2013-03-17 | 08:54:41

Feel this moment

Fredagen spenderades med Lea och Ania. Vi åt middag på BJ's - typ som Cheesecake Factory, riktigt coolt o amerikanskt! Vi bestämde att vi bör ha årligt Au Pair möte (haha nu har vi ju månadsmöten) och varje år ta ett nytt land o träffas där, måste åka runt till Sverige, Österrike, Tyskland, Polen osv. Skulle vara så awesome! Har hittat så fina vänner runtom i Europa så det är galet! Kollade sen skräckfilm hemma hos Ania om en tjej som satt barnvakt, inte så lämpligt för Au pairer o kolla på men det var kul.
 
 
 
 
 
 
Idag har jag varit på nöjesfältet Six Flags som är känt för sina crazy bergochdalbanor tillsammans med Lea, Lina och Mel. Var en sjukt awesome dag! Var öppningshelgen och då halva priset och på vissa rides fick man åka två gånger i rad om man ville. Det var superkul, dock var två bergochdalbanor helt hemska, blundade, skrek o grät genom hela, tjejerna bara skrattade åt mig. Men var ju tvungen att prova alla (hann med alla utom 2) när man väl var där!! Min favorit var en med 5 loopingar o jag vet inte hur många tvistar. Tog inte supermycket kort, då mobilen mestadels låg I ett skåp då man inte kunde ha några lösa prylar alls. Men jaa, en superkul dag! 
 
 
Detta är en rätt dålig bild, men detta var den värsta av alla. Ni ser att den liksom bara tar slut, o samma åt andra hållet?! (Observera att den där borta är lika rak som stolpen...) När vi spänner fast oss o det inte fanns nån väg ut säger Lea "ok, now I can tell u, this one is really scary!" Sen rivstartade den rakt upp till toppen närmast kameran, sen åker BAKLÄNGES till andra toppen, 2 gånger. Jag blundade och grät genom hela, var inte kul haha, de andra hade dock väldigt kul åt det.. Haha
 
 
Min mardröm nr 2 hahah. Började med att man drogs baklänges upp för den första backen, då säger Mel "Kajsa, sorry but this one is scary!" Fick panik då vi var vid toppen och såg rakt ner o sen åkte i lite loopingar o sånt till andra sidan, sen åkte man BAKLÄNGES tillbaka genom loopingarna och det. Grät sjukt mycket i denna och blundade, jätteläskig och inte rolig. 
 
 
Men resten av banorna var riktigt roliga!! Kände där ett tag att de kunde vara nästan hur höga som helst (även fast de höga var väldigt läskiga för höjdrädda) bara de gick framåt o inte bakåt!! Fanns lite djur o sånt där oxå som delfiner, tigrar, pingviner o lite sånt! Lite bilder från dagen:
 
 
Den gröna i bakgrunden var min favvo! 

Kommentarer;

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus