2013-05-15 | 06:48:55

3 veckor till sommarlov

Cyklade imorse till downtown Larkspur och mötte upp Lea o tog en väldigt mysig morgon cappuccino på mysiga Rullis. Träffade två äldre damer som vi satte oss bredvid - den ena var från Sverige och kom hit som au pair och blev kvar efter det och den andra hade pluggat i Wien, Österrike i närheten av där Lea bor, hur coolt?! 
 
Gick på en "lemonadestand jakt" med Malcs runt skolan typ och sen så endade vi up i Town Park där vi träffade en massa kul folk! Ania var där med sina barn, Malin var där med sina barn och Bibi var där med sina barn. Alla barn lekte tillsammans så det var superbra verkligen! Slutade lite kaotiskt med vattenkrig haha, men var så himla hett så var bara skönt att bli genomblöt faktiskt. 
 
Blev efter jobbet en cykeltur med Lea o Ania till mallet vid färjan i Larkspur. Åt middag på en riktigt mysig restaurang/sportbar. Warriors spelade så det var väldigt livat och mycket folk, kul! 
 
Idag är det exakt en månad kvar tills jag blir hela 20 år. Idag är det även exakt 3 veckor tills barnen får sommarlov (de får så tidigt, 4 juni). Oj vad jag inte längtar haha men det ska nog gå bra. Kommer innebära en massa mer jobb för mig än nu då de båda går i skolan, men ja det ska nog gå bra det! Under sommarlovet kommer vi ha Camp Kajsa och inte bara mina barn kommer gå på mitt camp, jag kommer ha hand om andra barn oxå, de kommer oxå komma till camp Kajsa. Haha så ja det blir intressant det, men det blir nog jättebra! 
 
Pratade idag med en tjej från huvudkontoret i Boston om att min matchning just nu verkar gå så segt, har inte haft en match på superlänge nu ju. Men hon sa bara samma som jag misstänkte, att eftersom jag har valt att förlänga endast 9 månader + att jag vill stanna i Cali innebär att mängden familjer blir väldigt liten, så det kan ta längre tid mellan matchningarna. Men hon sa att det absolut inte är omöjligt för annars så är min ansökan väldigt bra, så jag bara ska vänta och se, de letar efter en passande familj och jag bör få en matchning soooon. 
 
 
Lea goes swedish with white converse ;) 

Kommentarer;

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus