2013-03-09 | 10:24:00

Härliga lediga fredag!

Freeeedag och jag har varit ledig heeela dagen då familjen inte är hemma. Har haft en supermysig dag! Städerskorna kom väldigt tidigt som vanligt så åkte då hem till Lina och planerade lite mer inför aprilresan, bokade flyg Vegas-Miami och vi vet lite mer vad vi vill göra i Vegas nu! En heldag kommer gå åt att se Grand Canyon, sen vill vi även se en show, kolla in hela the strip (downtown) se nån cool fontänshow, kolla in crazy hotell, åka en bergochdalbana som är på toppen av ett högt hotell så jaa göra sånt man gör i crazy Vegas! Vi har även bestämt att vi ska se både Miami o Orlando när vi är i Florida! Börjar med Miamis stränder och bilar sen upp till Orlando och Disney World. Behöver jag ens säga att veckan kommer bli sjukt awesome?! 
 
Körde sen och mötte upp Lea för en cappuccino på Woodlands, riktigt mys! Blev sen gymmet och mördarpasset med Lina och Mel, var längesen jag var på det så var faktiskt kul. Eller ja kul o kul dog rätt så mycket men är så sjukt bra träning! Åkte sen och chillade runt lite i mallen här i Corte Madera, köpte present till Linas värdbarn som bjöd mig på hennes födelsedagskalas imorgon, sötis! Åkte hem då städerskorna var klara och bara chillade. Efter ett tag åkte jag med Lea till ett gym som heter Bay Club, det är där alla superrika människor går o tränar. Hennes värdfamilj är medlemmar så hon får oxå gå dit och jag kunde gå som hennes gäst. Seriöst, var helt galet! Stället var sjukt stort, galet fint, fanns hur många träningsrum som helst, när vi kom in i lobbyn såg det ut som en lobby på ett riktigt lyxhotell, var bara en massa hemmafruar och rikemansfolk där! Vi simmade bara i poolen som man var tvungen att åka hiss till (ja var riktigt stort). Var jättekul att simma lite!! Var riktigt kul att se det gymmet måste jag säga!
 
Blev efter det en superhärlig girlsnight hemma hos mig! Pizza, chokladfondue, massa frukt, hot tub och dans! Var Lina, Lea, Mel & Matilda som kom över. Sjukt mysig kväll! Älskar att detta år har gett mig så många nya underbara vänner runtomkring i Sverige och från andra delar runtom i världen! Vet inte hur det ska gå att komma tillbaka till Sverige och inte träffa dem varje dag, kommer vara jättejobbigt.
 
 

Kommentarer;
Maria

Hej Kajsa!

Härligt att höra om era reseplaner.Ni tänker inte köra Key West när ni är på den sidan. Vägen från Miami och dit är fantastisk och det känns som om man är i karibien. Planera in ett shoppingstopp på Sawgrassmills - världens största shoppingcenter i Fort Lauderdale.
Sköt om dig!

Svar: Tack så mycket för tipsen Maria!! Ska definitivt kolla upp det, tjejerna verkar på!
mylifeincortemadera.blogg.se

2013-03-10 kl. 08:50:15

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus