2013-06-11 | 01:27:57

Weekendtrip to San Diego

En helg i San Diego visade sig vara en riktig höjdare! Ända minuset var att i SD är det oftast varmare än i SF, SD är ju i södra Cali, men just denna weekend så var det 20 grader o molnigt i SD, medans det var stekande 30 grader hemma i Marin County, menmen. Var riktigt skönt o komma bort över helgen o få lite minisemester, älskar weekendtrips! Vad har vi då gjort/sett under helgen? Partat både fredag och lördag kväll (visste inte att SD var en sån partystad), hängt på stranden, hängt vid poolen, sett boardwalken, varit i ett hus där tydligen Marilyn Monroe ofta var i, spanat in downtown SD, little Italy och chillat. Var riktigt skönt att bara komma bort över helgen, borde göras ännu oftare! Lea o jag var sjukt nära på att missa flyget ner till San Diego, var sjuklig trafik!! Vi fick sneaka före i securitykön fastän de sa att vi inte fick och springa allt vad vi hade och kom till gaten när de bordade allra sista boordningen. Det var inte kul vill jag lova, första o förhoppningsvis sista gången jag var så sen till ett flyg. Måste även tillägga att jag verkligen gillar flygbolaget Virgin America, väldigt trevlig personal, bra benutrymme o det rosa/lila ljuset är riktigt kul! 
 
San Diego tycker jag är en riktigt fin stad, var mycket större än vad jag hade förväntat mig, kändes nästan större än SF, vet ej om det stämmer dock. Kändes som att vi var i mexico!! allt var sjukt mexikanskt, typ alla människor pratade spanska och alla hus o så hade riktig mexikansk stil, så det var kul. Perfekt helgtripp då vi bor så nära, bara 1.5 h flygresa ner dit! 
 
 
Detta klistermärke satt i vår taxi - kändes ju säkert... Haha, rutan var lite nedvevad så vi såg inte sista meningen, så först vi typ "shiiit, ska vi öppna dörren o springa eller vad?!" Hahhahaha

Kommentarer;

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus