åt en enkel lunch och väntade sedan i vår favoritplats i detta land : skateparken hahah. Vi hade så roligt åt att vi var där utan barnen. Vi är nämligen kända för att vara i den parken liiiite för ofta hahah. Sen kom Lea och Tana och hämtade upp oss och vi åkte in till stan. Strosade runt i Marina, kollade lite i affärer o bara hade det allmänt bra. Åkte sen tillbaka till Marin och chillade lite i Tiburon innan vi åkte hem. Lazy Sunday med den bästa polskan, österrikiskan och tyskan!! 
 
 
Bilen framför parkerade sjukt nära! Hahah

2013-05-05 | 20:38:31

Semester pics

Lite bilder jag snodde från Linas blogg ( linainus.blogspot.com ) från vår underbara semestervecka! Bilderna är från Miami o Key West. 
 
 
 
 
Lätt finaste solnedgången ever fick vi uppleva i Key West!!!

2013-05-05 | 07:20:00

Sail Ride in San Francisco Bay

Fredag: Hängde med Malcolm vid poolen heeela dagen, superhärligt! Å vi har så kul ihop och han är så duktig när det bara är vi två, jag blir så glad! Blev utgång på kvällen, planen var att gå till ett ställe i närheten av Union Square, men eftersom de flesta i ligan som åkte in är under 21 i landet man vill va 21 i så endade vi upp på gamla hederliga Matrix tillslut.  Blev en allmänt crazy natt, som vanligt och kom hem alldeles för sent/tidigt (?).
 
 
 
 
 
Lördag: Åkte med Ania, Lea & Tana till Sausalito där de idag bjöd på gratis seglingstur runt i Bay'en. Vi seglade runt utanför Sausalito och nära Golden Gate. Var verkligen grymt härligt! På vissa ställen närmare bron så blåste det som bara den! Båten stod verkligen helt på sidan liksom, hahah riktigt kul. Efter den härliga seglingsturen som varade lite längre än en timme så bjöd de på BBQ o snacks, jättetrevligt! Sen har jag jobbat nu i eftermiddag/kväll. Vi har haft det jättemysigt och som ett blixtnedslag slog det mig, seriöst hur ska jag någonsin kunna lämna mina två små juveler här borta som numera är som två småsyskon?? Vill inte ens tänka på det. Förövrigt är det typ storm ute nu, så knakar i hela huset o låter som att nån går runt inne i huset, asläskigt! Men jag kollar på Grey's Anatomy så det går bra ändå. 
 
 
 
 
 

2013-05-03 | 07:23:31

32 grader idag!!!

Så himla varmt idag, klagar absolut inte men var nästan för varmt asså, men älskar't så himla härligt! Barnen tycker det är för varmt o leka i solen nu så vi har mestadels sökt oss till skuggan idag. Var med Malcolm på hans 1.5 h tennisträning, träffade Lea o hennes barn där så jag chillade med dem vid poolen medan han spelade, superhärligt! Åt middag på P.F. (Favvo kinan) med Lea, Ania, Tana & Muuuulin. Efter det mötte vi upp hela svenska tjejligan o spelade kubb i en park, superkul faktiskt! Kul o lära de icke-svenska tjejerna det hahah. 
 
 
Mycket solkräm blir det när det är såhär varmt. Min söta Charlotte! 
 
 
 

2013-05-02 | 07:28:54

Värmen bara stiger

Orkar inte gå in på detaljer men natten blev väldigt sömnlös, är inte sjuk på nåt vis men spydde ner två påsar, väckte Ania kvart i fem på morgonen för jag trodde jag skulle dö typ och var helt svimfärdig. Somnade tillslut o vaknade upp och mådde bra igen. Så blev lång sovmorgon (så lyckligt lottad att jag börjar halv ett varje dag!) astrött och på allmänt dåligt humör gick jag genom denna jobbdagen. Efter jobbet åkte jag, Ania, Lea o Lina till Northgate o shoppade! Blev på så mycket bättre humör direkt jag såg dem! Hihih. Stötte även på Malin, Märtha o Madde på Forever. Är så lyckligt lottad av att ha så fina vänner här borta! 
 
 

2013-05-01 | 10:07:24

9 månader

Vill oxå tillägga att jag idag har firat 9 månader i USA, helt sjukt! Jag har sett och upplevt sååå mycket under dessa månader och varit på så många platser som jag bara kunde drömma om innan! 
 
* New York
* Washington
* Florida (Miami, Key West & Orlando)
* Las Vegas
* Grand Canyon
* Los Angeles 
* Santa Cruz, Monterey, Carmel
* Yosemite
* Clear Lake 
* San Francisco (såklart! Helt klart bästa staden!!!) 
* Upplevt amerikansk Thanksgiving, jul & halloween
* Träffat vänner för livet runtom i Sverige o Europa
* Utvecklats som människa
* Bott hos en helt underbar värdfamilj och få jobba med två fantastiska barn
 
Och mycket, mycket mer! Finns så otroligt mycket att lägga till på den där listan, om saker jag lärt mig, upplevt med mera, men den skulle bara fortsätta i all evighet. Det är pågrund av detta jag valt att förlänga ytterligare 9 månader. Jag hann med så himla mycket på mina första 9 månader, tänk då allt jag kommer kunna uppleva under 22 månader istället för 12, so excited! 
 
 
Känns inte som det var alls länge sen jag var på skolan i NY o året skulle precis börja, åh det var underbart! Tiden går alldeles för fort!!

2013-05-01 | 09:44:25

Nyslingad

Imorse gick jag äntligen till en frisörsalong och slingade håret, har behövt göra det ett väldans tag nu.. Resultatet blev faktiskt bra, känns mycket fräschare nu så det känns jättebra det! Idag blev det häng i lite olika lekparker och mestadels i Dark Park där det är skugga i nästan hela parken för det har varit så himla varmt (å ännu varmare ska det bli i veckan!!). Har spenderat hela kvällen med Ania hemma hos henne och vi har kollat på Grey's Anatomy avsnitt, snackat en massa och haft det allmänt bra! 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus