2013-06-18 | 06:42:23

Vanligt camp

Första dagen då ungarna går på riktigt camp!!! Wehoo, vilket innebär att jag har jobbat typ som jag gjorde då de gick i skolan, dvs. Ett- halv sex. Sån skillnad på att bara ha dem på eftermiddagen istället för verkligen hela dagen!  Misstolka mig inte nu, jag älskar för det mesta att hänga med mina barn, men det är bara så mycket lättare att jobba så! Såå, innan jag hämtade upp dem så kunde jag sova ut ordentligt, träffade Lea o vi drog en repa i mallet The Village o Town Center o lunchade en Thai Burrito - bästa burriton ever!
 
Pick up från campet var så sjuuukt amerikanskt! Kunde inte sluta le för det var så typiskt amerikanskt så det var så rolig. Så, istället för att parkera på parkeringsplatsen o gå in till campet o hämta barnen så var det en lång kö med bilar som åkte i en så kallad pick up zone. När man väl kom fram till ingången så kollade några personer lappen som låg i framrutan (ja, alla bilar hade stor lapp med namn på barnen man skulle hämta) sen ropade de barnens namn som sen kom gåendes med en annan person som ledde dem in i bilen o sen när de hoppat in fick man brumma iväg. Det var EXAKT som man ser i filmer, fram tills idag trodde jag att det bara var så i filmer haha. Men riktigt praktiskt ändå, men ytterligare en grej som visar hur lata amerikanarna är, väntar hellre i bilen i 20 min på att få plocka upp barnen än o parkerar lite längre bort o går o hämtar dem. Ser fram emot pick up imorrn haha. Tog med Maddie o mina barn till slottsparken i San Anselmo för en stund innan det var dags att åka hem för allas eftermiddagsaktiviteter. 
 
Efter jobbet så sprang jag, Lea, Ania o Tana runt Phoenix Lake, så duktiga vi var! Riktigt skönt faktiskt! Blir nog en runda imorgon igen förhoppningsvis! 
 
 
Lite pics från dagen med mina kids
 
 
Jag o Lea sprang i förväg lite så blev lite kallt när vi satt o vänta på de andra två
 
 
Sausalito med gänget, inna Mel åkte tillbaka till Tyskland
 

Kommentarer;

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus