2013-06-07 | 09:14:03

Trasig mobil

Camp Kajsa spenderade förmiddagen hemma hos oss med alltsomallt 7 barn. De sprang oavbrutet runt hela huset i 3 timmar. 3 killar o 3 tjejer o de smög på varandra o blev tillfångatagna och allt vad det var, sen lilltjejen som älskar mig hängde på mig heeela tiden så vi var med i leken lite då och då. Hon är seriöst sjukt söt, Serena, hon sa när bara hon o jag satt o åt snacks att hon önskade att varje dag för alltid kunde se ut så, hon ville att jag skulle flytta in till henne och hon sa att när jag är tillbaka i Sverige så ska hon skicka massa brev till mig, hon är så himla söt den tösen alltså. Vi hann även med o leka bröllop o alla barn var med, jag var präst, vi hade brudpar, brudgum, släktingar, ringbärare och blomflicka på bröllopet - riktigt vackert. Så ja har mest varit hushäng idag, och jag kan säga som så att Camp Kajsa är igång på riktigt nu! 
 
Idag träffade jag svenska familjen hemma hos dem i Mill Valley. Supergullig familj verkligen!!! Träffade mamman som var dundertrevlig och alla tre barnen som oxå var supertrevliga. 14 åriga killen, som jag inte skulle behöva ta hand om alls, 12 åriga tjejen som jag mest skulle hjälpa lite med läxor vid behov o bara vara som en storasyster/kompis då hon har två brorsor och 10 åriga killen som jag skulle behöva hämta från skolan och hjälpa med läxor. Deras hund var supersöt och jättestor! Han verkade väldigt snäll! Familjen har bara bott här i 3 månader, de kommer från Stockholm.  De bodde högst upp på ett berg i Mill Valley, så jättefin utsikt! Huset var riktigt coolt, lite svårt o beskriva o var väldigt stort, större än det jag bor i nu. Om det skulle bli så att jag flyttar dit så skulle jag ha eget badrum o eget pyttelitet kök i enhet med mitt rum, vilket var asnajs! Mamman ska prata med min värdmamma och jag ska prata med min LCC och hon ska hjälpa familjen att gå med i Cultural Care, sen ska vi höras igen när jag är tillbaka från San Diego. 
 
Tyvärr är min mobil så ytterst oläglig trasig, så kan inte lägga in bilder här - o ännu värre inte ringa min LCC, kan inte ge min värdmamma svenska mammans nummer och jaa allt känns allmänt kaos, håller tummarna att jag kan fixa den innan San Diego imorgon!! 

Kommentarer;

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus